Teşekkürler THY :)

molde maçını çok beğendim oturacak bu takım ve 3 türk takımının avrupada başarılı olması temenlisiyle inşallah ülkemize kupayı getiririz

Güzel, benim hoşuma gidiyor böyle reklam filmleri. Beşiktaşlıyım bizde bekliyoruz . :) 2 de 2 yaprık bu gece :)

Güzel sürprizler maç öncesi böyle sürprizle güzel oluyor

altı üstü bi forma koymuşlar çok basit bi şey bence abartmaya gerek yok :D

Ne pardon ? İlk yarıyı izledim bir tane pozisyonumuz yok. Üretkenlik yok. Orta sahada etrafa top dağıtacak pasor yok. Forvetlerimiz kazma. Nani desen bir mac oynuyor diger maç ortalıkta yok. Merak ediyorum sizle aynı maçları mi izliyoruz dıye bazen.
Sen baska maç izlemissin hocam. Mehmet topal gibi bir ortasahayi nasil yok sayarsin. Diego gibi bir oyun kurucuyu nasil gormezden gelirsin. Kanat takimi fenerbahçe dün pozisyon uretememesinin sebebi kanatlari kullanamamasi ki zeminin nasil oldugunu gormussundur izlediysen. Takimin eski futbolcularindan gökhan suni cimde sadece iki kere oynamis. Siz futbolu her maç 4 er 5 er tane goller atip bi tane de gol krali olan forvet cikarmak mi saniyorsunuz. Gol dagilimina baktigimizda defansimizdaki stoperden en uctaki forvetimize kadar gol atan adam var bu takim oyunu oynadigimizi gosterir ki bu kadar surede bu uyum bence gayet basarili. Ayrica hocanin yapmak istedigi şey cok buyuk birsey takimi sadece 11 uzerine kurmak degilde oyle bi takim olusturmak istiyor ki yap boz gibi onu cikarip onu soksun onu suraya monte etsin yani hamur gibi evirip çevirmek ama sistemi bozmamak. Elimizdeki kadro zaten bunun icin bicilmis kaftan. Bunu basarabilirse 3 kulvarda da favoriyiz zaten. Avrupada en cok gol ola0n dakikalar 60 70 arasi. Simdi siz gelip pozisyon yok diyorsunuz bende gelip bunun adi kontrollü oynamak diyorum dun fb bes on dk haricinde kontrolu elden birakmadi. Saha ve hava sartlari aleyhine olmasina ragmen sabirla oynadi top yapti ve zamani gelince muthis tek paslarla golunu atti. Ilk yari topa sahip olma orani 61 fb 39 molde. Soruyorum tekrar acaba ayni maci mi izledik

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 gün önce aldığım uçak biletinde sorun çıkıp yenisini 20 lira farkla ödettiği için teşekkürler THY :)

Fener iyi oynuyor arkadaşlar yapmayın.Barcelona gibi 7-8 gol atmasını mı istiyorsunuz anlamadım ki.

Sen baska maç izlemissin hocam. Mehmet topal gibi bir ortasahayi nasil yok sayarsin. Diego gibi bir oyun kurucuyu nasil gormezden gelirsin. Kanat takimi fenerbahçe dün pozisyon uretememesinin sebebi kanatlari kullanamamasi ki zeminin nasil oldugunu gormussundur izlediysen. Takimin eski futbolcularindan gökhan suni cimde sadece iki kere oynamis. Siz futbolu her maç 4 er 5 er tane goller atip bi tane de gol krali olan forvet cikarmak mi saniyorsunuz. Gol dagilimina baktigimizda defansimizdaki stoperden en uctaki forvetimize kadar gol atan adam var bu takim oyunu oynadigimizi gosterir ki bu kadar surede bu uyum bence gayet basarili. Ayrica hocanin yapmak istedigi şey cok buyuk birsey takimi sadece 11 uzerine kurmak degilde oyle bi takim olusturmak istiyor ki yap boz gibi onu cikarip onu soksun onu suraya monte etsin yani hamur gibi evirip çevirmek ama sistemi bozmamak. Elimizdeki kadro zaten bunun icin bicilmis kaftan. Bunu basarabilirse 3 kulvarda da favoriyiz zaten. Avrupada en cok gol ola0n dakikalar 60 70 arasi. Simdi siz gelip pozisyon yok diyorsunuz bende gelip bunun adi kontrollü oynamak diyorum dun fb bes on dk haricinde kontrolu elden birakmadi. Saha ve hava sartlari aleyhine olmasina ragmen sabirla oynadi top yapti ve zamani gelince muthis tek paslarla golunu atti. Ilk yari topa sahip olma orani 61 fb 39 molde. Soruyorum tekrar acaba ayni maci mi izledik

61 fb 39 molde 1 tane pozisyonumuz yok :D :D çok etkiliymiş gerçekten topa sahip olma oranımız.

Kontrollü oynama diye bir şey yok. Bu takım sezon başından beri bir maç düzgün oynamadı. Bir maçından zevk alamadım. Geçen sezon ismail kartal daha iyiydi yeminle.

takım gol atamıyor gelip diyorsunuz defanstan forvetine herkes gol atıyor. iyi güzel diyorsun da sezon başından beri attığımız gol sayısına bak, bir de tuttuğun takıma bak.

Zeminle falan alakası yok. sezon başından beri aynı zeminde oynamıyorlar. Bahane bulmayın. Mehmet Topal'ı yok saymadım, orta sahada pasör yok dedim mehmet topal pas mı dağıtıyor? Diego desen 10 numarayı giymiş yanlış anlamayın 30 metreye düzgün pas atamıyor daha.

Aynı maçları mı izliyoruz biz cidden ya ?

61 fb 39 molde 1 tane pozisyonumuz yok :D :D çok etkiliymiş gerçekten topa sahip olma oranımız.

Kontrollü oynama diye bir şey yok. Bu takım sezon başından beri bir maç düzgün oynamadı. Bir maçından zevk alamadım. Geçen sezon ismail kartal daha iyiydi yeminle.

takım gol atamıyor gelip diyorsunuz defanstan forvetine herkes gol atıyor. iyi güzel diyorsun da sezon başından beri attığımız gol sayısına bak, bir de tuttuğun takıma bak.

Zeminle falan alakası yok. sezon başından beri aynı zeminde oynamıyorlar. Bahane bulmayın. Mehmet Topal'ı yok saymadım, orta sahada pasör yok dedim mehmet topal pas mı dağıtıyor? Diego desen 10 numarayı giymiş yanlış anlamayın 30 metreye düzgün pas atamıyor daha.

Aynı maçları mı izliyoruz biz cidden ya ?
Bu takim bu kadar kotuyse nasil ligde ve aveupa grubunda en cok puan alan ikinci takim oluyor :)

Bu takim bu kadar kotuyse nasil ligde ve aveupa grubunda en cok puan alan ikinci takim oluyor :)

yok artık. :D :D avrupa grubuna baktın mı? bir tane düzgün takım yok. ersun yanal'ın feneri şimdiye birinciliği garantilemişti şu grupta :D
Süper Lig'de zaten Fener'in ölüsü ilk ikiye girer. sanırım futbol takip etmeye yeni başladınız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri