Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3 aydir bende durum ayni. Yarı yarıya düşüş yaşıyorumMerhaba Arkadaşlar Temmuz Ayı düşüş yaşayan var'mı? Yoksa sadece bana özel bir durum'mu? Yarı yarıya bri düşüş yaşıyorum.
kişiye ve kanala özeldir. Bu işi uzun zamandır yapıyorsanız bunları öğrenmeniz lazım.
Bazen düşer bazen yükselir.
Ben tamir videoları çekiyorum ve düşme genelde yaşamıyorum çünkü aramalardan gelenler izliyor.
ancak bir videom patladı ve tamir videosu da değildi, boş beleş bir videoydu yani sadece 3-5 cümle konuştuğum bir video.. 1m izlendi 1 haftada. şimdi de düşüşe geçti ki gayet normal çünkü doyuma ulaştı.
günlük 200 bin izlenirken şimdi 20 bin seviyesinde.
Beni yanlış anlamayın ama her böyle duruma konu açsam forumdan çıkamam
geçen ay 48 saatte 5k izlenen videom şimdi 1500 izleniyor mesela
iniş çıkışlar olur.
Umarım yanlış anlaşılmadım. İsteyen istediği konuyu açabilir![]()
.......
ben kişiye özgü olduğunu düşünmüyorum hocam, niketim herkesin başına gelmiş ayrıca benim kanaldaki en popüler videonun izlenim düşüşü yok aslına yükselişte buna rağmen geliri çakıldı enteresan..
![]()
vallaha benim de aklım almadı hocam bekleyip göreceğiz, teşekkür ettim herkesin işi rast gitsin...
vallaha benim de aklım almadı hocam bekleyip göreceğiz, teşekkür ettim herkesin işi rast gitsin...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.