Teoride Mezunum Pratikte Değilim - Üni Hakkında

mikon5

Kayıtlı Üye
Merhabalar , üniversiteyi ders olarak bitirdim ancak zorunlu stajımı yapmadığım için mezun olamıyorum , diplomamı alamıyorum. Stajımı özellikle yapmadım Work and Travel ile önümüzdeki yaz Amerika'da yapmayı hedefliyorum. Work And Travel'a üniversite öğrencileri katılabiliyor bildiğiniz gibi , eogrenci'de aktif öğrenci olarak gözüküyorum ancak yeni eğitim öğretim yılı başlamadığı için ne durumda olacağım bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumda öğrenci miyim , yoksa değil miyim?
Veya 2.dönem harç yatırıp ders seçmeden aktif öğrenci durumuna gelebilir miyim? Bilgisi olan var mı?

Merhabalar , üniversiteyi ders olarak bitirdim ancak zorunlu stajımı yapmadığım için mezun olamıyorum , diplomamı alamıyorum. Stajımı özellikle yapmadım Work and Travel ile önümüzdeki yaz Amerika'da yapmayı hedefliyorum. Work And Travel'a üniversite öğrencileri katılabiliyor bildiğiniz gibi , eogrenci'de aktif öğrenci olarak gözüküyorum ancak yeni eğitim öğretim yılı başlamadığı için ne durumda olacağım bilmiyorum.
Şimdi ben bu durumda öğrenci miyim , yoksa değil miyim?
Veya 2.dönem harç yatırıp ders seçmeden aktif öğrenci durumuna gelebilir miyim? Bilgisi olan var mı?

hocam bu durumda bi arkadaşım vardı oda sizin gibi bitirdikten sonra W&T yapmak istiyodu okulda bi kaç ufak ayarlama yaptı ve gitti şimdi iletişimim yok malesef ama çok zor değil bildiğim kadarıyla staj akts yi etkiliyorsa krediniz dolmadığı için mezun etmeyebilirler yinede okul açılınca danışman hocanıza sorun yada W&T yapacağınız şirket mutlaka bi yöntem bulur

Tam emin değilim ama ders seçim ekranında notunun yükselebilmesi için CC geçtiğin dersler açılıyor. Onlardan bir tanesini seçip harç yatırırsan aktif öğrenci görünüyorsun hocam. Ama yine de bir öğrenci işlerinde görüşmeni tavsiye ederim.

hocam bu durumda bi arkadaşım vardı oda sizin gibi bitirdikten sonra W&T yapmak istiyodu okulda bi kaç ufak ayarlama yaptı ve gitti şimdi iletişimim yok malesef ama çok zor değil bildiğim kadarıyla staj akts yi etkiliyorsa krediniz dolmadığı için mezun etmeyebilirler yinede okul açılınca danışman hocanıza sorun yada W&T yapacağınız şirket mutlaka bi yöntem bulur

Staj etki etmiyor ama zorunlu o yüzden mezun olamıyorum , yarın sabah arıcam öğrenci işlerini bakalım.Onlara da güvenemiyorum tam bilgi veremiyorlar.

Tam emin değilim ama ders seçim ekranında notunun yükselebilmesi için CC geçtiğin dersler açılıyor. Onlardan bir tanesini seçip harç yatırırsan aktif öğrenci görünüyorsun hocam. Ama yine de bir öğrenci işlerinde görüşmeni tavsiye ederim.

Tekrar o dersi almam gerek o zaman hocam öyle yapamam.

hocam bugda kalmışsın

vardır bir çözümü herhalde , öğrenci işleri kapandı yarın sabah arayıp sorucam olmazsa Açık öğretim için yarın son gün doğruca ona gidicem kayıt'a.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri