Temiz Calisacaklara Youtube Kanal Fikirleri

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackRam

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

ben 15 Aydan fazla bir süredir YT'la ilgileniyorum. Belki hepinizden önce basladim 17. ayim olacak Türkiye'de daha bilinmezken yapardim. Cok para kazandim xx.xxx üzerinde, ayda 2.000 €'dan fazlada cok ödeme aldim ve hicbir ödemede sorun filan yasadamadim, taaa ki 2-3 gün önceye kadar. Ben bu ise baslarken kendimce özel spam seklim vardi ve basladigimin 2. günü 100€ üstü kaldirmistim, bir süre böyle devam ettim.. fakat memnun degildim bu durumdan ve 15 aydir temiz calisiyordum. Ama ne oldu bu ödeme aldigim Adsense ile hicbir spam, hile tarzi bisi yapmadim. Saglam 1 senedir kazandiran 5-6 Kanalimda para kazanma devre disi birakildi (cogunuzun basina geldigi gibi). Zararim cok büyük böyle olacagini bilseydik bu kadar emek edip ugrasmazdik, YT'a kizginligim bu yüzdendir. Ve bugünden sonra cok iyi bildigim, yapabilecegim kendi kesfettigim YT'da yükledigim gibi üst siraya cikma, diger videolari direk asagida birakma bi taktigim var bunu uygulayacagim. Belki eskisinden de fazla kazanacagim ama YT benden bunu hak etti. Ve size simdiye kadar bana cok kazandiran veya kazandirabilecek yapmak istedigim, projelerimde olan Kanal fikirlerimi paylasiyorum.

Crash Compilations / Accidents

Böyle 2 kanalim vardi üzerinden cok kazandim.
- 1 video hitlenince devamli izleniyor yani kalici kazanc.
- Videolar telif almiyor. (eger icinde sarki filan olmazsa)
- Kanala biraz özen gösterirseniz cok güzel abone kasiliyor.
- Videolar asiri siddet icerikli olmasin, videolari kesinlikle yüklemeden önce izleyin, kan veya siddetli kavga iclerinde olmasin. (tumbnail de +18 resim koymayin) yoksa topluluk ihtari alirsiniz.
- Baska kanallardan almaktansa zaman ayirip kendi videolarinizi hazirlayin. Farkli farkli compilationlar-

Vine Compilation

Bu konuda biraz gec kalmis olabilirsiniz arkadaslar, cünkü piyasada cok fazla Vine Compilation kanallari var.
- Izleyicileri %90 Amerika, cok fazla abone kasiliyor.
- Adsense kazanci cok iyi 5k ya 10$ filan. ( Partnere baglanirsa ne olur bilmiyorum)
- Piyasada cok fazla Vine Compilation kanallari var binlerce Abonesi olan.. o yüzden isiniz baya zor kaliteli bir kanal hazirlamaniz lazim. Ama Face sayfaniz varsa izlenme getirip hizli büyütebilirsiniz.

GamePlay videolari

beyler bunu hep yapmak istedim, hem eglenip hemde videolarinizi hazirlayabilirsiniz. Tabi yine Profesyonellik gerektiren bir proje yapacak kisi cok iyi calismali. Güzel bir fikir yapmanizi tavsiye ederim.

TV PROMOS Kanali

Bu uygulayacagim bir Projemdi, fakat olanlardan sonra vaz gectim. Bence cok güzel bir fikir, denemedim telif olayi hakkinda fikrim yok. Ama gercekten güzel Abone kasiliyor ve fazla ugrasilmayacak bir fikir , yalniz düzenli calisilmasi gereken. Örnek 2 kanal paylasicam; OfficialTVPromos - YouTube
Tv Promos - YouTube
Mutlaka telifli videolar vardir, onlari bulup yüklemeyeceksiniz arkadaslar.

Fail / WIN , People Are Awesome Compilationlari

Böyle kanalim vardi bu kanaldan da cok kazanmistim. Cok izlenme aliniyor ve abone kasiliyor. Fakat esleyen 3. taraf cok aliniyor. Bunlari kabul edip devam abone kasabilirsiniz veya silersiniz size kalmis.

Kafamda birkac fikir daha var, fakat denemedigim icin yazmadim. Dedigim gibi dolu kanallar olmasina ragmen Youtube bence böyle birden degil, tek tek ayiklayip kapatiyor, zaten hepsini kapatsa büyük zarar ederdi. Dedigim gibi bundan sonra böyle emek vermicem ve en iyi yaptigim haber videolarini sonuna kadar sömürücem. Siz yukaridakileri düzgün bir sekilde yaparak büyük paralar kazanabilirsiniz.. ben acikcasi kazandim umarim sizde kazanirsiniz. Iyi Calismalar.

Eline sağlık hocam çok güzel fikirler

bu güzel fikirlerini paylaştığın için teşekkür ettim.

şu fail/win compilationları falan için kaynak video nasıl bulabiliriz

Haber Videolarindan uzak durmanizi onericem ne demek. ? Herkes Nasibini Yer

Haber Videolarindan uzak durmanizi onericem ne demek. ? Herkes Nasibini Yer

Bak orda parantez icinde " devam yükleyebilirsiniz " yazdim. Belkide ugrasip zaman kaybetmenizi istemedigim icin yazmisimdir. Cünkü gercekten videoyu ilk siraya cikarmayi bilen kisi sayisi, parmaklarimin sayisini gecmiyor. Ha birde söyle birsey var ben gec yüklerim veya yüklemem o zaman tabiki kazanirsiniz. Siz o yazdigimi bosverip devam haber yükleyin en iyisi :)

Bak orda parantez icinde " devam yükleyebilirsiniz " yazdim. Belkide ugrasip zaman kaybetmenizi istemedigim icin yazmisimdir. Cünkü gercekten videoyu ilk siraya cikarmayi bilen kisi sayisi, parmaklarimin sayisini gecmiyor. Ha birde söyle birsey var ben gec yüklerim veya yüklemem o zaman tabiki kazanirsiniz. Siz o yazdigimi bosverip devam haber yükleyin en iyisi :)

hocam fail/win videoları yapmayı düsünüyorum. bunun icin kaynak nasıl bulabilirim ?

hocam fail/win videoları yapmayı düsünüyorum. bunun icin kaynak nasıl bulabilirim ?

Hocam elimdeki tüm kaynaklari silmistim kizginligimdan, ama google da epic, fail, win yazipta bulmustum hepsini birsürü site var böyle videolar yükleyen biraz arastirip bulabilirsin.

forum kreşe döndü buluşmalara bakıyorum sakallı bıyıklı adamlar geneli admin mod vs. onları tenzi ederimde bu nedir ya :D bu kaçıncı böyle konu 6-7 yaşındakiler klavyeye mi geçiyor nedir. yada tek bir kişi var forumda devamlı nick alıp troluk yapıyor

forum kreşe döndü buluşmalara bakıyorum sakallı bıyıklı adamlar geneli admin mod vs. onları tenzi ederimde bu nedir ya :D bu kaçıncı böyle konu 6-7 yaşındakiler klavyeye mi geçiyor nedir. yada tek bir kişi var forumda devamlı nick alıp troluk yapıyor

iste ülkemizde böyle insanlarda var... üzücü ama ne yaparsiniz mecbur katlaniyoruz. Ayrica tro lafi agazina cok yakisiyor böyle devam, ben inaniyorum hakettigini bulacaksin birgün...

iste ülkemizde böyle insanlarda var... üzücü ama ne yaparsiniz mecbur katlaniyoruz. Ayrica tro lafi agazina cok yakisiyor böyle devam, ben inaniyorum hakettigini bulacaksin birgün...

bizim ülkemiz dediğinde bi düşün senin yaşında sivasta temeltepede nöbeteydim burda trollük yapmıyordum ülkeni seviyorsan faydalı ol! büyüklerinedde saygısızlık yapma! forumada paylaşım yapacaksan gel.

iyi fikir fakat söyle yap... her kanalda da videolarin yerlerini degistir, yani 1. videoda basta baslarken 2. de ortada 3. de sona gitsin ilk videon. Böylelikle ufak bir farklilik olur, video düzenlenirken seni ugrastirir ama ufak bir degisiklik bile sana pozitif getirisi olacaktir.

---------- Mesaj saat 17:34:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:57 civarında gönderildi. ----------

bizim ülkemiz dediğinde bi düşün senin yaşında sivasta temeltepede nöbeteydim burda trollük yapmıyordum ülkeni seviyorsan faydalı ol! büyüklerinedde saygısızlık yapma! forumada paylaşım yapacaksan gel.

Ben ne yaptim ? yaptigim paylasim degil de baska birsey mi ? Saygisizligi birak suan senle muhattap olup cevap yazdigim icin bile pismanim. Benim yasimda orda nöbette olman ne alaka? nöbetteydin diye bana o ilk yaptigin yorumu yapma hakki mi kazandin bunu mu demeye calisiyorsun ? Tmm konuyu uzatma baska cevap yazmiyacagim.

Arkadaslar Duydunuzmu Haber videolarini Artik Yukleye biliriz izin cikti.
f

arkadaş ne güzel fikirlerini bizimle paylaşmış konuyu saptırmanın gereği yok işine gelmeyen konuya yorum yazmaz olur biter .

iyi fikir fakat söyle yap... her kanalda da videolarin yerlerini degistir, yani 1. videoda basta baslarken 2. de ortada 3. de sona gitsin ilk videon. Böylelikle ufak bir farklilik olur, video düzenlenirken seni ugrastirir ama ufak bir degisiklik bile sana pozitif getirisi olacaktir.

---------- Mesaj saat 17:34:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:28:57 civarında gönderildi. ----------

Ben ne yaptim ? yaptigim paylasim degil de baska birsey mi ? Saygisizligi birak suan senle muhattap olup cevap yazdigim icin bile pismanim. Benim yasimda orda nöbette olman ne alaka? nöbetteydin diye bana o ilk yaptigin yorumu yapma hakki mi kazandin bunu mu demeye calisiyorsun ? Tmm konuyu uzatma baska cevap yazmiyacagim.

seni bi abin olarak uyarıyorum sadece kardeşim knedini küçük düşürme diye. 20 yaşındasın hani desenki espiri yapıyorum falan yada mizah derizki ya adam espiri yapıyor anlamaışızda yazdığın şeyler 20 yaşında birine yakışıyormuki güzel kardeşim. yok yazsan ne yazmasan ne ben senin adına söylüyorum insanlarınn hatasını söylmek suç değil. küçük düşme diye birde trol nedir biliyosun büyük ihtimal o sıfata girmenide istemem. kolay gelsin bilgilerini daha çok böyle diyaloglardan arındırarak paylaşırsan hem tebrik hem taktir alırsın heryerden. kolay gele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri