Textplusadı kurutmak istiyorsunuz ?

kehanet55

Yasaklanmış
3cx bilmem ne cart curt yetmedi şimdide sıra text plusa mı geldi ? yahu arkadaşlar özellikle iphone kullanıcıları.alın numaralarıda çıkış ypaıp yeni hesap alın.sizin kullanılmış hesaplarınız bize gelmek zorundamı ? 5 mailin 4ünde mesajla nuamra alamıyorum.az önce aramayı bile kabul etmedi.illa sayıp sövelimmi ? insan gibi kullanmayı bilin artık şu ücretsiz şeyleri.b.kunu çıkartmayın artık bunlarında.

3cx bilmem ne cart curt yetmedi şimdide sıra text plusa mı geldi ? yahu arkadaşlar özellikle iphone kullanıcıları.alın numaralarıda çıkış ypaıp yeni hesap alın.sizin kullanılmış hesaplarınız bize gelmek zorundamı ? 5 mailin 4ünde mesajla nuamra alamıyorum.az önce aramayı bile kabul etmedi.illa sayıp sövelimmi ? insan gibi kullanmayı bilin artık şu ücretsiz şeyleri.b.kunu çıkartmayın artık bunlarında.

Dostum yanlış anlama da hangi salak dur ben kullanmayacağım maili onaylayım diye textplus kullanır. 3cx te millet numaraları stokladı ona eyvallah ama textplus ta bu tavrın kime onu anlamadım

Dostum yanlış anlama da hangi salak dur ben kullanmayacağım maili onaylayım diye textplus kullanır. 3cx te millet numaraları stokladı ona eyvallah ama textplus ta bu tavrın kime onu anlamadım

+15 dkdan bahsediyorum ben.15 dk onayı için kullandığım şu programı adam gibi kullanmak varken neden 5 saniye fazla uğraşıp herkesin temiz temiz kullanmasına fırsat verilmiyor ? adam kullanıp silip yenisini alıyor.bize kullanılmış geliyor.yapılmasın arkadaşım.bu kadar zor mu ebebiyle kullanıp uzun süreli kullanmak ?

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

Hic bir hesabı onaylatamadım.
Textplus coktan bıraktım siz hala kullanabiliyorsanız tebrik ederim.

sadece +15 dk için kullanıyordum.onuda bitirecekler.işe yarayan şeyleri usturuplu kullanmayı beceremiyor şu topluluk.

Yani benim bildiğim 3 kanal onaylanıyor, 2 sms 1 arama. Sonra mecburen yeni numara alıyoruz

Yani benim bildiğim 3 kanal onaylanıyor, 2 sms 1 arama. Sonra mecburen yeni numara alıyoruz

2 sms 2 arama gelir.normali bu.ios kullananlar aynı kullanıcı adına silip yenisini alıyorlar yeni üyelik oluşturmak yerine.sorna eski kulanılan denk geliyor tekrardan.umarım anlamışsındır.

kardeşim biraz sinirle yazmışsın ama, bi hava al gel yazdığını oku.. cidden anlamsız ve o kadar boş bir konu açmışsın ki ..
yani ben şu anda textplus'tan dediğiniz gibi numaraları kullanıp çıkış yapmadan değiştiriyor olsam bile (telefonum android :) zan altında bırakmayın beni) bu yazınızı okuduktan sonra güler geçer aynı işi yapmaya devam ederim..
yani demem o ki, bazen öyle konular açılıyor ki, ha bunları suya yazmışsın ha buraya :)

kızıp alınma sakın :)
https://www.youtube.com/watch?v=pQ39uQgoL6k

kardeşim biraz sinirle yazmışsın ama, bi hava al gel yazdığını oku.. cidden anlamsız ve o kadar boş bir konu açmışsın ki ..
yani ben şu anda textplus'tan dediğiniz gibi numaraları kullanıp çıkış yapmadan değiştiriyor olsam bile (telefonum android :) zan altında bırakmayın beni) bu yazınızı okuduktan sonra güler geçer aynı işi yapmaya devam ederim..
yani demem o ki, bazen öyle konular açılıyor ki, ha bunları suya yazmışsın ha buraya :)

kızıp alınma sakın :)
https://www.youtube.com/watch?v=pQ39uQgoL6k

sen kendin kulan bizi uğraştır sonra kızma de.çatır çutur sövüyorum haberin olsun.hadi eyvallah.
bitmeeycek sanmayın şunları.her hafta sdece ben 200 numara kullanıyorum.böyle yaptıkran sonra hereks 1-2 ay sorna kullanılmış gelip duracak.neden düzgünce kullanılmıyor Allah aşkına.kimine göre saçma gelebilir ama 1 saatim belki bu şekilde çöp oldu.emekten şundan bundan bahsediyor alayınızda.biraz dikkat edin şunlara.

Son düzenleme:
Üslup un harici haklısın ben sırf aynı numara gelmesin diye 3 g yi kapatıp bile açıyorum etkisi var mı yok mu bilmem ama her seferinde yeni bi üyelikle kaydolup (10sn) zor olmasa gerek

contact info anca sistemi çöp eder

sen kendin kulan bizi uğraştır sonra kızma de.çatır çutur sövüyorum haberin olsun.hadi eyvallah.

söv kardeşim söööööövv.
yapıştırr. :)

içim rahat benim... ben sen sakin ol boştan yere kendini strese sokma diye dedim

millet haberiniz olsun, textplus'ta ikinci numarayı çıkış yapmadan alan ios kullanıcılarına arkadaş sövüyomuş :) bilginiz olsun

sorun sizde degil dostlar katip kardesiminiz foruma konuyu acmasinda adam ring ring diye konu acmis beyfendi gidip botuna entegre etmis hemen gmail botuna paylasmayin diyorum forumda yakin arkadaslariniza soyleseniz yeterli

söv kardeşim söööööövv.

içim rahat benim... ben sen sakin ol boştan yere kendini strese sokma diye dedim

millet haberiniz olsun, textplus'ta ikinci numarayı çıkış yapmadan alan ios kullanıcılarına arkadaş sövüyomuş :) bilginiz olsun

aynen tam olarak dediğini yapanlara tüm herşeyin.şahsi kimseye değil.Neyse gereksiz bir konu belki ama zaten konu dışına açıp sitem ettim.iyi günler.

sövmeyle bişey kazanamazsın. bu kadar çok spam çalışan varken durumu kabullenmen gerekir.

söv kardeşim söööööövv.

Andoridde yokmu o dalga :D

Üslup un harici haklısın ben sırf aynı numara gelmesin diye 3 g yi kapatıp bile açıyorum etkisi var mı yok mu bilmem ama her seferinde yeni bi üyelikle kaydolup (10sn) zor olmasa gerek

contact info anca sistemi çöp eder

hakketten 1.5 senedir ytde en kolay yapılan şey olarak textplusda üyelik açmayı görüyorum bende :D

Yok android'te olmuyor..
Allah'tan olmuyo. Baksana nerdeyse o numarayi ben kullanacaktim sen nasil alirsin diye dövüş çıkacak :) :D

Valla zamanında 3cx için okadar dedim insan gibi kullanalım diye inan insan gibi kullandım.Her konuda öyle yaptım ama yok hocam herkes kendi dalgasına bakıyor :D

valla dostum haklısın aslında ama.. sen kendimde 200 numara kullanıyorum haftada demişsin daha fazla kulalnan illaki vardır ama 200 de az değil hani senin gibi 10 adam kullansa haftada 2 bin numara yapar..:/ normal yani ben haftada maximum 5-6 numara kullanıyorum onuda kullanırsam (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri