The Crew'mi Drive Club'Mı hangisi Sizce

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

The Crew'mi Drive Club'mı

• The Crew

Oy: 5 62,5%
  • Drive Club

Oy: 3 37,5%

• Kullanılan toplam oy
    8

jamut

Kayıtlı Üye
Beyler Oyun alacağım ama hangi oyunu alacağıma kara veremedim sizin görüşlerimizi bekliyorum.
Oyunların incelemelerini izledim ikisinden de soğudum ancak başka araba oyunu yok Gta5 al demesin kimse çünkü var :D
Neyse Arkadaşlar sizler sayesinde hangi oyunu alacağıma kara vereceğim.
Şimdiden herkese Teşekkür ederim.

Bana da böyle grafikleri çok iyi nfs carbon gibi ilerlemesi keyif verecek bir araba yarışı oyunu lazım. Nfs Rivals indirdim son oyunu diye pek sevemedim.

the crew e 160 lira baydım ve pişman oldum bağlantı saçmalıkları falan sıktı ve oyunda kontroller biraz saçma olmuş yani nasıl desem kontrolleri pek sarmadı direksiyonla oynamak zaten eziyet aracı yolda tutamıyorsun ama haritasi gerçekten büyük. tek artısı bu benim için

the crew e 160 lira baydım ve pişman oldum bağlantı saçmalıkları falan sıktı ve oyunda kontroller biraz saçma olmuş yani nasıl desem kontrolleri pek sarmadı direksiyonla oynamak zaten eziyet aracı yolda tutamıyorsun ama haritasi gerçekten büyük. tek artısı bu benim için

Bir açık dünya oyunu yapmışlar ama dediğin gibi kontroller yapımcılar bir yerden yaparken bir yerden kırpıyor.
Ayrıca drive clup için de grafik iyi diyorlar ama araba hasarları ççok az gerçekten yoksun o yüzden zaten konu açtım herkesi fikri nedir onu görmek istedim.

---------- Spam Engelliyici 05:32 ---------- Önceki Mesaj 05:26 ----------

Bana da böyle grafikleri çok iyi nfs carbon gibi ilerlemesi keyif verecek bir araba yarışı oyunu lazım. Nfs Rivals indirdim son oyunu diye pek sevemedim.

ilerlemesinden ziyade online oynarken zevk alabilmek istiyoruz biz. Tek kişilik modları yapımcılar artık kısa tutuyor insanları artık onilne oyun oynayarak keyif almaya zorluyorlar buda bizim suçumuz değil.

Beyler Oyun alacağım ama hangi oyunu alacağıma kara veremedim sizin görüşlerimizi bekliyorum.
Oyunların incelemelerini izledim ikisinden de soğudum ancak başka araba oyunu yok Gta5 al demesin kimse çünkü var :D
Neyse Arkadaşlar sizler sayesinde hangi oyunu alacağıma kara vereceğim.
Şimdiden herkese Teşekkür ederim.

2 sinide torrentten indir bi kaç bölüm oyna hangisi hoşuna gittiyse git onu al derim.. ha ben torrent oyun oynamam diyorsan demolarını indir oyna.Sonra ona göre kararını ver.

NFS Most Wanted dan sonra hicbir araba yarisindan zevk almadim :(

2 sinide torrentten indir bi kaç bölüm oyna hangisi hoşuna gittiyse git onu al derim.. ha ben torrent oyun oynamam diyorsan demolarını indir oyna.Sonra ona göre kararını ver.

yanlız Ps4 için alacam ben pc için değil

rgy7M1.jpg

1-Kontroller ne iyi ne kötü denecek seviyede zaman zaman saçmalıyor özellikle yol kenarlarına ufak sürtme toprak yola girme gibi durumlarda deyim yerindeyse zıvanadan cıkıyor araba.
2-Para kasmak eziyet denecek seviyede ha para kasmak istemiyor musun ? parayla CP alabilirsin bununlada istediğin arabayı parçayı vs alırsın (oyun ilk başlarda 100k CP veriyor ama pek yettiği söylenemez)
3-50. seviyeye gelene kadar oyunda pek bi yerin yok çünkü platinum medal kazanma 50. seviyede açılıyor ve araca asıl performansı veren bu madalyalar.
4-Bağlantı sorunu şahsen kendim yaşamadım ama yarışlarda oyundan düşen çok gördüm bu sorundan şikayetci epey kişi var zaten.

Artıları yok mu ? tabiki var

1-Oyun içi atmosfer çok iyi canlı bir şehirden geçiyorsunuz gibi zaman zaman yol kenarında yanan arabalar itfaiyeler ambulanslar vs görebiliyorsunuz.
2-Araç sesleri çok iyi aracı kullandığınızı hissediyorsunuz,oyun için müziklerde iyi düzeyde.
3-Haritaya değinmeme gerek var mı ?
4-Saatlerce sıkılmadan oynayabiliyorsunuz zaten haritanın tamamını keşfetmek isteseniz epey bi zamanınızı alır ee tabi bunun üstüne senaryo modu,online yarışlarda eklenince zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorsunuz.
5-farklı farklı yarış türleri mevcut sokak yarışıda yapabilirsiniz pistte tam gaz tur yarışlarıda yapabilirsiniz dağlarda off-road yarışlarda kısacası oyun size çok seçenecek sunuyor karar size kalmış.(yarış türleri seviye yükseldikçe açılıyor)

Not:Pc sürümü için yazılmıştır.

rgy7M1.jpg

1-Kontroller ne iyi ne kötü denecek seviyede zaman zaman saçmalıyor özellikle yol kenarlarına ufak sürtme toprak yola girme gibi durumlarda deyim yerindeyse zıvanadan cıkıyor araba.
2-Para kasmak eziyet denecek seviyede ha para kasmak istemiyor musun ? parayla CP alabilirsin bununlada istediğin arabayı parçayı vs alırsın (oyun ilk başlarda 100k CP veriyor ama pek yettiği söylenemez)
3-50. seviyeye gelene kadar oyunda pek bi yerin yok çünkü platinum medal kazanma 50. seviyede açılıyor ve araca asıl performansı veren bu madalyalar.
4-Bağlantı sorunu şahsen kendim yaşamadım ama yarışlarda oyundan düşen çok gördüm bu sorundan şikayetci epey kişi var zaten.

Artıları yok mu ? tabiki var

1-Oyun içi atmosfer çok iyi canlı bir şehirden geçiyorsunuz gibi zaman zaman yol kenarında yanan arabalar itfaiyeler ambulanslar vs görebiliyorsunuz.
2-Araç sesleri çok iyi aracı kullandığınızı hissediyorsunuz,oyun için müziklerde iyi düzeyde.
3-Haritaya değinmeme gerek var mı ?
4-Saatlerce sıkılmadan oynayabiliyorsunuz zaten haritanın tamamını keşfetmek isteseniz epey bi zamanınızı alır ee tabi bunun üstüne senaryo modu,online yarışlarda eklenince zamanın nasıl geçtiğini pek anlamıyorsunuz.
5-farklı farklı yarış türleri mevcut sokak yarışıda yapabilirsiniz pistte tam gaz tur yarışlarıda yapabilirsiniz dağlarda off-road yarışlarda kısacası oyun size çok seçenecek sunuyor karar size kalmış.(yarış türleri seviye yükseldikçe açılıyor)

Not:Pc sürümü için yazılmıştır.

eyvallah hocam iyi güzel bir inceleme olmuş bu konu hahkkında değerlendirme yapacağım bugün Eyvallah.

crew i oynamadim ama driveclub i oynadim oynanis olsun grafik olsun inanilmaz

496AB2C6867D2BAC3757691A0A5A272B.jpg

564784047D585BF5FA53261FF5DCAD7A.jpg

219B2BA0133492E2927BF06B36FB8747.jpg

D271A16D6D04E97271D2171FACCBB337.jpg

856D24C93A2106C44CD62B9A09C9B7B1.jpg

834DAE14316BBF71AEC97D141C7401A8.jpg

crew i oynamadim ama driveclub i oynadim oynanis olsun grafik olsun inanilmaz

496AB2C6867D2BAC3757691A0A5A272B.jpg

564784047D585BF5FA53261FF5DCAD7A.jpg

219B2BA0133492E2927BF06B36FB8747.jpg

D271A16D6D04E97271D2171FACCBB337.jpg

856D24C93A2106C44CD62B9A09C9B7B1.jpg

834DAE14316BBF71AEC97D141C7401A8.jpg

Enson kararımı verdim valla bendek ararsızdım ama bira kaç videosunu izledim the crew'in çok berbartmış kontrolleri.
Yorum yazan herkese teşekkür ederim.
Drive club aldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri