Teröristlerin Teslim Olma Anı

Kameraman Kesinlikle aptal hem peşinde koştuğu askerin hayatını riske atıo hemde kendi hayatını...

Şu sonunda ki devletin güvencesi altındasınız demesi çok koydu bana.. onların polise askere kurşun sıkması ve buna rağmen devletin bunları koruması çok acı.

Kameraman Kesinlikle aptal hem peşinde koştuğu askerin hayatını riske atıo hemde kendi hayatını...

aptal felan değil haberci olmanın gerekliliğidir o ! gidipte magazin haberi spor haberi çekmeyle olunmuyor habercilik... gerektiğinde kendi hayatını riske atacak atmalıda.

ayrıca: helal olsun aslanlara. yalnız komutan devletin gücencesi altındasınız size kimse bişey yapamaz vs demeyeydi iyiydi.

Şu sonunda ki devletin güvencesi altındasınız demesi çok koydu bana.. onların polise askere kurşun sıkması ve buna rağmen devletin bunları koruması çok acı.

HEM DEVLET düşmanı ol hemde vergilerimizle içerde bakılsın bide pişmandır

işe sokulsun ne güzel memleket ... şehit çocuklarıda babalarını beklesin pencerede

Saçmalık... Amerikada polis elinde bıçak olsa bile ölene kadar sıkıyor. Türkiye'de terörist olmak ne kolay sıkışınca teslim ol hayat bunlara güzel. Şöyle saçma sapan videoları yayınlamaları bile yasaklanmalı bunu izleyen cahil gençler cesaret alacaktır. Ordunun ne caydırılığı kaldı ne saygınlığı. Dünya görüşüm tamamen farklı olsada işid yöntemlerini uygulayın bakalım askere kurşun sıkacaklar mı.

Son düzenleme:
İlk izlerken csgo oynuyorum sandım :D

Kesinlikle olması gereken...

Her türlü insanın hayat hakkının elinden alınmasına karşıyım, teslim olacak ve o güne kadarki işlemiş olduğu suçların cezasını Anayasamızın belirlemiş olduğu ölçüde çekecek...

Keşke hepsi teslim olacak kadar gerçekleri görebilme potansiyeline sahip olabilse, kazanamayacakları bir mücadelenin kolayca harcanabilecek piyonları olmaktan kurtulsalar...

Enazından diğerlerini teşvik edebilecek bir video olduğu kanısındayım...

Ben bu saçmalıklara uyuz oluyorum.
Hepsinin kafasına sıkıp bırakılacak.
Bu ne saçmalıktır ya çatışmanın ortasında teslim olun demek felan.
Saçmalık!. . . .

Edit : Yarın bu çakallar hapisten şartlı felan salıncak, kendini patlatcak.
Ş..........r

İçim yandı vallaha neyini teslim alıyorsunuz bu itlerin devlete başkaldıran ölmeyi çoktan haketmiştir beyler olması gereken falan değil bu gecen sene temmuz ayından bu yana 334 kardeşimiz şehadete erdi

Böyle konuları açıyosunuz , terörist seviciler doluşuyo konuya, hem bizi tahrik ediyo hem açık açık pkk lı olduklarını belli ediyolar. Sonra biz banlanıyoruz. Onlar forumda cirit atıyo . Aynı meclisteki pkklılar gibi ..

Kesinlikle olması gereken...

Her türlü insanın hayat hakkının elinden alınmasına karşıyım, teslim olacak ve o güne kadarki işlemiş olduğu suçların cezasını Anayasamızın belirlemiş olduğu ölçüde çekecek...

Keşke hepsi teslim olacak kadar gerçekleri görebilme potansiyeline sahip olabilse, kazanamayacakları bir mücadelenin kolayca harcanabilecek piyonları olmaktan kurtulsalar...

Enazından diğerlerini teşvik edebilecek bir video olduğu kanısındayım...

iyide hocam bunlar gercekleri falan gördügü için degil afedersin g.t korkusuna teslim oluyor kacacak yeri yok kıskaca alınmıs ya ölecek ye teslim olacak bunlarda teslim olmayı seciyor.

malesef ki şimdi bunlar etkin pişmanlıktan yararlanacaklar ve cok da uzun olmayan bir süre hapis yatıp ( kendi yandaşları ile aynı koğuşta ) krallar gibi yaşayacak. Kimbilir kaç kişiyi şehit etti bu teslim olanlar. sonra sıkışınca teslim ol ne olsa bakıyorlar sana. Ben bu kadar teröriste karşı insaflı başka bir devlet gormedim.

bu devletten maaş alıp bu devleti inkar edenleri

cebinde Türkiye cumhuriyeti kimliği taşıyıp ta nankör olanları

bence sınır dışı etmek gerek

iyide hocam bunlar gercekleri falan gördügü için degil afedersin g.t korkusuna teslim oluyor kacacak yeri yok kıskaca alınmıs ya ölecek ye teslim olacak bunlarda teslim olmayı seciyor.

Kesinlikle katılıyorum, can korkusuna teslim oluyorlar fakat benim şahsi fikrim öldürmektense teslim olmalarını sağlamanın daha hayırlı olacağı yönünde...

Herşeyden önce kimseye bir intikam güdüsü aşılamamış oluyorsun ki genelde yapılan araştırmalarda öldürülen teröristlerin yakınlarının sırf bu duygu nedeni ile örgüte katıldığı gözlenmiş...

Ek olarak sen Devlet'sin, tabi ki baş kaldıranın haddini bildireceksin fakat AMAN diyenin de talebini geri çevirmeyeceksin, bağışlayıcı olacaksın tabi aşırıya kaçmamak koşulu ile...

Bu gün tüm otoriyelerin kabul ettiği şey örgüte katılımın önüne geçemediğin sürece bu sürecin kısa vadede bitirilemeyeceği yönünde, örgüte katılımı bitirmenin birçok adımı var ki bence insanların göt korkusuna dahi teslim olmasını sağlamak bunlardan biri.

Enazından bu benim fikrim.

Pişman olmuşmuş yalancı ş......z köpekler. Sık kafasına gebert işte orada.

2011-2012 dönemi Şırnakta askerlik yapan, 10'da fazla çatışmada bulunup ve günlerce pusularda nöbet tutup 8-10 metre kare bir alanda yaşamaya çalışmış biri olarak, bu görüntüler hiç gerçekçi gelmiyor bana..
kahraman askerlerimizin görüntülenmemiş, onlarca-binlerce kahramanlıkları varken bu şekilde gerçekçi olmayan (en azından olmadığını düşündüğüm) videolara sadece haber yapmak için yayınlanmasına gerek yok bence.

Allah askerlerimize, polislerimize ve bu vatan için varını yoğunu hiç düşünmeden ortaya koyan isimsiz kahramanlarımıza yardım etsin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri