Tıbbı denedim . Bir de Ytpara'nın Duasını deneyelim

Allah yardımcın olsun . allah hastalara şifa , dertlilere deva versin. allah herkesin yardımcı olsun . hayatta olduğumuz her gün için sabah kalktığımızda şükür etmemiz gerekiyor sabah sapa sağlam kalktığımız için.

Allah Tüm Hasta ve Yaşlıların Yardımcısı olsun . Amin.

Allah acil şifalar versin hocam , bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.

Allah sifalar versin

Allah acil şifalar versin inş. hocam.

Allah tüm hastalara şifalar versin inşallah...Geçmiş olsun

allah acil şifa versin rabbim inş tez zamanda eski sağlına kavuşursun

allah yardımcın olsun kardes

Allah acil şifa versin.

Allah şifa versin hocam. Umarız eski sağlığına kavuşursun

Allah, size ve bütün hastalara acil şifalar versin..

Allah acil şifalar versin

Allah şifa versin :)

Rabbim şifa versın hocam :(
saglık gıbısı yok

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...

Allah hayırlı şifalar versin. Hayatını kolaylaştıracak, normalleştirecek şifaya kavuşursun inşallah.

Allah yardımcın olsun Allah acil şifalar versin.

Allah şifanı verir inşallah sağlığına kavuşursun çok zor durum yatağa mahkum olmak kalkıp gezememek..

Allah (c.c.) acil şifalar versin kardeşim, Tez zamanda eski sağlığına kavuşursun inşAllah.

allah şifa versin hocam.

Allah acil şifalar versin forumda olmasa ögrenemeyecegiz çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte eski haline dönersin

Acil şifalar dilerim hocam.. Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcın olsun . allah hastalara şifa , dertlilere deva versin. allah herkesin yardımcı olsun . hayatta olduğumuz her gün için sabah kalktığımızda şükür etmemiz gerekiyor sabah sapa sağlam kalktığımız için.

Hocam ALLAH şifa versin bu ramazan ayı hürmetine.

Allah Tüm Hasta ve Yaşlıların Yardımcısı olsun . Amin.

Allah acil şifalar versin hocam , bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.

Allah hepinizden razı olsun ,Sizlere ve yakınlarınıza şifalar versin... Burda Dua alacak bi ailemizin olması çok güzel... Dualarınızla iyileşirim inşallah .

İnşallah spamcının duası kabul olmaz diye bişey yoktur :) .

Allah şu mübarek ay hürmetine bütün hastalarımıza acil şifalar versin İnşAllah.

Allah acil şifalar versin dualarımız seninle inşallah kısa sürede iyileşirsin

Allah acil şifalar versin hocam bende bi aralar şiddetli bel ağrısı çekiyordum az çok anlıyorum sizi

Allah şifa versin hocam. Sağlığımızın kıymetini elimizdeyken bilme idrakini nasip etsin.

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

zamanında depresyon geçiriyordum en ağırından tam 30 gün ölüp ölüp dirildim allaha sığındım kuranın şu suresi adamı ayakta tutuyor (her zorluğun ardından bir kolaylık vardır)

Rabbim Şâfi isminin hütmerine Şifa versin inşAllah. Böyle durumlarda herkese söylediğim ve benim de uyguladığım güzel bir yöntem var.

"Hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur." (Şuara, 26/80) buyurmuş Rabbimiz. Bu yüzden onun ismini zikrederek şifa istememiz kadar doğal bir şey yok.

Her gün Şafi ismini zikretmeniz size cidden iyi gelecektir.

Şafi isminin ebced değeri 391'dir. 391 defa 'Yâ Şafi Ya Allah' diye zikrederseniz Rabbim inşAllah şifa verecektir.

Ayrıca bu gibi durumlarda İnşirah suresi de acılarınızı dindirecektir..

Özellikle şu ayetler dehşet verici ve bir o kadar da destekleyici..

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

Tekrardan geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Allah acil şifalar versin hocam. Dua ettim senin için umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Bu arada yt de senin için hem güzel uğraş hemde güzel bir kazanç kaynağı olur. Herşeyin hayırlısı..

geçmiş olsun Allah Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah.
bildiğin üzre ben hastanede çalışıyorum.tavsiyem bisiklet alman günlük düzenli sürmen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri