Teliften kanal kapanmış

• Kullanıcı ballackaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ballackaga

Yasaklanmış
bıktım artık cidden bıktım. tam toparlıyorum derken 1700 izlenime ulaştım 9 tık aldım ama teliften kanal uçmuş ne yapacam buna bir önlem yok mu ? sözde bot kontrol ediyor 30 dakikada bir ama nafile silmemiş telifleri

Bot eşleşenleri, dunya engellerini filan siler sana telifi sildiğini kim söyledi?

adam videosunu görüp yollamıştır sürekli alıyorsan kategorinden dolayıdır dikkat ediyorlardır

Bot eşleşenleri, dunya engellerini filan siler sana telifi sildiğini kim söyledi?

hocam bende onu kast ettim işte sinirden ne yazdığı mı bilmiyorum eşleşenler yüzünden gitmiş galiba kanal bende anlamadım cidden kafam allak bullak oldu
gelde baştan yükle video spam ama oda bıktırdı cidden

Telifden kaçış yok,ta ki özgün içerik yapana dek ...

sen neyden bahseddiyorsun....
telif dediğin şey geldikten sonra silinse ne olur...
dediğin şey ünlem işaretiyse de onu da yarım saatte siler.sen api kodlarını falan yanlış girmediysen....

çok yol kat etmişsin de kanalın kapanmış gibi her derdine konu açıp duruyorsun.2 gündür 15 tane kanalın para kazanmasını açmaya çalışıyorum,bu arada 2 tane (1 i sahte) telif geldi,tek kelime yazdığım yok.

sen bir şeyleri yanlış yapmaya devam ediyorsun ve sağlıklı bir yol tutturamıyorsun.kafandaki herşeyi resetle ve baştan başla bu işlere.

Sen 1 gunde 250 video yuklersen kanal tabii ki kapanir. Gir mail adresine bak bakalim neden kapanmis? Mail gelmis olmasi gerek.

Hocam bir daha kanalım kapandı telif yedim adsensem banlandı konuları açmayınız ! her saat konu açıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri