Temu ile ucuza ürün alın ve indirim kuponların kaçırmayın.

2 yıl önce bizimde bi ürün kaldı gümrükte,aliexpressten almıştık.o geldi aklıma...

aldıgımız ürün : https://tr.aliexpress.com/item/1005002833432598.html (satıcı bu muydu hatırlamıyorum,ürün buydu ama)

o zaman fiyatı 600-700 tl civarıydı,trde bitek hepsiburadada biyer satıyor ve ücreti 1600-1700 tl civarı.bu ürünü aldık,sorunsuz gelir ama vergisi çıkar,o da 1k da vergi olmaz diye hesapladık kafadan ama hiçte öyle olmadı.

ürün trye geldi,gümrüge takıldı.hemen sms ve mail geldi sinotrans diye bi firmadan.başta bi 5-6k tl fiyat dan bahsediliyordu ama iç içe bisürü masraf çıktı.görüşmelerimiz sonunda ürünü gümrükten alabilmemiz için bizden 17-18k tl para talep edildi o zaman.dedik bunlar ne diyor böyle,istemiyorum arkadaş ürünü geri göndersinler.en azından iade eder,aliexpressten paramızı alırız diye düşündük ama o da olmadı :D ürünü aliexpress e iade etmek için de yine bi 6k tl civarı para talep ettiler.işin sonunda ürün size hayırlı olsun diyip gümrüktekilere hediye ettik mecburen.600tl lik ürüne 17-18k nasıl verelim,neden verelim :D

Evet hocam ben de araştırmalarıma göre tam da dediğin gibi bir durum olduğunu öğrendim. Facebookta aliexpress TR grubu var ve sayısız kişi benimle aynı sorunu yaşıyor. Çözüm de astar kumaşı 10x şeklinde geçiyor en az. Kısacası gümrüktekilere hediye olarak kalıyor ürün başka seçenek yok

Türkiye gümrüklerini kim kontrol ediyor ise sağlam kazanıyordur. Bedavadan aylık milyonlarca ürün onlara kalıyordur. Mis gibi iş. Bunları da sanırım açık arttırma ile satıyorlardır.

eskiden devlet bakıyordu,sonra özel şirketlere verildi.detaya girmeyeyim işte,sen onla hocam işin o tarafını :) benim bildigime göre de dedigin gibi sonra satılıyor gümrükten alınmayan mallar.

Evet hocam ben de araştırmalarıma göre tam da dediğin gibi bir durum olduğunu öğrendim. Facebookta aliexpress TR grubu var ve sayısız kişi benimle aynı sorunu yaşıyor. Çözüm de astar kumaşı 10x şeklinde geçiyor en az. Kısacası gümrüktekilere hediye olarak kalıyor ürün başka seçenek yok

mantıklı bi rakam verseler öder,alırdık.olmadı iade eder,alırdık ama bu rakamlarla adamlara hediye etmekten başka bi seçenek zaten yok hocam.yani ne yapmaya çalıştıklarınıda anlamadım.millet afedersin keriz mi?600tl lik ürüne,17-18k para istemek nedir?kendileride bilmiyor mu bu parayı alamayacaklarını?günlerce ugraştık,15kya indiremedik fiyatı :D

3000 tl lik 8 tane ürün siparişi verdim. gümrükte kalmaz umarım. keşke sizin link den üye olsaydım faydam olurdu

Arkadaşlar şu an temu da son durum nedir.. Sipariş verme fiyat limiti , adeti v.s.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri