- Web sitesi
- www.rootla.net
Birkac dakika once geldi seviyorum enparayi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
uff çok severim bu çikiletaları 1 yıldır enparadayım hiç böyle jest yapmadı :S
Hesap açarkenmi gönderdiler yoksa bayram geliyor diye şekermi yolladılar neyin hediyesi bu ?![]()
hocam daha önceki kumbara çikolata tarzı hediyelerini görmüştüm o yüzden bi mail attım 1 saat sonra aradılar efendım sizide listeye ekledik bir sonraki hediyemiz gönderilecektir diye
enpara.com ilk açıldıgından beri üyeyim nerdeyse bi mail atip sansınızı deneyin beyler
---------- Spam Engelliyici 14:03 ---------- Önceki Mesaj 14:02 ----------
daha önceki hiç hediye göndermemişlerdi bi mail attim hocam hemen dönüş sağladılar şansınızı deneyin
Not : Çikolatalar kaliteli![]()
Güzelmiş ya biz de bir mail atalım tam olarak nereye attınız maili? İçi boş kutu bile yollasalar çok severim böyle ufak jestleri.![]()
denemek lazımörnek bi mail şablonu varmı hahahha
![]()
Banada bugun geldikonu sahibi arkadaşa teşekkürler
![]()
bayramda mail attıydım burdan görüpyeni geldiler vizelerden önce şans getirsin diye yeriz artık
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.