Teminat hakkında yardım lazım

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Benim teminata ihtiyacım var bi bankamın teminat vermesi lazım 100bin tl kadar dayım referans olursa bankada yani o imza atcak yani kefil olcak o şekil banka benim adıma yazılı teminat verirmi yada annemin üzerine olan evi hipotek olarak göstererek annem bana kefil olabilirmi

Kısaca benim teminat kağdı almam lazım bankadan türk vatandaşı değilim geçici tc m var türkiyeden lazım bu teminat

Yardımcı olabilecek birileri varmı

---------- Spam Engelliyici 01:23 ---------- Önceki Mesaj 00:03 ----------

Yardımcı olabilecek birisi yok mu

ipotek bedeline karşılık banka satabileceği en düşük bedelden tutar oda yaklaşık olarak %60 olur sizin çalışma durumunuzu da göz önünen alır banka çalışma durumunuz sgk lıysanız sgk prim ödemelerinin ne kadar zaman ödendiği işe giriş çıkış yoksa zor İpotek olması bankanın sana parayı vermesi için bi artı seninde artının olması şart

ipotek bedeline karşılık banka satabileceği en düşük bedelden tutar oda yaklaşık olarak %60 olur sizin çalışma durumunuzu da göz önünen alır banka çalışma durumunuz sgk lıysanız sgk prim ödemelerinin ne kadar zaman ödendiği işe giriş çıkış yoksa zor İpotek olması bankanın sana parayı vermesi için bi artı seninde artının olması şart

hocam ben çalışmıyorum %60 ını alırsa o yetio bana ve benim türkiyede hiç bir geçmişim yok sadece düzenli olarak hesabıma youtube dan para gelio onu belki görebilirler belki bi işe yarar ama sonuç olarak ev benim değil annem evi ipotek eder bana referans olabilirmi ve o sonuçta banka bana teminat verirmi ? cevabınız için teşekkür ederim

hocam ben çalışmıyorum %60 ını alırsa o yetio bana ve benim türkiyede hiç bir geçmişim yok sadece düzenli olarak hesabıma youtube dan para gelio onu belki görebilirler belki bi işe yarar ama sonuç olarak ev benim değil annem evi ipotek eder bana referans olabilirmi ve o sonuçta banka bana teminat verirmi ? cevabınız için teşekkür ederim
hocam bankana yatan paraların bir etkisi yok
geçen Teb bankasında müşteri temsilcileriyle oturdum konuştum ssk yoksa ile bankamız sizinle çalışmaz diyor ek olarak hesabımda ki hareketlere bakmalarını bunların yeterlip olup olmayacağını sorduğumda ne kadar para giriş çıkışı olsada ssk yoksa güvende yok dedi kısaca
sizin olayada şu açıdan bakıyorum banka hesabımda yüklü sayılacak bir mevla var buna rağmen sırf merakımdan kredi çekmek istedim ssk yok diye red aldım :)

teminat bedeli olarak ortaya koyduğun malın bedelini vebunu ödeyecek kişinin durumu devreye girer bu durumda ve % 90 alırsınız youtubeden de her ay geliriniz varsa ki bunun 6 ay boyunca olması gerekiyor bununda tabi kredibilite açısından önemli bi rolü var. ama sizin sgk girişiniz olmadığı için kefil olacak kişinin krediyi ödeyebilecek durumda olması söz konusu şu durumda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri