Teşekkürler @batuhannoyan Hocam :)

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler

bio33

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ozelderstakibi.com
Konya'da beni karşıladığından, hoş sohbetinden, misafirperverliğinden dolayı [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] hocama çok teşekkür ederim. Umarım daha sık görüşürüz reel hayatta :)

Konya'da beni karşıladığından, hoş sohbetinden, misafirperverliğinden dolayı @batuhannoyan hocama çok teşekkür ederim. Umarım daha sık görüşürüz reel hayatta :)
Eyw hocam asıl ben teşekkür ederim iyi ve güvenilir bir insansın.. Herşey para ve kategori değil ki arkadaşlık dostluk muhabbette arıyor insan.. Para dediğin bugün var yarın yok :) Seni tanıdığıma memnun oldum. Hoş sohbetin içinde ayrıca teşekkür ederim
İnşaallah Murat hocam her haftasonu burdasın vaktinin bol olduğu her zaman ara gelirim gezer dolaşırız.. Bir sıkıntın ihtiyacın olursa da gece gündüz çekinmeden arayabilirsin..

İşim sebebiyle 2 kere Konya'ya geldim ama ytparaya bakmayı akıl edemedim. :) Bu sene 60 il gezdim, keşke her ilde bir arkadaş tanısaymışım.

ravzana da gittinizmi :D
ora nere da :) Ula 30 yıldır konyadayım bilmiyorum havzan olmasın o :D

---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

İşim sebebiyle 2 kere Konya'ya geldim ama ytparaya bakmayı akıl edemedim. :) Bu sene 60 il gezdim, keşke her ilde bir arkadaş tanısaymışım.
Hocam konyaya gelirsen yine tanışmak isterim buyur gel herkese kapım açık :)

ora nere da :) Ula 30 yıldır konyadayım bilmiyorum havzan olmasın o :D

---------- Spam Engelliyici 01:14 ---------- Önceki Mesaj 01:13 ----------

Hocam konyaya gelirsen yine tanışmak isterim buyur gel herkese kapım açık :)

ahahahaha hep karıstırırım ben ya aynen havzan :D

ahahahaha hep karıstırırım ben ya aynen havzan :D
Havzan etliekmeğin Ankada da Kayseride şubeleride varmış hatta iki şehirdeki de köylümüzdü.. Hala değişmediyse tabi :) Konyadaki şubelerin sahiplerinden var köylümüz ama hiç gitmiyorum. 3 kuruş işçi maaşıyla nere gidecen kendimiz yaptırıp kendimiz yiyorduk :) Daha oralara gidecek kadar zenginlemedik

Konya'yı da hep merak etmişimdir. Bir türlü yolum düşmedi. Bir hafta sonu vakit bulsamda bende gezsem şuraları be. :)

Vaktin varsa yarın giderik Hesaplar @Dean dan :D özlemiş oraları galiba.. Bak ben bilmiyordum ravzanı :D:D

Yarın derslere bi gireyim hocam da. İnşallah ilerleyen haftalarda gideriz. Öğreniriz Ravzanı da havzanı da :D

Konya'yı da hep merak etmişimdir. Bir türlü yolum düşmedi. Bir hafta sonu vakit bulsamda bende gezsem şuraları be. :)

Gelin hocam inş. Toplanılsın Konya da tekrardan :D [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] hocam :D

Öncekinde gelememiştim ama artık haftasonları Konya'dayım. Dersleri ekeriz olmadı :D

Ne güzel böyle dostluklar kurulması. Benim Atalarımda Konya Karamandan Göçmüşler Bursaya kaç yüz sene evvel Hemşeri sayılırız :)

Yarın derslere bi gireyim hocam da. İnşallah ilerleyen haftalarda gideriz. Öğreniriz Ravzanı da havzanı da :D

Gelin hocam inş. Toplanılsın Konya da tekrardan :D [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] hocam :D

Öncekinde gelememiştim ama artık haftasonları Konya'dayım. Dersleri ekeriz olmadı :D

Yok hocam bizim gonyalılar peçeli buluşmaya falan gelmiyorlar :D Bi arkadaşımız [MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] konu açtı buluşalım dedik onuda beceremedik :D
http://www.ytpara.com/etkinlikler/55057-ytpara-konya-bulusmasi.html daha olmadı uygun bir zamanda ben el atacam duruma gelen olursa yazda geldi piknik bile yapabiliriz. Aslında ilk buluşmada piknik tehlikeli olabilir Böbreklerin gitme ihtimali var :D en iyisi merkezde buluşmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri