Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı satışlar hocam. Ürünün buradakinden farkı sadece ssd ve ram değil mi ?
Aynı ürün bir tanıdığımda var inceleme fırsatım oldu çok sağlam cihaz , gerçekten oyun oynadığınızı hissettiriyor. Hayırlı satışlar hocam
Tertemiz Monster Tulpar T5 V4.1İşlemci - 4.Nesil i7 4710HQ 2.5 GHZ Turbo 3.3 GHz
Arkadaşlar Merhaba,
Macbook kullanmaya alıştığımdan dolayı garantisi yeni bitmiş üst düzey gaming laptopumu satıyorum. Cihazda vuruk çizik kırık çatlak kesinlikle yoktur, ilk günkü gibi tertemizdir. Cihazda ekstra olarak 600 mb okuma yazma hızı olan Samsung Evo 850 Ssd bulunmaktadır. Cihazın garantisi YENİ bitmiştir.
Takasım Sadece ve Sadece Macbook Pro Retina GT 750m Ekran kartlı Cihazlar ile olacaktır. Bunun haricinde takas kesinlikle kabul etmiyorum, Pazarlığım yoktur bunları okuyup lütfen mesaj atın, birbirimizin zamanını çalmayalım. Cihazın belli başlı özellikleri aşağıda 8 Gb ramli model ile karşılaştırmayınız.
Ram - 16 Gb ddr3
Ekran - 15.6" Full HD 1920x1080 IPS Mat LED Ekran
Ekran Kartı 1 - İntel HD 4600 1.9 Gb
Ekran Kartı 2 - Nvidia GTX 970M 3 Gb 192-Bit (Ram Support 11.2 GB)
Harddisk 1 - Hitachi Travelstar 1 Tb 7200 Rpm Hdd
Harddisk 2 - Samsung Evo 850 256 gb SSD ( 600 Mb/s Read / Write )
Hoparlör - 2x 2W Hoparlör
Ses Kartı - SOUND BLASTER® X-FI MB3
USB Portu - 4x USB 3.0
HDMI - 1 Adet
Mini Display - 2 Adet
eSata - 1 Adet
Parmak İzi
Kart Okuyucu
Raid Support
M.2 SATA SSD Portu - 2Adet
Fiyat : 4500 TL
Nvidia GeForce GTX 1050M compare Nvidia GeForce GTX 970M 3GB GPU Burdaki siteden ekran kartını görebilirsinKesinlikle yanlış anlamayın uzun süredir notebook bakıyorum ve suan yeni 1050 ekran kartı ve 7700hq islemcili Monster 3999 tl samsung Evo da 399 tl yani yeni nesil garantili Monster pc + Evo SSD 256 toplam 4400 tl yaparken bu fiyat gerçekten uçuk makul bi fiyata olur sa düşünülebilir.
Bu arada sadece arkadaş için demiyorum birçok 2.el satan kişi eğer laptop temiz kullanılmış sa sıfır fiyatına çok yakın fiyat veriyor. Ben bunu anlamıyorum zaten teknoloji mağazası yada sanal market ayda bir kampanya yapıyor satış fiyatından biraz daha ucuza alınıyor neden bu 2.el temiz pc ler sıfır fiyatında anlamış degilim
Hayırlı satışlar kendi fikrim fiyat oldukca uygunsuz yüksek olarak teşekkürler iyi satışlar
satış baltalamak için yazmıyorum uzun süredir monster kullanıcısıyım makinem bu yeni serilerden değil bunlar çıkmadan önceki seri garantisi dolmuş cihaza yüksek meblağ diye düşünüyorum benim anakart bios çipinde sorun oldu anakart değişti sadece anakarta verdim 1200TL
Uygun olup olmadığını ben karar veririm hocam, bu arada satış baltalama olark rapor edildin.
Ben bu forumu anlamadım gitti arkadaşlar, ben birşey satmaya çalışıyorum gereksiz gereksiz yorumlar, konu baltalamalar, vs. vs. satış iptal... Adminler konuyu silebilir yada kilitleyebilir.
Dalgamı geçiyorsun hocam ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.