1-Kontroller ne iyi ne kötü denecek seviyede zaman zaman saçmalıyor özellikle yol kenarlarına ufak sürtme toprak yola girme gibi durumlarda deyim yerindeyse zıvanadan cıkıyor araba.
2-Para kasmak eziyet denecek seviyede ha para kasmak istemiyor musun ? parayla CP alabilirsin bununlada istediğin arabayı parçayı vs alırsın (oyun ilk başlarda 100k CP veriyor ama pek yettiği söylenemez)
3-50. seviyeye gelene kadar oyunda pek bi yerin yok çünkü platinum medal kazanma 50. seviyede açılıyor ve araca asıl performansı veren bu madalyalar.
4-Bağlantı sorunu şahsen kendim yaşamadım ama yarışlarda oyundan düşen çok gördüm bu sorundan şikayetci epey kişi var zaten.
Artıları yok mu ? tabiki var
1-Oyun içi atmosfer çok iyi canlı bir şehirden geçiyorsunuz gibi zaman zaman yol kenarında yanan arabalar itfaiyeler ambulanslar vs görebiliyorsunuz.
2-Araç sesleri çok iyi aracı kullandığınızı hissediyorsunuz,oyun için müziklerde iyi düzeyde.
3-Haritaya değinmeme gerek var mı ?
4-Saatlerce sıkılmadan oynayabiliyorsunuz zaten haritanın tamamını keşfetmek isteseniz epey bi zamanınızı alır ee tabi bunun üstüne senaryo modu,online yarışlarda eklenince zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorsunuz.
5-farklı farklı yarış türleri mevcut sokak yarışıda yapabilirsiniz pistte tam gaz tur yarışlarıda yapabilirsiniz dağlarda off-road yarışlarda kısacası oyun size çok seçenecek sunuyor karar size kalmış.(yarış türleri seviye yükseldikçe açılıyor)
Not

c sürümü için yazılmıştır.