Temiz GMail hesabı Oluşturma (Anlatım)

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Gercekten basarili bir yontem

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrardan Merhaba arkadaşlar :) Bu konuda sıfırdan temiz gmail hesabı almayı anlatıcam. Bir süredir deniyorum herhangi bir sorun yaşamadım kendinize göre geliştirebilirsiniz ve bu tür tavsiyelerinizide yorumlarla beraber konu altına bekliyorum.

Alet edevat listesi:

HDD Serial Spoofer: Flash belleğimizin seri numarasını değiştirmemize yarar.
Wise Disk Cleaner 8 & CCleaner: Bilindiği üzere ccleaner gibi tüm işletim sistemi ve tarayıcı çerezlerini temizler ikisini birlikte yada sadece Wise'yi kullanmanızı tavsiye ederim.
MAC Spoofer: Wifi yada Lan ağ bağlantımızın mac adresini değiştirmemize yarar.
SWare Iron: GMail hesaplarını bu tarayıcı üzerinden alabilirsiniz chrome tabanlıdır alternatif olarak firefox'da kullanabilirsiniz.
Location Guard:Her hesap açılışında lokasyon bilgimizi gizlememize yarar. (Chrome & SWare Iron eklentisi)
User Agent Switcher: Kayıt olurken farklı tarayıcı olarak görünmemizi sağlar. (android-ie-chrome-opera-mac-vs..)
Chrome Portable
Firefox Portable
birde USB Bellek =)

Geçelim işlemlere.. kesinlikle VPN, Proxy vs. kullanmıyoruz.

1- Wise Disk Cleaner & CCleaner ile çerezlerimizi temizliyoruz (ccleaneri kontrol edin cookie koruması olanlarıda silin)

2- TMAC v6 ile lan ayda wifi kartınıza yeni mac adresi atayın.

3- HardDiskSerialNumberChanger ile Flash belleğinizin seri numarasını değiştirin (önceden bi formatlayın). Bunu yaptıktan sonra PC'ye Restart atmanız gerekecek atın ve aynı zamanda Modeminize'de reset atarak yeni IP alın.

4- Formatlanan flash belleğinize Portable SWare Ironu kurun veya başka tarayıcı. (Her 3-4 hesap sonrası format ve seri numarasını değiştirin yeniden kurun portable'yi)

5- GMail hesabı almaya hazırsınız birden fazla hesap almak için daha önceden sware iron yada chrome'a kurduğumuz eklentiyi User Agent Switcher'i kullanın.

İlk 3 programın dosyaları Buradan indirebilirsiniz.

Rar Pass: ytpara.com

Gn2IGIw.png

ef8CPJ5.png

a9LnyQU.png

Video çekmeye gerek duymadım umarım yararlı olmuştur :)

Selametle..

YTPara.com / Kayzersoze

taklitler aslını yaşatır ; )

ilk 3 dosyanın bulunduğu link kırılmış hocam ilgilenirmisiniz, Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri