tesadüf mü ? 30 kanal gitti

• Kullanıcı palipleten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kanllarda video vardı anlaşılan...videoların icinde fulll epsiode crack vsvs buna benzer kelimeler geciyormuydu...ve
xxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxkopyala yapıştır şeklinde geciyormuydu ....bazı kelimeler spama alındı diye biliyordum... bunlardan olabilir..belki biri gitti digerleride sincirleme gitti.......

farklı bi sorum var quiz den 30 kanaldanda ödeme aldınmı hic ? veya 20 :):)

ingilizce kanallar değildi hocam

daha max 5 gündür quizdeydiler

---------- Spam Engelliyici 21:54 ---------- Önceki Mesaj 21:53 ----------

Banlanan adsense hesaplarindan kurtardigin kanallar mi bunlar yoksa yeni kanallar miydi?

yeni kanallar hocam banlanan adsenselerden sadece 1 kanal kurtarabildim zaten :D

eğer quize soktugun kanalları izlenim alarak kasmadıysan tesadüftür.

Hocam tavsiyem bir kanal açın her şeyden bağımsız, Youtube ile alakası olmayan bir pcde. Sonra hitleap'tan kanal kapanmadan önce gönderdiğiniz kadar hit gönderin. Bakalım sonuç ne olacak. Ben de merakla bekliyorum.

bende bunun cevabını merak edıyorum denersenız bılgılendırın

Aynı ip'den mi giriyordunuz kanallara bağlantıyı nasıl bulmuşlarki?

Kesinlikle tesadüf, ben kendim 6 kanalımda denedim videoların hepsi 301 de takıldı, bende sildim videoları başka videolar attım kapanma falan olmadı yani.

eposta yonlendır neden kanala gırıs yapıyonuz kı botla yukleme yap posta yonlendır

2-3 kanalı her konrol edişimden sonra ip değiştiridim

Geçmiş olsun.

Topluluk artık başlı başına kıyım sebebi.

Adsense de bir kanalın toplulukta kapandığı zaman aynı adsense ye bağlı kanallar kapanıyor.

Ama sizinki partnermiş.

Nasıl anlıyor bilmiyorum ama aynı kişiye ait kanalları bir şekilde bulabiliyor youtube.

Muhtemelen gmailler açılırken yakın lokason yada gelen IP blogundan anlıyor

Size önerim tek bilgisayarla gmail açıyorsanız,
birer tane jet, vinn ve vodem alın ve microsoft kullanıcı hesapları oluşturarak gmailleri farklı mobil modemlerden ve bu kullanıcı hesaplarda açın...

Ben gmailleri hep bu şekilde ve doğrulama istemeden açıyorum...

Geçmiş olsun.

Topluluk artık başlı başına kıyım sebebi.

Adsense de bir kanalın toplulukta kapandığı zaman aynı adsense ye bağlı kanallar kapanıyor.

Ama sizinki partnermiş.

Nasıl anlıyor bilmiyorum ama aynı kişiye ait kanalları bir şekilde bulabiliyor youtube.

Muhtemelen gmailler açılırken yakın lokason yada gelen IP blogundan anlıyor

Size önerim tek bilgisayarla gmail açıyorsanız,
birer tane jet, vinn ve vodem alın ve microsoft kullanıcı hesapları oluşturarak gmailleri farklı mobil modemlerden ve bu kullanıcı hesaplarda açın...

Ben gmailleri hep bu şekilde ve doğrulama istemeden açıyorum...

+1 katılıyorum telefonu modem yapıp hotmailden gmail acıyorum dogrulamayı gecıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri