Teşekür Ederim :)

ben takılmıştım :) ama problemim 301 olayının yalan olması :)
gerçi çözümümüz var ama sende vardır elbet pratik şeyler :) özelden bildiğin yöntem varsa söylersen seviniriz

evet birden 301 olan videoların ilk sayfaya gelmesi bir açıktı ve bu forumda açıklandıktan sonra aşırı kullanım sonucu kapatılması kötü oldu :) tek çözümü 301 den çıkartmak :) buda organik harici bir yolla mümkün değil

teşekkürler hocam :)

Nasl davranırsan öyle davranış görürsün :)

probleminizi söyleyin size cevabını söyleyeyim :)

elimden geldiğince sorulara yanıt vemreye çalışıyorum yanıt vermdiysem görmemişimdir :D

herşey karışılıklı adem :)

sende öylesin :)

o kadar yağ çektik patlat bir dizi hadi

bana kalsa güzel oldu birde şu botlar kaldırılsa varya sevinçten çığlık atacam.

bu gibi yöntemler için kapalı gruplar olmalı bu şart. çünkü burada paylaşılan tüm yöntemler yalan oldu.

[MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] mod olacak adam :D

ileride belki :)

o kadar yağ çektik patlat bir dizi hadi

patlattım bir dizi :)

bana kalsa güzel oldu birde şu botlar kaldırılsa varya sevinçten çığlık atacam.

bu gibi yöntemler için kapalı gruplar olmalı bu şart. çünkü burada paylaşılan tüm yöntemler yalan oldu.

skype vs ekli olanlarla görüşüyoruz biri forumda paylaşıyor çöp oluyor maesef yapacak bir şey yok biz açık buldukça onlar yamayacak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri