Ticaret Ahlakı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter önemli bir şeydir herkeste bulunmaz.

sen o 5 kişiye satacaksın o 5 kişi onu 15er kişiye satacak.sonra sistem çöp.
[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] hocamdan çok eskiden aldığım sistemi 1 yıldır kullanıyorum numaralardan kaynaklı bi kapanma görmedim. Bizden de çok isteyen oldu fakat satmadık.(müsait oldukça onaylamalarınıza yardım edilir)

Son düzenleme:
bu dediklerinizi para almadan yapmış olsaydı dediklerinizde haklı olabilirdiniz ama ben sistemin ücretini kendisine ödedim

Abicim burası bir forum, serbest piyasanın kapitalist vampirleri gibi davranmana gerek yok. Bunu yapmak da özgür olabilirsin ama insanlar seninle alışveriş yapmaya çekinir.
Çünkü burada Ticaret=Güven

Nasıl tatlıya bağlayacağın da açık.. konuyu editleyip kilit ve Enes arkadaşımızın gönlünü almak. ;)

Para ile sadece bulduğunuz size ait olmayan sistemi satarsanız biriside sizden alıp herkese satar. Bu işler böyle bunu göze alıp satış yapıyor olmanız lazım.

evet doğru satmak için almadım ama satmak zorunda kaldım üzgünüm...
Satmak zorunda kaldiyasan aldigin fiyattan enesin sana kostugu sartlara tek kisiye satar yoluna bakarsin, bildiğin surumden kazanma mantigiyla bide kac kat karla satmaya calisiyorsun.

Bence konu kapatılmalı, sen satınca sorun yok başkası satıncamı sorun oluyor, ahmet satmasa mehmet satacaktır. Ya sistemi kimseye söylemiceksiniz kendiniz kullanacaksınız yada foruma açık paylaşacaksınız herkes faydalansın. Size ait olmayan sistemi sattığınız sürece bu kaçınılmaz olacaktır. Yada yönetimle anlaşacaksın sistemi silver üye bölümünde yayınlanacak almak isteyen silver üye olacak. Birde garantisi olmayan size ait olmayan sisteme 150-200 TL vermek nedir millet sokaktamı buluyor parayı. Zaten son zamanlarda adsense banlarından kimse para almıyor.

Son düzenleme:
konunun daha fazla açık kalmasının bir anlamı yok şikayetiniz varsa şikayett konusu açabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri