Telifsiz spam yöntemi reaction metod

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Drop

Kayıtlı Üye
Youtube'da çeşitli videolar var birkaç aydır.Bir tarafa çeşitli tipler geçmiş bir videoyu değerlendiriyormuş gibi yapıyorlar.Özellikle amerikan tipli bu kişiler sanırım bir cms'nin eğitiminden geçmiş 1/2 dakika video başında konuşuyorlar , sonra diğer köşede videoyu yayınlıyorlar.Arada sırada kıkırdayıp gülüyorlar ve bazı tepkiler veriyorlar.Aslında o dizi veya filmi teliften kurtarmış oluyorlar.Bunlara yaptırım da uygulanmıyor.

Şimdi bu videolar nasıl çekilmiş inceleyelim.

Konu Family Guy :

Video :https://www.youtube.com/watch?v=AkYlLUHjZxU

Konu : One Piece

Video : https://www.youtube.com/watch?v=6sIpaQdV7Z0

Ciddi izlenimler çekip paralar kazanıyorlar.Ne hikmetse bunlara aylardır dokunulmuyor.Eğer yapabiliyorsanız uzun zaman spamdaki kadar para kazanabilirsiniz.

"hadi bunu da açıklayın ateistler" başlıklı bir konu olmuş.. ses eşleşeni nasıl vermez görüntüyü anladık küçük ollduğu için vermiyor, onu da geçtim manuel taramada nasıl telif yemiyor..

2. videoda adam resmen uyuyor ya :D

"hadi bunu da açıklayın ateistler" başlıklı bir konu olmuş.. ses eşleşeni nasıl vermez görüntüyü anladık küçük ollduğu için vermiyor, onu da geçtim manuel taramada nasıl telif yemiyor..

Hocam büyük ihtimal ABD üzerinden olan kanallar bunlar. Adil kullanmayı dibine kadar kullanıyorlar.

---------- Spam Engelliyici 12:49 ---------- Önceki Mesaj 12:48 ----------

Ciddi izlenimler çekip paralar kazanıyorlar.

Hocam ciddi izlenim derken doğal olanı mı kast ediyorsunuz?

Aslında bunu başka bir şekilde nasıl kullanabiliriz aklımda deli düşünceler. Adamlar ne güzel spam yapıyor.

Bunlara nedense sinir oluyorum

Siz de yapın arkadaşlar.Kızın biri telifle ilgili sorun yaşamış bu videolardan.Youtube'ya itiraz etmiş ben değerlendirme yapıyorum diye.Şimdi patır patır para kazanıyor:)

Doğal izlenim hocam , youtube ve google aramalarından gelen ziyaretçi
Hocam ciddi izlenim derken doğal olanı mı kast ediyorsunuz?

Bu tür incelemeler sadece görüntülü olamaz, köşede küçük bir video ile kayan yazı şeklinde de olabilir gibime geliyor yada seslendirme.
Arka fona da telifsiz hafif bir müzik te eklersen tadından yenmez ;)
Devam etmek istiyorsak illaki kaliteli spam

Adil kullanım kotasını kullanarak yapacağım videolar için arasıra gülecek ağlayacak mısır yiyecek dış görünüşüne önem veren sesi gür çıkan , sigortasız yolsuz çalışacak arkadaşlar aranıyor:)

Son düzenleme:
Adil kullanım kotasını kullanarak yapacağım videolar için arasıra gülecek ağlayacak mısır yiyecek dış görünüşüne önem veren sesi gür çıkan , sigortasız yolsuz çalışacak arkadaşlar aranıyor:)

:) oda öyle olmuyor işte senin linkini verdiğin videolarda yorumlama var video dizinin bir bölümü olmaktan çıkmış görüş bildirmiş https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html#yt-copyright-myths

4. Efsane: Başka birinin telif hakkıyla korunan eserine kendi oluşturduğum orijinal bir içerik eklersem kullanımım adil kullanım olur.

Özellikle sizin oluşturduğunuz içerik orijinal içeriğe yeni bir ifade biçimi, anlam veya mesaj kazandıramazsa başka birinin içeriğine kendiniz de az çok bir şeyler eklemiş olsanız bile adil kullanım savunmasından yararlanamazsınız. Burada tartışılan diğer tüm olaylarda olduğu gibi mahkemeler kullanılmış orijinal içeriğin miktarı da dahil olmak üzere adil kullanım testinin tüm dört etmenini de dikkate alır.

Hocam bunu çok kolay yapabiliriz.Ara sıra yorum v.s. ekleyebiliriz.Önemli olan şey dizi veya filmi sorunsuz yayınlamak.
:) oda öyle olmuyor işte senin linkini verdiğin videolarda yorumlama var video dizinin bir bölümü olmaktan çıkmış görüş bildirmiş https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html#yt-copyright-myths

4. Efsane: Başka birinin telif hakkıyla korunan eserine kendi oluşturduğum orijinal bir içerik eklersem kullanımım adil kullanım olur.

Özellikle sizin oluşturduğunuz içerik orijinal içeriğe yeni bir ifade biçimi, anlam veya mesaj kazandıramazsa başka birinin içeriğine kendiniz de az çok bir şeyler eklemiş olsanız bile adil kullanım savunmasından yararlanamazsınız. Burada tartışılan diğer tüm olaylarda olduğu gibi mahkemeler kullanılmış orijinal içeriğin miktarı da dahil olmak üzere adil kullanım testinin tüm dört etmenini de dikkate alır.

Yabancı içerikteki videolara Türkçe konuşarak eşlik etsek ne derler acaba :)

Yabancı içerikteki videolara Türkçe konuşarak eşlik etsek ne derler acaba :)

Sen yazmasan ben yazacaktım, tam aklımdan geçeni yazmışsın hocam. O hafta yayınlanan birkaç popüler dizi, çizgi film vs. yeni bölümlerini yayınlasak parayı cukkalarız heralde. Ne güzel telif yok, kapanacak derdi yok :) Yakın zamanda denemeyi düşünüyorum bakalım.

peki biz bu elemanlardan birinin videosunu alıp sadece o içerik ile ilglil kısma farklı bir içerik koysak elemanda kendine konuşsa:D olmaz mı:D 3-4 ay götürebilir:D

bunu yapıyorum ben 2 aydır henüz fazla tutamadım eşleşen geldi yaptığım firmadan ve 1 ihtar adil kullanım olarak itiraz ettim 2 hafta içerisinde eşleşenden ve ihtardan geri dönüş yapılıp kaldırıldı gelen uyarılar. kanalımı şuan BBTV'ye de soktum spam yaptığım bir çizgi filmdi benim kanalım spamdan kapanmıştı ve..... episode 1 eng dub diye youtube'da arattım bir baktım ........ reaction böyle çıkmış 3 dakika konuşuyor 10 dakika çizgi filmi izletiyor :D bende yaptım ama İngilizcem fazla iyi olmadığı için videolarım da çok iyi olamıyor ve bir video çekmeden önce 6-7 dakikalık konuşmama 3-5 saat hazırlanıyorum anca :D ama değiyor kazançta şuanlık 4 haneliye yakın allaha şükür deneyin denettirin beleş ekmek.

Aklıma müthiş fikirler geldi [emoji4] peki adil kullanımda illa ki ekranda görünmek mi gerekiyor ? Sadece ses olsa arkada da telifsiz resim ?

Mobil olarak gönderildi.

Sensiz adil kullanım olur mu hiç.Youtube senin görüntün olmadan yapamaz.Bir kıyıya görüntünü koy , mısır ye.Ara sıra heyecanlan.Kotanı doldur.
Aklıma müthiş fikirler geldi [emoji4] peki adil kullanımda illa ki ekranda görünmek mi gerekiyor ? Sadece ses olsa arkada da telifsiz resim ?

Mobil olarak gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri