Temu ile ucuza ürün alın ve indirim kuponların kaçırmayın.

androitik

Kayıtlı Üye
Merhaba, bildiğiniz gibi yakın zamanda Temu adlı Çin'den alışveriş sitesi ülkemizde ve forumda populer oldu.

Temu için bir rehber uygulaması olsun istedim.

Öncelikle site ve uygulama linkini paylaşayım. (Herkes kendi ref linkini yorumlarda paylaşabilir. Lütfen direk ref link paylaşmak yerine, soru sorun, cevap verin veya indirimli aldığınız ürünleri paylaşın.)

Ref link: https://temu.to/m/ulg9hmd6jkg

Refsiz link: temu.com

(İndirim kuponlarını kazanmak için referans bağlantısı ile uygulamayı indirmeniz ve üye olmanız gerekmektedir. Veya refsiz kayıt olduysanız "acu528169 " kodunu ürün arama yerine yazarak indirim kodlarını alabilirsiniz.)

İndirim kuponları şöyledir:

1000 TL üzeri sepete 300 TL indirim. 1200 Tl üzeri sepete 450 TL indirim. 1500 TL üzeri sepete 600 TL indirim. 2500 TL üzeri sepete 750 TL indirim . 300 TL üzeri sepete 900 TL indirim.

(Tüm kuponları farklı siparişler için kullanabilirsiniz. Kuponlar tek kullanımlıktır. Farklı telefonlara uygulamayı indirerek yeni kuponlar kazanabilirsiniz.)

Temu güvenilir bir site mi?

Evet, Temu güzenilir bir sitedir ve forumda da ürünleri gelen arkadaşları bulabilirsiniz.

Ürünler nerden geliyor?

Ürünler Çin'den gönderilmektedir.

Ürünler neden ucuz?

Ürünler Çin'de üretilip gönderildiği ve çoğunlukla üreticiler satış yaptığı için ucuzdur.

Kargo ücreti var mı?

Temu'da kargo ücreti yoktur ancak min. sepet tutarı (vergiler ve indirimler hariç) 480 TL'dir.

Türkçe destekleri var mı?

Evet Türkçe destekleri mevcut.

Ürünler kaç günde teslim ediliyor?

Ürünler genellikle 7-15 gün arasında teslim edilir ve öyle olduğu söyleniyor.

Hangi kargo ile teslim ediliyor?

Ürünler takipli kargo ile gönderiliyor ve takip edebilirsiniz. Türkiye'ye giriş yaptığında ise genelde PTT ve Aras Kargo ile dağıtıma çıkıyor.

Gümrük sorunu var mı?

Normalde yurtdışı alışverişlerde aylık 5 paket sınırı var. Ancak Temu kaç ürün sipariş verdiğinizin önemi olmadan tek paket halinde kargo gönderiyor. Yani satıcılar farklı olsa da Temu tek kargo paketi yapıyor. Bu sayede aylık limite takılmıyorsunuz.

(Ancak büyük veya çok sayıda siparişiniz olursa birden fazla paket olabilir. Bunu hesaplayarak sipariş verin. Gönderildikten sonra paket detayları yazıyor.)

Gümrük ücretini nasıl ödüyoruz?

Gümrük ücretini Temu sipariş aşamasında almaktadır. Yani sizin yerinize gümrük ücretini ödemektedir.

Ucuz ürünleri alıp Türkiye'de satabilir miyim?

Satışına bir engel yok ancak gümrükte ticareti bir sipariş olduğu anlaşılırsa ürünleriniz takılır. Yani ürünlerden toplu sipariş vermeyin.

Temu hakkında bazı bilgiler:

Sipariş sonrası istemediğiniz ürünler için tüm siparişi iptal etmenize gerek yok, sadece istemediğiniz ürünü iptal edebilirsiniz. Sipariş iptal kısmına tıklayın, merak etmeyin iptal için ürün seçmenizi isteyecek. (İndirim iptal olmaz. Ürün parasını karta veya kredi olarak iade alabilirsiniz.)
Siparişten sonra ürünlerin fiyatları düşerse 30 gün sonrasına kadar arada ki farkı kredi olarak alabilirsiniz.
Ürün iade etmek istediğinizde sipariş başına ilk iadeniz ücretsiz sonraki iadeler için 89 TL ücret alıyorlar. İadeleri MNG kargo ile uğraşmadan TR içi gibi yapabiliyorsunuz. Sitesinden iade politikasını inceleyebilirsiniz.
Arkadaşlarınızı davet ederek Temu kredisi kazanabilir ve ücretsiz sipariş verebilirsiniz. Bunun için arama kısmına "Affiliate" yazmanız yeterli.
Ürünleri bizler ile paylaşmak için ürün sayfasında paylaş butonundan link alabilir, tüm sepetinizdeki ürünleri paylaşmak için ise sepette "sepeti paylaş" kısmına tıklayabilirsiniz.
Tüm ürünler için daha ucuz satıcı var mı diye kontrol edin. Ürün sayfasının altında genelde aynı ürünün farklı satıcıları oluyor.
Artık takipçili sosyal medya hesabınız varsa sizde daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. Mevcut Temu üyesi olsanızda sosyal medya hesabınızı bağlayarak kazanabilirsiniz. Tıklayarak gidin. https://temu.to/m/eihi52i34ci

Arkadaşlar sizde sorularınızı ve yorumlarınızı yazın konuya ekleyelim. (Dilerseniz ref linklerinizi de paylaşabilirsiniz.)

Satın aldığınız ürünü bizler ile paylaşabilirsiniz.

Sepette, satın aldığım ucuz ürünler için tıklayın!

Son düzenleme:
Konu için teşekkürler.
Ne Temu'ymuş bu be her yerde görüyorum.
Bir yerde okudum. Bir ayda en fazla 5 ürün sipariş edilebiliyormuş. 5 ürün üstü gümrükten geçmiyormuş.
Sipariş edenler bu hususu dikkate alsınlar araştırsinlar.

Konu için teşekkürler.
Bir yerde okudum. Bir ayda en fazla 5 ürün sipariş edilebiliyormuş. 5 ürün üstü gümrükten geçmiyormuş.

bugün ögle saatlerinde geldi benim temudan sipariş ettiklerim,toplam 21 parça hocam.genel olarak haklısınız,aliexpressten filan sipariş geçerken ayda 5 ürünü geçemezsin deniyor,denemedim ama...temuda bu bi şekilde çözülmüş.

mesela 20 farklı satıcıdan 21 farklı ürün sipariş ettim ben,ürünlerin hepsini temu kendi deposunda topluyor önce.trendyoldaki gibi filan satıcı size göndermiyor yani,satıcı temuya gönderiyor sonra temu kaç farklı kişiden kaç ürün varsa sipariş ettiginiz işte onları kendi deposuna topluyor.depoda tüm siparişlerin tamamlandıgında ürünleri boyutuna/sayısına göre 1-2 farklı pakete bölüp gönderiyorlar.benim 21 parça ürün 1 paketde geldi.

temu konusu çıktı çıkalı araştırıyorum,5 ürün limitine takılan görmedim + zaten 3-5 ürün sipariş geçen de görmedim.herkes 10-20-50 sipariş geçiyor tek seferde.çogu yerde belirtilmemiş ama ben son baktıgımda 450-500tl gibi bi alt limit vardı bişey alabilmen için.

edit : bu arada siparişim 12 günde teslim edildi ama sebebi bayramda sipariş etmem :)

Son düzenleme:
Konu için teşekkürler.

Temu siparişleri birleştirerek tek pakette gönderiyor bu yüzden gümrükte sorun olmuyor.

bugün ögle saatlerinde geldi benim temudan sipariş ettiklerim,toplam 21 parça hocam.genel olarak haklısınız,aliexpressten filan sipariş geçerken ayda 5 ürünü geçemezsin deniyor,denemedim ama...temuda bu bi şekilde çözülmüş.

mesela 20 farklı satıcıdan 21 farklı ürün sipariş ettim ben,ürünlerin hepsini temu kendi deposunda topluyor önce.trendyoldaki gibi filan satıcı size göndermiyor yani,satıcı temuya gönderiyor sonra temu kaç farklı kişiden kaç ürün varsa sipariş ettiginiz işte onları kendi deposuna topluyor.depoda tüm siparişlerin tamamlandıgında ürünleri boyutuna/sayısına göre 1-2 farklı pakete bölüp gönderiyorlar.benim 21 parça ürün 1 paketde geldi.

temu konusu çıktı çıkalı araştırıyorum,5 ürün limitine takılan görmedim + zaten 3-5 ürün sipariş geçen de görmedim.herkes 10-20-50 sipariş geçiyor tek seferde.çogu yerde belirtilmemiş ama ben son baktıgımda 450-500tl gibi bi alt limit vardı bişey alabilmen için.

edit : bu arada siparişim 12 günde teslim edildi ama sebebi bayramda sipariş etmem :)

Benim ilk siparişim 10 Haziran'da idi ama hala gümrükte bekliyor. İlk sipariş bayram dolayısı ile geçikti galiba ama 2. siparişim nasıl gelecek bakalım.

bizim ülke şuan resmen yagmalıyor temuyu,belkide ondan gümrükte yogunluk vardır :D benim kardeşimin paketide gümrükte 3 gündür,ama benim paketde zaten 3-4 gün bekledi gümrükte,sonra çıktı.

2. Siparişi yakın zamanda verdim. Temu yu önceden görmüştüm. ABD , Avrupa ve bir çok ülkeye gönderiyordu. Yakın zaman da Türkiye den sipariş almaya başladılar.

Ayakkabı alınır mı Temu'dan. Örnek.
https://www.temu.com/tr/erkeklerin-...eo&refer_page_sn=10032&_x_sessn_id=5ccgamdjhy

alanlar var,onlardan duydugum ne görünüyorsa/yazıyorsa o gelmiş.sadece satış sayfasını iyi okumak gerekiyor,yorumları/resim+videoları filan ekliyor herkes zaten.özellikle yakın zamanda alan türkleri görüyorsun nerdeyse her üründe :D ben ilk siparişimde ayakkabı almadım,kardeşimin 2 ayakkabı siparişi vardı,o henüz gelmedi işte gümrükte şuan.gelirse ayakkabıların kalitesinide ögrenmiş olucaz,ona göre 2.siparişimde benimde bi ayakkabı ekleme düşüncem var sepete.önce onların gelmesini bekliyorum :)

alanlar var,onlardan duydugum ne görünüyorsa/yazıyorsa o gelmiş.sadece satış sayfasını iyi okumak gerekiyor,yorumları/resim+videoları filan ekliyor herkes zaten.özellikle yakın zamanda alan türkleri görüyorsun nerdeyse her üründe :D ben ilk siparişimde ayakkabı almadım,kardeşimin 2 ayakkabı siparişi vardı,o henüz gelmedi işte gümrükte şuan.gelirse ayakkabıların kalitesinide ögrenmiş olucaz,ona göre 2.siparişimde benimde bi ayakkabı ekleme düşüncem var sepete.önce onların gelmesini bekliyorum :)

Kardeşinizin siparişi gelirse bana bilgi verirseniz ya da konuda görüşünüzü yazarsanız sevinirim.

İlk siparişlerim bu gün geldi. Ürünler gayet güzel ve kaliteli.
Sadece 50 TL'ye güneş gözlüğü almıştım onu beğenmedim. O da fiyatına göre.. :D

Uzayabilen hortum, kaliteli duruyor. Henüz başlığı uymadığı için kullanamadım ama yeni siparişimde başlık siparişi de verdim, gelince kullanacağım bakalım. (30 MT 50 TL civarın alamıştım.)

lrywymq.jpg

irrrcxt.jpg

30X60 bez. Araba kurulamak silmek için aldım. Çok kaliteli değil ama iyi. (3'ünü 50 TL'ye aldım.)

5vop0cj.jpg

cyp58x6.jpg

Öylesine takılabilecek bir gözlük. 50 TL civarın aldım.

8ib1emx.jpg

fsynebf.jpg

Güneş enerjili led lamba. Beklediğimden çok daha fazla ışık veriyor. bir odayı aydınlatabilecek düzeyde. (250 TL civarına aldım.)
https://i.hizliresim.com/ru1hb32.jpg

İngiliz anahtaları yerine geçen bir alet. Ben ince ve kalitesiz bir şey bekliyordum ama gayet kaliteli. (Tanesini 30 küsür TL aldım.)
4tv5euz.jpg

6jczuep.jpg

Birde kulaklık uzatıcı almıştım ama basit bir kablo zaten o yüzden fotoğrafa gerek yok. 3 metre iş görüyor.

konuyu gördüm saçma sapan şeyler aldım. inşallah gelir. :D

Gelir hocam. Bu aralar kargolar baya gecikiyor ama gelir. :D

Bu arada yeni üyeliklerde artık kupon vermiyor. (Yakında tekrar gelecekmiş.)

O zamana kadar aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Uygulamayı indirip kayıt olun ve ürün arama kısmına önce "acu528169" yazın. Daha sonra geri çıkıp yine ürün arama kısmına "dpp3976" yazın. İndirimleri alacaksınız.
(İndirimler kodları 2 gün geçerli bu yüzden siparişi hazırladıktan sonra kodu girerseniz daha iyi olur.)

300-600 TL arası indirimleri kuponları var ve 600 tl olan 3 kere kullanılabilir.

Aliden geçen aylarda geçtiğim ilk siparişim gümrüğe takıldı. Bakınız ilk sipariş diyorum. Yasaklı bir ürün de değil, trden alıp yorum yapan çok çok fazla kişi var. Ne ali parayı geri verdi ne de gümrükteki ürünü alabildim. Bu riski göze alıp herkes alsın. Ürün adeti 1di ve sadece o siparişim vardı.

Aliden geçen aylarda geçtiğim ilk siparişim gümrüğe takıldı. Bakınız ilk sipariş diyorum. Yasaklı bir ürün de değil, trden alıp yorum yapan çok çok fazla kişi var. Ne ali parayı geri verdi ne de gümrükteki ürünü alabildim. Bu riski göze alıp herkes alsın. Ürün adeti 1di ve sadece o siparişim vardı.

Ürün ismi neydi merak ettim?

2 yıl önce bizimde bi ürün kaldı gümrükte,aliexpressten almıştık.o geldi aklıma...

aldıgımız ürün : https://tr.aliexpress.com/item/1005002833432598.html (satıcı bu muydu hatırlamıyorum,ürün buydu ama)

o zaman fiyatı 600-700 tl civarıydı,trde bitek hepsiburadada biyer satıyor ve ücreti 1600-1700 tl civarı.bu ürünü aldık,sorunsuz gelir ama vergisi çıkar,o da 1k da vergi olmaz diye hesapladık kafadan ama hiçte öyle olmadı.

ürün trye geldi,gümrüge takıldı.hemen sms ve mail geldi sinotrans diye bi firmadan.başta bi 5-6k tl fiyat dan bahsediliyordu ama iç içe bisürü masraf çıktı.görüşmelerimiz sonunda ürünü gümrükten alabilmemiz için bizden 17-18k tl para talep edildi o zaman.dedik bunlar ne diyor böyle,istemiyorum arkadaş ürünü geri göndersinler.en azından iade eder,aliexpressten paramızı alırız diye düşündük ama o da olmadı :D ürünü aliexpress e iade etmek için de yine bi 6k tl civarı para talep ettiler.işin sonunda ürün size hayırlı olsun diyip gümrüktekilere hediye ettik mecburen.600tl lik ürüne 17-18k nasıl verelim,neden verelim :D

2 yıl önce bizimde bi ürün kaldı gümrükte,aliexpressten almıştık.o geldi aklıma...

aldıgımız ürün : https://tr.aliexpress.com/item/1005002833432598.html (satıcı bu muydu hatırlamıyorum,ürün buydu ama)

o zaman fiyatı 600-700 tl civarıydı,trde bitek hepsiburadada biyer satıyor ve ücreti 1600-1700 tl civarı.bu ürünü aldık,sorunsuz gelir ama vergisi çıkar,o da 1k da vergi olmaz diye hesapladık kafadan ama hiçte öyle olmadı.

ürün trye geldi,gümrüge takıldı.hemen sms ve mail geldi sinotrans diye bi firmadan.başta bi 5-6k tl fiyat dan bahsediliyordu ama iç içe bisürü masraf çıktı.görüşmelerimiz sonunda ürünü gümrükten alabilmemiz için bizden 17-18k tl para talep edildi o zaman.dedik bunlar ne diyor böyle,istemiyorum arkadaş ürünü geri göndersinler.en azından iade eder,aliexpressten paramızı alırız diye düşündük ama o da olmadı :D ürünü aliexpress e iade etmek için de yine bi 6k tl civarı para talep ettiler.işin sonunda ürün size hayırlı olsun diyip gümrüktekilere hediye ettik mecburen.600tl lik ürüne 17-18k nasıl verelim,neden verelim :D

Türkiye gümrüklerini kim kontrol ediyor ise sağlam kazanıyordur. Bedavadan aylık milyonlarca ürün onlara kalıyordur. Mis gibi iş. Bunları da sanırım açık arttırma ile satıyorlardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri