Tıbbı denedim . Bir de Ytpara'nın Duasını deneyelim

Allah şu mübarek ay hürmetine bütün hastalarımıza acil şifalar versin İnşAllah.

Allah şifa versin hocam

Allah acil şifalar versin dualarımız seninle inşallah kısa sürede iyileşirsin

Allah acil şifalar versin hocam bende bi aralar şiddetli bel ağrısı çekiyordum az çok anlıyorum sizi

Allah şifa versin hocam. Sağlığımızın kıymetini elimizdeyken bilme idrakini nasip etsin.

Allah acil şifalar versin kardeşim

Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

zamanında depresyon geçiriyordum en ağırından tam 30 gün ölüp ölüp dirildim allaha sığındım kuranın şu suresi adamı ayakta tutuyor (her zorluğun ardından bir kolaylık vardır)

Rabbim Şâfi isminin hütmerine Şifa versin inşAllah. Böyle durumlarda herkese söylediğim ve benim de uyguladığım güzel bir yöntem var.

"Hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur." (Şuara, 26/80) buyurmuş Rabbimiz. Bu yüzden onun ismini zikrederek şifa istememiz kadar doğal bir şey yok.

Her gün Şafi ismini zikretmeniz size cidden iyi gelecektir.

Şafi isminin ebced değeri 391'dir. 391 defa 'Yâ Şafi Ya Allah' diye zikrederseniz Rabbim inşAllah şifa verecektir.

Ayrıca bu gibi durumlarda İnşirah suresi de acılarınızı dindirecektir..

Özellikle şu ayetler dehşet verici ve bir o kadar da destekleyici..

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

Tekrardan geçmiş olsun...

Allah acil şifalar versin hocam. Dua ettim senin için umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Bu arada yt de senin için hem güzel uğraş hemde güzel bir kazanç kaynağı olur. Herşeyin hayırlısı..

geçmiş olsun Allah Şafi sıfatıyla şifa versin inşallah.
bildiğin üzre ben hastanede çalışıyorum.tavsiyem bisiklet alman günlük düzenli sürmen.

Hocam bisiklet kullanabilecek durumda degilim, cunku oturamıyorum ve sol bacagıma cok fazla güç veremiyorum. Yüzme çok iyi geliyo. Baskı uygulamadan geliştiriyo kasları. Durum çok daha agırdı, zor kısmını yüzmeyle atlattım hamdolsun .

Allah yardımcın olsun hocam

Geçmiş olsun hocam.

Allah ım iyi dilekte bulunan dua eden herkesten razı olsun . Dua tavsiyesinde bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Hepsini denicem mutlaka.. Allah sevabından size de versin ...

bi ara ulaşmaya çalıştım baya size geri dönüş alamadım ozamnlar ders programı falan satıyordunuz . helal olsun tekrar cok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.

Allqh sifa versin hocam

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@wildwood Geçmiş olsun hocam.. Hayırlısıyla tez zamanda iyileşirsin inşallah.. Yüce Rabbim şifa versin..
(Bu arada ramazandan sonra izmirdeyim görüşme fırsatımız olur umarım.)

Hocam bisiklet kullanabilecek durumda degilim, cunku oturamıyorum ve sol bacagıma cok fazla güç veremiyorum. Yüzme çok iyi geliyo. Baskı uygulamadan geliştiriyo kasları. Durum çok daha agırdı, zor kısmını yüzmeyle atlattım hamdolsun .

Allah ım iyi dilekte bulunan dua eden herkesten razı olsun . Dua tavsiyesinde bulunan arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Hepsini denicem mutlaka.. Allah sevabından size de versin ...

bu tür durumlar için en güzeli yüzmek kuşkusuz. o kadar ağır olduğunu bilmiyordum ikincisi yüzmek için havuz veya denizin bi kısım bölgesi kullanılacak.bisiklette ise gezeceksin.ufak geziler belki ama..sayıyı yanlış hatırlamıyorsam 73 ayette seyahat edin diyor.umarım anlatabilmişimdir.oturmaktan seyahate geçiş.inşallah en kısa sürede bisiklet sürecek vaziyete gelirsin.

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] Üstadım Rabbim şifalar versin inşaallah.
Peygamber Efendimiz ( S.A.V) hastaları ziyaret halideyken aşağıdaki duayı okurlardı :
Allahümmе Rabbе’nnâsi müzhibе’l yе’si işfi еn-tе’şşâfi lâ şâfi illâ еntе işfi şifâеn lâ yuğâdiru sеka-mеn.”

Manası: “Ey tüm insanlığın Rabbi tüm acıyı ve ıstırabı gidеrеn yücе Rabbim, Sеndеn başka şifa vеrеbilecek yoktur; Sadece Sеn şifa vеrirsin. Ona şifa vеr ki, üzеrindе hastalıktan küçük bir eser bile kalmasın

acil şifalar dilerim.benim de başıma sağlık açısından bir şey gelmesi an meselesi gibi...yaş ilerledikçe kilo almaya devam ediyoruz.kilo verme aşamasına da bir diyetisyenden sonra geçeceğim ama erteleyip duruyorum.yüzme iyi demişler ama geçen tatile gittiğimde yüzemedim bile.suyun kaldırma kuvveti bile yardımcı olmadı.çok çabuk yorulup çıkmak zorunda kaldım.vaziyet kötü,sözlerini kulağıma küpe yapıp aksatmamaya çalışacağım.

Allah acil şifalar versin tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşallah

allah acil şifa versin rabbim inş tez zamanda eski sağlına kavuşursun

Allah yardımcınız olsun hocam çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda tekrar sağlıgınıza kavuşursunuz.

Allah şifalar versin, Allah kimsenin başına böyle hastalıklar vermesin..

Hocam allah şifa versin aynı tür rahatsızlık bende de bir dönem oldu. Çok fazla oturduğumda sol kalçada uyuşma ağrı, yatıp uzandığımda aynı şekilde. Bir ara üzerine basamıyordum neyse ki geçti. Google'dan baktığımda siyatik diyordu acaba aynı şekilde mi ağrı oluyor sizde de?

Allah acil şifalar versin.

Bir şey sorucam kaç kilosun ve çocukluğundan beri oturuyor musun? 12 13 yaşlarına kadar küçükken spor yaptın mı?

Allah acil şifalar versin hocam. İnşallah herşey yoluna girer.

Rabbim Şifa Versin İnşAllah..

Osman İbnu Ebi'l-Âs (ra) anlatıyor:

"Rasulullah'a (asm), Müslüman olduğum günden beri çekmekte olduğum bir ağrıdan söz ettim. Bana: "Elini ağrıyan yerin üzerine koy ve şu duayı oku!"buyurdu. Üç kere: "Bismillah" sonra da yedi kere: "Bedenimde çekmekte ve çekinmekte olduğum şu hastalığın şerrinden ALLAH'ın izzet ve kudretine sığınıyorum." (Müslim)

ALLAH yardımcın olsun. rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine peygamber efendimiz MUHAMMED MUSTAFA S.A.V yüzü suyu hürmetine şifa versin inşALLAH..

RABBİM tez zamanda şifa versin İNŞALLAH Amin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri