Test Sorusu

• Kullanıcı Elf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
ilk yorumda da belirttim.
Bu bi anne kız diyaloğu. Türkçe yakın mealini yazıyorum :D başına "anne" kelimesini eklediğimde daha rahat anlayabilirsin.

-"Anne" 2 saat boyunca odayı temizledim. Çok yoruldum.
- Çok iyi. şimdi dinlenebilirsin o zaman.

A şıkkı olamaz. Öyle müthiş bir iş başarmamış.
C şıkkı olumsuz bir şey için kullanılır.
D şıkkı.gelecek için söylenir.

b şıkkı bencede yanı en mantıklısı o

bence de b şıkkı çok bariz c deki what a pity ne yakı anlamına geliyor yani temizlik yaparken kolumu kırdım deseydi onun cevabı c olabilirdi. odayı temizeldim yoruldum diyor oteki de ne güzel artık dinlen diyor.

İki cevapta olabilir. Sonuçta eğer işi kısa sürede yaptıysa bu harika diye cevap verir. Ama uzun sürede yaptıysa ne yazık diye cevap verir.

Burada konuşma tonuna daha çok bakılır fakat cevap verilecekse B şıkkı denir. Çünkü önceki yorumlarda da have been etkisi var.

Aslında bu soruya ilk have been üzerinde cevap verirsin.Normal hayatta da konuşma tonundan.

Daha çok sıkıntıya girdim şimdi:)

---------- Spam Engelliyici 22:17 ---------- Önceki Mesaj 22:16 ----------

Niye kardes ya açiklar misin?

hocam c sıkkında sadece karşısındakine acıyacağın zamanlarda kullanılır tamam mı b sıkkı da tebrik etmek için kullanılır ayrıca bide söyle düşün sen odanı toplamış olsan ve bu acınası bi durum olsa bunu başka birine anlatırmıydın ? orada ki anlatma amacı tebrik bekleme

hocam c sıkkında sadece karşısındakine acıyacağın zamanlarda kullanılır tamam mı b sıkkı da tebrik etmek için kullanılır ayrıca bide söyle düşün sen odanı toplamış olsan ve bu acınası bi durum olsa bunu başka birine anlatırmıydın ? orada ki anlatma amacı tebrik bekleme

Ama şöyle bise de var o kadar süre çalismis ve aşiri derecede yorulmuş buna istinaden tüh yazik şimdi dinlen demesi yanlis mi ya da senin şikki düşünürsek yaptigi isten cok yorulmus biz de harika dinlen o zaman biraz dememiz mi lazim:confused:

Soruyu yapamayınca türkler ''Kesin soru yanlış yoksa biz yapardık'' :D

Ama şöyle bise de var o kadar süre çalismis ve aşiri derecede yorulmuş buna istinaden tüh yazik şimdi dinlen demesi yanlis mi ya da senin şikki düşünürsek yaptigi isten cok yorulmus biz de harika dinlen o zaman biraz dememiz mi lazim:confused:

hocam ben anadolu lisesinde okudum unide hazurlık okudum 1 ay ingilterede dil okulunda kursa gittim bu tarz en az 200-250 test-boşluk doldurma-eşleştirme sorusu geldi karşıma herpsinde de heryerde de her zaman bu tarz sorulara olumlu cevaplar verilir.Senin yaptıgın gibi varsayımlar sayarak bütün şıkları doğru cıkartabiliriz o zaman.Bu sorunun ceevabı b sabahlara kadar tartışsan da b istersen hocaya yök'e nereye itiraz edersen et bi anlık varsayımlar doğru gibi gelse bile cevap değişmez b

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri