Tertemiz risksiz adsense nasıl açarım ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Özgün Kanalımı nereye bağlayayım sizce ?

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Kanal yüzde 531 özgün arkadaşlar o konuda sıkıntı yok. kötü niyetli insanlar olmasa paylaşırdım ama işte sizde biliyorsunuz en basit şeyler bile direk f... yiyor.
ikilemde kaldım valla bi tarafa ağırlık yok, hocam şan 1k geliyor ama yarın birgün düşer fln bilemem , ama aynı şeye bi daha sokabilirim gibi . partner önerirseniz şöyle kanalın gelişimine destek veren tarzda partner...

---------- Spam Engelliyici 12:47 ---------- Önceki Mesaj 12:47 ----------

aynen hocam ama işte karar veremedim önerin var m ?

iwocan hocamla bi görüş istersen destek konusunda,daha önceden bu tip destek çalışmaları olmuştu sizin kanalınız için de iki tarafın da kazanacağı bir şey olursa yardımcı olurlar zannımca.adsenseyle kesinlikle uğraşma yaşadığın o strese değmez.

özgünse bence başkasının bilgisayarından aç adsenseyle alakalı olmayan birisi pc temiz olur lokasyon ip temiz olur isim soyisim farklı açsan problem olmuyor saten alacaklı adı değişiyor adreside orayı verirsin tertemiz olur. Spam olsa bukadar uğraşılmaz ama özgün sonuçta.

özgünse bence başkasının bilgisayarından aç adsenseyle alakalı olmayan birisi pc temiz olur lokasyon ip temiz olur isim soyisim farklı açsan problem olmuyor saten alacaklı adı değişiyor adreside orayı verirsin tertemiz olur. Spam olsa bukadar uğraşılmaz ama özgün sonuçta.

başka yerden açarım da hocam kendi bilgisayarımdan girince sorun olur mu sorun o ?

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] büyük ihtimal olur. Adsenseye bidaha neden giriceksin o kanalı bağla bırak. Eğer acil bişey olursa arkadaşına tw ile bağlanıp yaparsın. Bence en sağlam yol bu.

---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

@GKTDRK hayır alacaklı adı farklı olabilir.

Kardeşim seni yanıltmak istemem ben uzun zamandır bu işi yapan biri olarak ayni içerikli kanalalrı hem adsense hem partnerde denedım adsense kazançları partnerden çok daha fazla oldu yani adsensede partnere bakış çok daha iyi kazandım İkinci olarakda şu zamana kadar açık kapanan bütün kanalların parasını sadece vsp partnerden alabıldım İlyas hocamın da dedığı gıbı google de amerıkanın en iyi universıtelerınden mezun olmus adamlar var adsense açılacaksa garanti olması açısından sıfır pc adres vs şart gibi gözüküyor ama bunlara rağmende banlanmıyacak diye bişe yok çok iyi düşünmelisin kanalına verdiğin emeklerin karşılığını alırsın inşallah

Kardeşim seni yanıltmak istemem ben uzun zamandır bu işi yapan biri olarak ayni içerikli kanalalrı hem adsense hem partnerde denedım adsense kazançları partnerden çok daha fazla oldu yani adsensede partnere bakış çok daha iyi kazandım İkinci olarakda şu zamana kadar açık kapanan bütün kanalların parasını sadece vsp partnerden alabıldım İlyas hocamın da dedığı gıbı google de amerıkanın en iyi universıtelerınden mezun olmus adamlar var adsense açılacaksa garanti olması açısından sıfır pc adres vs şart gibi gözüküyor ama bunlara rağmende banlanmıyacak diye bişe yok çok iyi düşünmelisin kanalına verdiğin emeklerin karşılığını alırsın inşallah

saolasın hocam bayadır düşünüyorum hala da düşünüyorum bi çıkar yol bulamadım, pc yi formatlasam herşeyi temizden açsam heralde yine ban yemem ?

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam gizzaya bağlasana hem sahibi türk daha ne istiyorsun her sorununda çözüme ulaşabilirsin özgün kanal adsense bağlanırmı hiç

Ben okuldan evden arkadaştan farklı numaralar farklı adreslerle şu 3-4 ay içerisinde 5 tane falan açmışımdır hepsi patladı önemli olan içerik bence, google kanımca içeriğe göre ayar veriyor adsenseye.

farklı isim soy isim farklı şehir farklı adres yeni alınmış bir telf hattı ile sms doğrulaması farklı banka orjinal zarflı pin doğrulaması sıfır çekilen internet hattında ki ilk işlem yeni alınan iphone 6 ile açılmış bir gmail ve adsense ve bu adsenseye bağlanan sadece 16 videolu full özgün flash oyun kanalı ile ban yaşadım gerisini sen hesap et hocam.
ben şu saatten sonra özgün olupta adsense çalışan arkadaşları tebrik etmek istiyorum valla büyük cesaret.

---------- Spam Engelliyici 15:48 ---------- Önceki Mesaj 15:45 ----------

al bir sunucu ordan gir kolay kolay bir sıkıntı olmaz partnere felanda bulaşma bir kanalım hariç hepsi adsensede o bir kanalda bmv'de.En iyis adsense

hocam kanallarınız adsensede ama ödeme alabiliyormusunuz ?
alıyorsanız nasıl ? yöntem nedir ? banlanmamak için neler yapıyorsunuz ?
paylaşırsanız çok yararlı olur

Çok temiz bir içeriğiniz(telif riski vs olmayan) varsa adsense öneririm.İçeriğinde diğer kullanıcılardan alıntılar varsa partner öneririm.Çünkü adsense ufak bir hatada gözünün yaşına bakmıyor.

adsenselerin banlanması DİREKT olarak içerikle alakalı. istediğiniz gibi açın ister eski ister yeni mesele içerik telif veya topluluk veya spamdan kapanıyorsa o adsense kısmen çöp oluyor o yüzden adsenseye 2 kanal üstü bağlamayın kanallarda sağlam olsun 3 adsense 6 kanalınız olsun bakın yolunuza

Partner diyenler partner tavsiyesi yaparsa çok sevinirim arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 16:02 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

Konu güncel. Öncelikle yabancı partner tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar bu gece bağlamam lazım bi yere

Partnere bağla ama yabancı partnerlerle işin olmasın. Çünkü laf anlatamıyorsun ve seni tınlamıyorlar. Git gizza ya falan sok kanalı. iwocan arkadaş baya ilgili ve en ufak sorunda yardımcı olmaya çalışıyor..

Adsense ile işin olmasın.

saolasın hocam bayadır düşünüyorum hala da düşünüyorum bi çıkar yol bulamadım, pc yi formatlasam herşeyi temizden açsam heralde yine ban yemem ?

Hocam al bi tane pc ikinci el dandik laptop. Bi de vınn al . 4 gb lik bile yeter ordan aç gir . Annenin adına veya yakınının adına aç kendi adını kullanma. Daha önce yt de kullanılmamış yelefon gir. Git bir tane kontorlu hat al hatta :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri