Teşekkürler Turknet

Yaklaşık 10 gündür Türknet aboneliğimi iptal ettirmeye çalışıyorum. Yerine göre iyiler. Kanlı canlı muhattap bulamamak çok kötü. BTK'den şikayeti bildirdim. Sonucu bekliyorum. Hizmet veremedikleri aboneliğe fatura kesmişler birde. Rezillik...

Turknet benim gözümde bu ülkede f/p oranı en yüksek hizmeti veriyor.

:o:confused::(
7476978084.png

Akk komple kalkcak yani demi? E benim 1 sene daha taahütüm var Akk li olarak, o devam edicek mi yoksa akksiz mi kullanıcam interneti?

akksiz kullanıcaksın. fakat dediğim gibi yeni paketlerin(upload) piyasaya çıkmasını bekliyorum. o yüzden taahüt yapmamanız mantıklı olur.

geçen son gun yatırdım faturayı sabah 9 da odeme ıcın tskler mesajı geldı 3 saat sonra neti kesti 24 tl ceza bedeli uyguladı 1 saat sonra açtı .. şikayet ettim de sildiler buna dikkat edin arkadaşlar

vds özellıgınemı ne gecirmis ona göre modem aldım yıne calısmadı nakıl 2 hafta oldu hala basımıza bela oldu onlıne merkezınden adls bolumune eskı ozellıgıne nasıl gecırebilirim bılen varmı arkadaslar

Güncel 22 Aralık 2019 Ekleme

Perşembe akşamı 35 mbps tarifeden 75 mbps tarifeye geçiş yaptım
Cuma günü 75 mbps aktif oldu ancak sık sık kopma sorunu oluyordu, 8 10 saat sonra kopma sorunu düzeldi, şuan herşey kusursuz, hayatımda bu hızları ilkkez alıyorum,
ben upload hızımın yükselmesi için bu tarifye geçtim, fark sadece 1 mbps oldu, ama download hızı harika 10 mb saniye ile dosya indiriyor

4040846290.png

3907551893.png

Güncel 22 Aralık 2019 Ekleme

Perşembe akşamı 35 mbps tarifeden 75 mbps tarifeye geçiş yaptım
Cuma günü 75 mbps aktif oldu ancak sık sık kopma sorunu oluyordu, 8 10 saat sonra kopma sorunu düzeldi, şuan herşey kusursuz, hayatımda bu hızları ilkkez alıyorum,
ben upload hızımın yükselmesi için bu tarifye geçtim, fark sadece 1 mbps oldu, ama download hızı harika 10 mb saniye ile dosya indiriyor

4040846290.png

3907551893.png

yarın türk telekomdan buna geçelim diyoruz sözleşme bitiyor yarın . hiç kesilme vs oluyor mu memnunmusunuz hız haricinde tavsiye ediyormusunz yani:rolleyes:

yarın türk telekomdan buna geçelim diyoruz sözleşme bitiyor yarın . hiç kesilme vs oluyor mu memnunmusunuz hız haricinde tavsiye ediyormusunz yani:rolleyes:

Pek sorun yaşadığım söylenemez, turknet e geçtiğinizde hemen internet aktif olmuyor, belgeleri yolluyorsunuz , 1 hafta 10 gün sonra falan sürebiliyor, tahminim yeni yıldan sonra aktif olacak, ve 2 ocakta aktif olsa dahi, subat ayında ocak ayının faturası çıkıyor, ocak ayında 1 2 gün kullansanız dahi telekom tüm ay kullanmış sayılıyorsunuz gibi fatura çıkartıyor

Yıllar önce öncelikle evraklar hazırlıyordun Kargo ile Tekirdağ /ergene/ velimeşe adresine evraklar teslim olduktan sonra geçiş işlemini başlatıyorlardı. İnternet kesintisi olmasın diye telekom kapatmadım. Ayın 9 da otomatik geçiş yaparsınız demiştim.1-2 geçtiği halde geçiş işlemi yapmamışlardı. Telefon açtıktan sonra 30 dakika içinde geçiş gerçekleşti. Tabi benim zamanında müşteri hizmetlerine direk ulaşma vardı. Sözleşme yüzüne 1 yıldan fazla beklemiştim. Ne günlerdi :) türkne en kısa zamanda yapa hizmetini bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 00:30 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

Turktelekom kullandıgım 3-4 günün parasını almışlardı.

Ben ttnet yeni ayda 3 gün kullandım sadece sonraki ay 3 günlük kullanım için 60 lira fatura çıkartmıştı, 60 lira kalan modem parası da olabilir

hocam bu tarife hala geçerli mi ?

Güncel tarife fiyatı 16 mbbit 76 lira.

nbBBPR.png

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

Ben ttnet yeni ayda 3 gün kullandım sadece sonraki ay 3 günlük kullanım için 60 lira fatura çıkartmıştı, 60 lira kalan modem parası da olabilir

İnternet kapatma parasıda olabilir. Yıllar geçti. Ozaman parası baya almışlardı benden. 3-4 gün artı kapatma

ben başvurdum yaklaşık olarak 18 günde açamadılar. Üstüne üstlük nakil ücreti eklediler.
Sonra iptal edin dedim. O gün içinde turktelekomu aradım 35dk içinde geldiler açtılar. Şuan 40 mbit alıyorum ve şükür tek kopma yaşamadım. 5-6 liralık bir fatura çıkartmışlar ödemicem sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri