Tesadüfe Bak ve yeniden burdayım

goodhead64

Yasaklanmış
Arkadaşlar haziranda bu işe başladım desem yeridir (Üyelik tarihime bakmayın lütfen:) para kazanamıyorum diye bırakmıştım. tabii bi kaç kanal açtım spam yaptım çıktım. bi tanesinde de rastgele bi çizgifilm bulmuştum kanalı tamamen çekmiştim. Biraz önce bi forumdan mail onaylaması için gmailime girdim ve. musicnations tarafından para yatırılmıştır falan gibisnden bişey çarptı gözüme hemen girdim paypala. çokk sevindim. 3 kere ödeme almışım, 100 kusur lira param olmuş. Bütün forum ailesine çok teşekkür ederim. Tabi hiçbişey bilmediğimide hesaba katarsak. Çok mutlu oldum. Bu yüzden yeniden başlıyorum çalışmalara. Yeniden forumda aktif olabileceğim. Hayırlı Geceler.
(Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim)

bol kazançlı bir dönüm olur inş tekrardan hoşgeldin :)

Çok uğraşmasan bile 3-5 partner yap at kenara sigara paranı çıkarırsın :D

Sizin gibi dün bir üyem geldi. 6 ay önce kullandıgı mailin şifresini unutmuş. Bir günlük deneme süresi almış ve 1 kanal yapmış çıkmış gitmiş. Hiçte aklına sonradan kontrol etmemek gelmemiş. Kanal öyle büyümüş ki milyon hitler havada uçuyor, şimdi hepimizden zengin. Daha çok kazanırsınız inş. Bu şans herkese kısmet olmaz. Ne kadar cok kanal o kadar cok şans demektir(yeni başlayanlar için, prof kişi zaten ne kanal tutacağını bilip spamlıyor)

Adamı sigarayamı başlatcan hocam:)

paranın tadı bbaşkaymış derler ya
Paranın tadından değil. Ayıp olmasın şimdi de benim fazla paraya ihtiyacım yok hani olsa ne yapıcam kafası var bende. Ama lazım olur ilerde diye biriktirmek en doğrusu. Yorumunuz İçin teşekkür ederim
durmak yok yola devam.. non stop!
Tabikidee.. :)
Spam işi bana cazip gelmiyor. Aklımda bi kaç özgün fikir var denemek istiyorum hatta bundan önce size sorsam daha iyi olur. Sigara parası sıkıntı değil aslında
Sizin gibi dün bir üyem geldi. 6 ay önce kullandıgı mailin şifresini unutmuş. Bir günlük deneme süresi almış ve 1 kanal yapmış çıkmış gitmiş. Hiçte aklına sonradan kontrol etmemek gelmemiş. Kanal öyle büyümüş ki milyon hitler havada uçuyor, şimdi hepimizden zengin. Daha çok kazanırsınız inş. Bu şans herkese kısmet olmaz. Ne kadar cok kanal o kadar cok şans demektir(yeni başlayanlar için, prof kişi zaten ne kanal tutacağını bilip spamlıyor)

Adamı sigarayamı başlatcan hocam:)

Hocam bu fikri sizede sormak isterim ne de olsa siz deneyimli insanlarsınız. Diyeceksin ki spamın ne zararı var. Neden bilmiyorum ama. Bu konu halada tartışılyo sanırsam. O para haram gibi geliyo bana. Çok kolay kazanılıyo gibi geliyo. Lütfen beni maruz görün.

hiç beklemediğin yerden para gelince mutlu oluyor insan :D

Paranın tadından değil. Ayıp olmasın şimdi de benim fazla paraya ihtiyacım yok hani olsa ne yapıcam kafası var bende. Ama lazım olur ilerde diye biriktirmek en doğrusu. Yorumunuz İçin teşekkür ederim

Tabikidee.. :)

Spam işi bana cazip gelmiyor. Aklımda bi kaç özgün fikir var denemek istiyorum hatta bundan önce size sorsam daha iyi olur. Sigara parası sıkıntı değil aslında

Hocam bu fikri sizede sormak isterim ne de olsa siz deneyimli insanlarsınız. Diyeceksin ki spamın ne zararı var. Neden bilmiyorum ama. Bu konu halada tartışılyo sanırsam. O para haram gibi geliyo bana. Çok kolay kazanılıyo gibi geliyo. Lütfen beni maruz görün.
Youtubeda harama helale girersen işin icinden cikamazsin he nolur gider özgün video cekersen helaldir ama gidip birinin videosunu atiyosan tartisilir bnde spam yapiyorum yapcak bisey yok :)

Youtubeda harama helale girersen işin icinden cikamazsin he nolur gider özgün video cekersen helaldir ama gidip birinin videosunu atiyosan tartisilir bnde spam yapiyorum yapcak bisey yok :)

Herkezin kendi fikri tabiki de ama. Ne bileyim işte. Neyse Yorumunuz için teşekkür ederim.

hehe gercekden tatli bi konud olmuş :) eskisi gibi kolay değil artık yt veya şöyle diyebiliriz şartlar koşular değişiyor oyun aynen devam ediyor

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] çok iyi bilir yaklasık 5-6 ay önce ben bu işi yapmıyorum bırakıyorum die konu açtım zamanında [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] gelmişti yapma etme saçmalama orçun die:) neyse ben adsenseden okadar ümitsizdimki 1 lirayı bile günlük bulamıyordum sonra ne olmus ne etmiş bilmem 15 gündür bakmadıgım adsenseyi satılık konumuna getirdim [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] satmaya çalışıyordum adsenseye bir giriş yaptımki 10 günde 1400 tl kazanmısım ::D gerçi gene ozamanki kıyımlardan birine yandex kıyımına bilenler bilir herkesin hemen hemen canını yakmısdı:) ona denk gelmiştim ve 2,200 tl civarına kadar yükseldi neyse çok uzattım bazen bazı şeylerin üstüne çok düşmemk gerek sanırım oluruna bırakınca niyetinizde temizse bir şekilde karsılıgını alıyorsunuz bazen az bazen çok

hehe gercekden tatli bi konud olmuş :) eskisi gibi kolay değil artık yt veya şöyle diyebiliriz şartlar koşular değişiyor oyun aynen devam ediyor

[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] çok iyi bilir yaklasık 5-6 ay önce ben bu işi yapmıyorum bırakıyorum die konu açtım zamanında [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] gelmişti yapma etme saçmalama orçun die:) neyse ben adsenseden okadar ümitsizdimki 1 lirayı bile günlük bulamıyordum sonra ne olmus ne etmiş bilmem 15 gündür bakmadıgım adsenseyi satılık konumuna getirdim [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] satmaya çalışıyordum adsenseye bir giriş yaptımki 10 günde 1400 tl kazanmısım ::D gerçi gene ozamanki kıyımlardan birine yandex kıyımına bilenler bilir herkesin hemen hemen canını yakmısdı:) ona denk gelmiştim ve 2,200 tl civarına kadar yükseldi neyse çok uzattım bazen bazı şeylerin üstüne çok düşmemk gerek sanırım oluruna bırakınca niyetinizde temizse bir şekilde karsılıgını alıyorsunuz bazen az bazen çok

Hepinize teşekkür ederim. Özgün çalışmaya karar verdim. Aklımda güzel bi fikir var. İnş Tutucak. Merak eden olursa pm atın bilgi vereyim :) Hayırlı Forumlar.

Bazıları kanal yapıyor bakıyor 15-20 izlenim geliyor hemen pes ediyor, halbuki bilinmesi gereken tek gerçek şu ki bu iş sabır istiyor, emek istiyor çünkü youtube videoları zaten 1 ay sonra yavaş yavaş oturmaya başlıyor. Bu işe başlayan hemen koşmayı düşünüyor ama unutulmaması gereken birşey var emeklemeden yürünmüyor, yürümden koşulmuyor.. Sabreden, gerçekten emek veren ve planlı programlı çalışan rahat kazanır..

Tüm ytpara ailesine bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri