Test Ödemesi Gelmiyor

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce adsenseye banka bilgilerimi girdim ,mail adresime test ödemesi yapıldığını bildiren bir mail geldi ama banka hesabımda ödeme gözükmüyor..1 aydır test ödemesi bekliyorum :) (Tüm bilgiler doğru yazıldı ,isim soyisim , iban v.s. )

hangi banka? bende enparayı adsense e eklemiştim senin gibi uzun bi süre bekledim gelmeyince başka bankadan hesap actırdım. onu girdim dün bakalım ona gelir umarım

ya müşteri hizmetlerine tarihi vererek sor yada başka hesap eklemeyi dene.

Son düzenleme:
bende enpara hesabımı eklemıstım ertesı gunu deneme odemesı gelmıstı googledan

Enparadan yaptım sıkıntı olmadı ertesi gün hesaba geçti test ödemesi,şube olarak 'eft merkezi' seçmeniz gerekiyor.

enpara açacaktım, böyle bir sorun varsa açmasam mı ?

Merhabalar arkadaslar konuyu guncellıyorum kusuru bakmayın yenı konu acmak ıstemedım 1 haftaya yakın ıs bank eklı adsense hesabıma test odemem gelmıyor herseyı dogru yazdıgıma emınım tek yol tıcket kaldı bana [email protected] bumuydu acaba adsense ıcın tıcket maılı ? bıde arkadaslar neler yazmam lazım ?

Bende 10 gün önce girdim ancak bir ödeme gelmedi daha enpara.

benim de enpara gelmiyor. 1 hazirandan önce hesap tanımladığım adsense lerin test ödemesi geldi 1 hazirandan sonra tanımladığım gelmedi. genel olarak 1 hazirandan beri sıkıntı var sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri