TextPlus hakkında önemli duyuru lütfen okuyun

uploudpro39

Kayıtlı Üye
arkadaşlar şuana kadar youtube kanal onaylatmanın en kolay yollarından biri olan textplus artık zaman zaman kullanılmış numaralar gelmeye başladı lütfen bu yöntemi bilinçsizce kullanıp çöp etmeyelim aşşağıdaki maddelere uyarsak bir nebzede olsa yöntemin süresini uzatmış oluruz
  • Bir hesap oluşturup O hesaptan birden çok numara kullanma yöntemini yapmamalıyız çünkü onların kullandığı numaralar tekrar bize geliyor
  • yeni hesap oluşturduğumuzda 2 sms 2 sesli arama limiti bitirmeden yeni hesap açmamalıyız

Sesli arama nasıl yapılıyor hocam.Önceden denemiştim numarayı kabul etmedi:confused:

textplus ile onaylanan kanalların logosu ünleme düşüyordu bi ara, devam ediyor mu acaba?

Arkadaslar kanalim kapandı silecegim tel onayı istiyor Text plus ve next plusta google bu numara doğrulama için kullanılamaz diyor 3 4 kere denememe rağmen aynı Romanya numarasıyla denedim farklı onaylama yöntemi ondada bu numara kullanılmıştır diyor

Bu yöntemler bilinçsizce foruma gelin hepiniz kullanın dendiği an bitiyor zaten . Herkes emek harcayarak ulaşsa bazı şeylere sorun kalmayacak . Paylaşmak ayrı şey , çöp etmek ayrı şey .

belirli bi mesaj üstünde ki üyelere paylaşılsa daha iyi olurdu bence bazı şeyler kısıtlanmalı yoksa kimse bişey kazanamıcak

arkadaşlar iyi sabahlar geceden beridir alternatif app arıyorum onaylamak için bulamadım kanallarım ünleme düşmüş onaylamam gerekiyor ama ttxtpls ve nxtpls için google " bu telefon numarası doğrulama için kullanılamaz diyor"

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri