Temmuzda Açıp Bıraktığım Oyun Kanalım

• Kullanıcı ersan145
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ersan145

Yasaklanmış
2 video atmıştım ama gerek pcnin iyi oyunları açmaması gerekse sesimdeki iğrençlik,gerekse evde uygun zamanı bulamadığımdan bırakmıştım.Sesimin bu kadar kötü çıkmasınıda kendimi kasmama ve sessiz konuşmama bağlıyorum.Malum odaya gitmesin ses diye sıkıntılı konuşmuştum çok :D Önümüzdeki yaz daha düzgün bir şekilde yavaş ve tane tane konuşarak oyun videoları çekmeyi düşünüyorum.Bakın inceleyin bakalım nasılmış kanal :)

Oyun Başlasın - YouTube

Videoları çalmayın telif atarım :P Gerçi çalınacak birşeyide yok ya :D

Bence linkini kaldir, su siralar kimseyi cekemeyen insanlarla doldu forum

Sorun olmaz pek kanalı doldurmayı düşünmüyorum daha başka kanalla devam ederim muhtemelen.Görüşlerinizi alayım dedim.Birde bunlara content id alsam çalınma riski ortadan kalkar demi?

Yarın, kanalım kapatıldı diye konu açmak istemiyorsan bence de kaldır :=) Yani bu kanal için değmez tabi de bu kanaldan devam edeceksen. Daha da etme )

Yarın, kanalım kapatıldı diye konu açmak istemiyorsan bence de kaldır :=) Yani bu kanal için değmez tabi de bu kanaldan devam edeceksen. Daha da etme )

Çok ilginç insanlar zıvanadan çıkmış artık desene :D Devam etmicem bundan ama olurda bir gün ederken özgün videolarıma sahte telif gelirse vay haline.Mahkemeye kadar yürütürüm o işi

---------- Mesaj saat 20:34:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:33:50 civarında gönderildi. ----------

Bu arada nasıl yorumlamışım oyunları beğendinizmi? :) Hiç sanmıyorum ama ^^

Bende bir oyun kanalı acmayı düşünüyorum :) Minecraft, LoL, Cod felan oynamayı düşünüyorum :) Ama biraz utangaç biriyim. Bir kaç deneme yaptım sesimi beğenmedim felan :D LoL cekicektim ama LoL oynayanlar bilir Y tusu ile ekranı kitlemek istemiyorum ama Fraps veya Camtasia programlarını denedim kilitli kalıyor. Güzel oynayamıyorum o yüzden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri