This is How We Do Animasyon Çalışmam

Ses güzelde animasyonu biraz daha gelistirmen gerekiyor.
Özgün calısmak sabır ister.
Baslarda pek verim alamazsın, bayagı calısmak gerekiyor fakat hersey yoluna girdiginde günde sadece 1 saat pc basında takılmakla cok para kaldıran arkadaslar tanıyorum.

Tebrikler hocam. Animasyon o kadarda kötü değil. Umarım kendini geliştirebilirsin. PS+AE' mi kullanıyorsun?

Yeni başladıysan çok iyi yoldasın devam edersen çok iyi animasyonlar çıkartırsın ileride.

Gayet güzel bence ama aynı görüntüyü 30 saniye boyunca izletme, arka planı hareketlendir bence ilgi çekici olur.

Arka planda da hareketli animasyonlar olsun yani...

Başarılar

Yani diyosunki telefondan izlemeyin reklam cikmiyo :) ben izleyemedim umarim iyidir

Animasyonu az geliştirirsen kesin tutar :) Farklı şeylerde katman lazım. Bu tarz şeyleri çocuklarda çok izliyor..

animasyon manimasyon önemli degil en sacma şeyler bazen en viral oluyor ...hele bebeler görse zaaten cizgi film gibi begenirler !!!!!! kesin patlama ihtimalı var (izlenim anlamında) .

bence cok iyi (sacma) olmuş bazen bu tür şeyler tutuyor !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri