Thai İçerik Çalışan Var mı?

muhaberat

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 10 k izlenime 0,94$ para vermiş.

Geçen aylar bu şekil değildi. En az 3/5$ arası bir rakam geliyor du?

Thai içerik çalışanlar varsa sizlerde demi durum aynı?

Thai çalışacağıma sigortalı bir işe girerim :))
Nankör dil ülke hocam.

Onceki ay izlenimlerin bi kismi Avrupa yada Amerikadan falan gelmistir. Yoksa Tayland'dan 1k izlenime 3-5$ getirinin mumkunati yok.

Usa bir adsense e bağlı Thai kanal vardı 1k izlenim 0.5 $ üstüne çıkmadı. 3-4 $ imkansız

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

Hocam 13 k izlenime yaklaşık 4,5$ vermiş geçen ay. ve izlenimlerin geldiği coğrafyaya baktım bir kaç gün daha inceledim oranlar hep aynı %88 tayland, Abd izlenimi maksimum %2 yi buluyor diğer günlerde de.

---------- Spam Engelliyici 23:33 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------

Onceki ay izlenimlerin bi kismi Avrupa yada Amerikadan falan gelmistir. Yoksa Tayland'dan 1k izlenime 3-5$ getirinin mumkunati yok.

hocam mümkün değil dediğiniz mümkün işte geçen ay öyleydi :confused:

Normal hocam işte 1 k izlenime 0.3-0.4 arası alıyordum sende de ortalama 0.3 civarı.

Hocam 13k izlenime 4.5$ diyosun az once 1k izlenime 4-5$ yazmissin. 1k izlenime 0,3 - 0,5 $ arasi normal oran zaten.

Normal hocam işte 1 k izlenime 0.3-0.4 arası alıyordum sende de ortalama 0.3 civarı.

Hocam normal değil 10k izlenime 0.94$ gelmesi

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

Hocam 13k izlenime 4.5$ diyosun az once 1k izlenime 4-5$ yazmissin. 1k izlenime 0,3 - 0,5 $ arasi normal oran zaten.

10k yazmışım hocam. sanırım yanlış okudunuz?

Hocam normal değil 10k izlenime 0.94$ gelmesi

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:39 ----------

10k yazmışım hocam. sanırım yanlış okudunuz?

:) :)
valla biz çok yanlış yerden geldik.
Ben 1 k baz aldım o yüzden karıştırmışız. 10 k için 1 $ seviyesi cidden azmış.

:D Yanlis gormusum bende kusura bakma. Tayca icerik sikintili biraz daha once bende ugrasiyodum inisli cikisli gidiyor oyle hep. Videolarin baska sitelere embedlenmesinden falanda kaynaklanabiliyor bazen.

:D Yanlis gormusum bende kusura bakma. Tayca icerik sikintili biraz daha once bende ugrasiyodum inisli cikisli gidiyor oyle hep. Videolarin baska sitelere embedlenmesinden falanda kaynaklanabiliyor bazen.

yok hocam estağfirullah :)

hmm başka sitelere embedlenmesinde bu sorun oluyor muydu? ama ben gene de yt de olmayan içerikleri atıyordum.

yok hocam estağfirullah :)

hmm başka sitelere embedlenmesinde bu sorun oluyor muydu? ama ben gene de yt de olmayan içerikleri atıyordum.

Icerigin ytde olup olmamasi onemli degil hocam. Biri mesela aliyor senin videonu kendi sitesine koyuyor embed ile. Farkli bi video player kullaniyorlar o yuzden hic reklam cikmiyor. Ama youtubedan embed ile aldigi icin izlenim sayiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri