Tempobet illegal??

Sakın oynamayın, çok kazanırsan ermiyorlar türlü bahane uyduruyorlar.Öyle 50 lira yatır anında 150 biz verelim dediklerinede bakma sakın tam üçkağıtçılık.Türkse genelde kıbrısdan lisans alıyorlar türk değilse bildiğim malta'dan lisans alıp siteleri açıyorlar.Bu son 1,2 yılada acayip çoğaldılar.

Oynayacaksan iddaa oyna hocam.

https://youtu.be/tm7Bxa76pI8

:D

Ben tmepoda yıllarca oynadım. Para kazandıgımda zamanına göre Ukash paykasa astroopay çekip parça parça sattım. Tempobetin kendisine belge sunmadım sunmanızıda önermiyorum eger kazanırsanız paykasa astropay çekip parça parça satın

Bence uzak dur hocam.ama oynicaksanda tempobetten şaşma derim hemen havale ile 300 yatırabilirsin.cepbank limitine de bak derim.ancak kredi kartıyla kesinlikle depozit yatırma çünkü 4 haneli taleblerde evrak talebinde bulunacaklardır.ama havalede öyle bi problem yok.bence uzak dur ama oynicaksanda tempobet en iyisi (bence...)

Kimsenin işine karışmak gibi olmasın tepki göstermiyorum sakın yanlış anlamayın herkez kendinden sorumludur kimseyide alakadar etmez oynaman.

Bizi yaradan diyorki harama el sürersen bana ve Hz Muhammed'e savaş açmış sayarım diye ayette belirtiyor.Hocam burdan para dahi kazansan kat ve kat çıkacağını bile bile neden oynuyorsun.Bence tez zamanda bırak bu iş çok kişinin ocağını söndürmüştür.

Sakın ufak oynuyorum birşey olmaz düşüncesine kapılma emin olki o ufaklar gün geliyor çok büyük rakamlara çıkıyor.ALlah bize bugun 10 lira verdiyse yetinmeyi bilelim.

Kusurum olduysa affola kınamak için yazmadım senin için yazdım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri