Ticaret Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir

caner1992

Kayıtlı Üye
*Acele iş yapmayacagız sakin ve dikkatli olacagız dolandırılmaların çogu arkadaşların dikkatsizligi ve acelesinden dolayı olmaktır.
*Tanınmış kişilerle ticaret yapacagız %1 in %2'nin derdine düşmücez başımızın agırmaması için
*Ucuz diye Hemen atlamıcaz Araştıracagız
*Birşey satıyorsak veya alıyorsak Kullandıgımız sohbet yerlerine dikkat edecegiz yani başkaları taklit edip bizi dolandırabilirmi
skype gibi incelicez profilini dogrulama yapıcaz
Örnek forumdan bir kişi ise Forumdaki üyeligi ile size mesaj atacak üyeliginiz yoksa forumdan kefil olacak güvenilir kişi
güvenirlik forumda nasıl tespit edilir
1.mesaj sayısı
2.ticaret sayısı
3.kimler daha önce o kişi ile ticaret etmiş tanınmış bilen kişilerse kafanız agrımayacaktır
4.sizden önce kaç kişi ile sorun yaşamış konuları okuyun hakkında suçlama vesaire olumsuz bişey varmı bakacagız
kefil gösterdigi kişi ile forumdan mesajlaşmadan kanıtlarınızı almadan ticaret etmeyin
*Evet görüyorum forumda 4000 5000 e kanallar satılıyor size tavsiyem alacak kişilere satan kişiler satıyorsa bunu düşünecek
1.telefon numarasını yollayacak size sizde bir mesaj atıp gönderdiginiz kodu size yazmasını istiyeceksiniz.
2.ödeme yaptıgınız banka hesabı ile kimlik aynı olacak
Bu şekilde dolandıralamayacaksınız
bir ürün aldıgınızda tamamıyla alamayacagı sekilde kendi tarafınıza geçirin şifre kurtarma maili vesaire

“Ucuz Etin Yahnisi Yavan Olur”
sürekli çalıştıgınız kişilerle çalışmaya devam edin
ilk defa ticaret yapacagınız kişilerle yüklü ticaret etmeyin
her gelen skype talebini kabül etmeyin
hatta bu ticaretler için temiz bir skype adresinizin olsun
orda
bot satan
kanal satan
vds vesaire satan
yani tüm ihtiyaclarınızı karşılayacak kişilerin skypları olsun
Çok şey bildigimden degil ama Hatırlatma olarak yazıyorum bilmeyenler olabilir
Son olarak Dalgın yorgunken geç saatlerde uykusuzken ticaret yapmayın

Son düzenleme:
Kimlik fotokopisi saçma kimse kimseden kimlik fotokopisi isteyemez diğerlerine aynen katiliyorum

Kimlik fotokopisi saçma kimse kimseden kimlik fotokopisi isteyemez diğerlerine aynen katiliyorum

bunu her ticarette degil 5000 4000 lik kanal satışlarında talep edilmeli aksi taktirde başkalarının hesaplarına para yatırıp kendi yatırmış gibi o parayı başka işlerde kullanıyorlar ukash vesaire
kimligin amacı banka hesabı ile aynı kişi oldugunu tespit etmek

Anlaştığınız kişi ödeme yapmanız konusunda aceleciyse ve sürekli ısrar ediyorsa, buna dikkat edin yeter.
Büyük meblalarda karşılıklı cam açabilirsiniz, dolandırılsanız bile elinizde somut bir kanıt olur.

Bi ara vardi 30 kurusa mail satiyordu o kadar dedim almayin diye :) megersem botla mi ne acmis hepsi patladi ucuz et :) katiliyorum

Telefondan gönderildi.

bunu her ticarette degil 5000 4000 lik kanal satışlarında talep edilmeli aksi taktirde başkalarının hesaplarına para yatırıp kendi yatırmış gibi o parayı başka işlerde kullanıyorlar ukash vesaire
kimligin amacı banka hesabı ile aynı kişi oldugunu tespit etmek

Kimlik ftokopisiyle yapılabilecek şeyler adama değil 4-5 bin 4.5 milyona mal olur . hic bisey yapamasa adina hat cikartir dolandiricilik yapar. Bu çok riskli bi is. Babam istese vermem

Son düzenleme:
Kimlik ftokopisiyle yapılabilecek şeyler adama değil 4-5 bin 4.5 milyona mal olur . hic bisey yapamasa aşina hat cikartir dolandiricilik yapar. Bu çok riskli bi is. Babam istese vermem

bu konuda haklısınız o maddeyi cıkardım teşekkürler

tanımadığınız biriyle büyük meblağda ticaret yapacaksanız kesinlikle telefon numarasını isteyin. telefon numarası elinizde olduğu sürece dolandırmaya cesaret edemezler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri