Arkadaşlar Asus TUF A15 model laptopum THH kararı ile yenisiyle değişmesine karar verildi. Laptopu pazartesi günü ASUS'a kargolayacağım hatta. Laptop ASUS'un eline ulaştıktan sonra bir rapor verecekler bana. O rapora göre de laptopu satın aldığım yere (GPN TEKNOLOJİ) gidip yenisiyle değişimini ya da para iadesini alacağım.
Laptopun yenisi üretilmiyor. Para iadesi için zorlayabilirler mi? Laptopu 2022 Ağustosta 18599 TL'ye aldım. Şuan güncel ikinci el fiyatı bile 22-24 bin TL arası. Para iadesi için zorlarsalar ne yapabilirim? Bilgisi olan var mı?
Merak edenler için laptopumun Özellikleri;
ASUS TUF A15 2022
RTX 3050 Tİ
16 GB DDR5 RAM
RYZEN 7 6800H İŞLEMCİ
512 GB SSD
NOT : Laptopumdaki bir sorun sebebiyle servise göndermiştim. Sorunun anakarttan kaynaklı olduğunu ve anakart değişimi için 27935 TL istemişlerdi. Bundan sonra ise THH'ye başvurdum ve 2 ayın sonunda sonuç geldi.
Laptopun yenisi üretilmiyor. Para iadesi için zorlayabilirler mi? Laptopu 2022 Ağustosta 18599 TL'ye aldım. Şuan güncel ikinci el fiyatı bile 22-24 bin TL arası. Para iadesi için zorlarsalar ne yapabilirim? Bilgisi olan var mı?
Merak edenler için laptopumun Özellikleri;
ASUS TUF A15 2022
RTX 3050 Tİ
16 GB DDR5 RAM
RYZEN 7 6800H İŞLEMCİ
512 GB SSD
NOT : Laptopumdaki bir sorun sebebiyle servise göndermiştim. Sorunun anakarttan kaynaklı olduğunu ve anakart değişimi için 27935 TL istemişlerdi. Bundan sonra ise THH'ye başvurdum ve 2 ayın sonunda sonuç geldi.