F
fth
Guest
Benim musterim beni bilir nasıl çalıştığımızida göcünüyorum diye görülmesin .konuyu açan arkadasta ustune alınmasın...
Fakat su satıcıları eleştirme olayı bayadir kafami kurcaliyor bişiler yazmak istiyorum ama forumda bisi yazıyorsunuz konu çok alakasız yerlere gidiyor carpitiliyor... O yüzden çok kısa yazcamhocam para mevzusu karışık belliki siz iyi niyetlisiniz herkesi ole görüyorsunuz satıcılar gün içinde ne adi ne kansız insanlarla uğraşıyor kimse bilmiyor... Adam fazladan carpacagi 2 maili kar biliyor o yüzden hocam satıcı haklı sonuçta satıcı bi yanlış yapıyorsa ytde gereken yapılıyor ama musteri sarı çizmeli mehmet ağa PM at diyorsun ytye üye değilim diyo falan o yüzden saticilarida yanlış anlamayin bizz herkesi kendimiz gibi bildiğimizden ilk başlarda çok canımız yandı ama artık babam olsa tanımam
Çok yazdım ama yarama Bastın hocamâ˺
Hep satıcılar haksız zaten(ustune alınma hocam)
Gelde üstüne alınma şimdi.
Ben onu bunu bilmem kardeşim ticaret her sektörde mantığı bellidir.
sanal ortamlarda para her zaman önce verilir heralde hiç webmaster forumlarında takılmadınız ?
adamlar skypede bu iş için örgütleşmiş birilerini dolandırmak için türlü oyun oynuyolar tamam satıcıyla çok yakısındır telefondan görüşürsün parayı sonra verirsin anlarımda direk skypeden yazınca sıkıntı o yüzden para peşin kırmızı meşin çalışmak en iyisi satıcı arkadaşlara hak veriyorum ama bazı dönekler var demiştim tekrar diyorum 1.5tlden satıyodu para kazanma açılmıyoken şimdi 80-85 kuruştan satıyo bu döneklik değil de ne ?
Evet hiç takılmadım sen öyle bil kardeşim. Ben sadece ytpara sayesinde internetten para kazanmaya başladım. Bu neyi değiştirirki? Hangi webmaster forumunda benden daha fazla takıldın bilmiyorum ama R10 da takıldığım 4-5 sene içerisinde ticaret mantığı benim anlattığım gibiydi..
Son düzenleme: