Ticaret Mantığına bir zorunluluk gelse artık.

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Benim musterim beni bilir nasıl çalıştığımızida göcünüyorum diye görülmesin .konuyu açan arkadasta ustune alınmasın...
Fakat su satıcıları eleştirme olayı bayadir kafami kurcaliyor bişiler yazmak istiyorum ama forumda bisi yazıyorsunuz konu çok alakasız yerlere gidiyor carpitiliyor... O yüzden çok kısa yazcam:Dhocam para mevzusu karışık belliki siz iyi niyetlisiniz herkesi ole görüyorsunuz satıcılar gün içinde ne adi ne kansız insanlarla uğraşıyor kimse bilmiyor... Adam fazladan carpacagi 2 maili kar biliyor o yüzden hocam satıcı haklı sonuçta satıcı bi yanlış yapıyorsa ytde gereken yapılıyor ama musteri sarı çizmeli mehmet ağa PM at diyorsun ytye üye değilim diyo falan o yüzden saticilarida yanlış anlamayin bizz herkesi kendimiz gibi bildiğimizden ilk başlarda çok canımız yandı ama artık babam olsa tanımam:p:D
Çok yazdım ama yarama Bastın hocam☺
Hep satıcılar haksız zaten:p:p:D(ustune alınma hocam)

Gelde üstüne alınma şimdi. :D 1. si forum dışı ticaret yani üye olmayanlar bu konuyu ilgilendirmiyor. :) 2. si 5-6 ay mail alışverişinden sonra hala güvenesizlik varsa para verdiğin halde birde üstüne dekont isteniyorsa o zaman olmaz. Mevzu bu zaten. Ben ona güvenicem parasını her defasında mailleri almadan yatırıcam o benden dekont isticek yok öyle bir dünya. İlk alışverişlerde tabiki herkes çekiniyordur. Buna hak veriyorum.

Ben onu bunu bilmem kardeşim ticaret her sektörde mantığı bellidir.

sanal ortamlarda para her zaman önce verilir heralde hiç webmaster forumlarında takılmadınız ?
adamlar skypede bu iş için örgütleşmiş birilerini dolandırmak için türlü oyun oynuyolar tamam satıcıyla çok yakısındır telefondan görüşürsün parayı sonra verirsin anlarımda direk skypeden yazınca sıkıntı o yüzden para peşin kırmızı meşin çalışmak en iyisi satıcı arkadaşlara hak veriyorum ama bazı dönekler var demiştim tekrar diyorum 1.5tlden satıyodu para kazanma açılmıyoken şimdi 80-85 kuruştan satıyo bu döneklik değil de ne ?

Evet hiç takılmadım sen öyle bil kardeşim. Ben sadece ytpara sayesinde internetten para kazanmaya başladım. Bu neyi değiştirirki? Hangi webmaster forumunda benden daha fazla takıldın bilmiyorum ama R10 da takıldığım 4-5 sene içerisinde ticaret mantığı benim anlattığım gibiydi..

Son düzenleme:
[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben onlarca site sattım her zaman parayı önce aldım bu hep böyledir zaten r10 nın şikayet bölümlerine girersen neden böyle olduğunu anlarsın lakin 5-6 aydır alışveriş yapıldıysa telefon vs. ilede görüşülüyosa parayı sonra alsın bunda sıkıntı yok

[MENTION=10960]fth[/MENTION] ben onlarca site sattım her zaman parayı önce aldım bu hep böyledir zaten r10 nın şikayet bölümlerine girersen neden böyle olduğunu anlarsın lakin 5-6 aydır alışveriş yapıldıysa telefon vs. ilede görüşülüyosa parayı sonra alsın bunda sıkıntı yok

Bende çok site sattım. Bunun yanında abartısız 250 den fazla domain sattım. Jeneriklerde dahil youtubeden önce bunlarla uğraşırdım. Hiç bir zaman ürünü vermeden parayı almadım. Diğer kişilerden alışveriş yaparkende ürünü aldım parayı verdim ve bu hep böyleydi. Sonradan mı değişti anlamadım..

aynen valla bana para konusunu hissettiren adamdan prk haz etmem ben de zaten cok fazla toplu almam ama adam bana 20 kanal icin para diyip duruyorsa ayip yani. bu arada dun ilk defa ticaret yaptigim bi arkadasi bu konuda takdir ettim yani. @Jeito ilk defa ticaret yapmama ragmen takdir ettim yani.

yok hani 1k kanal falan alsam tamam once odeme desin hakli da ama 50 -100 knal icin para olayi yasanmasi hos diil yani

mobilden yazilmistir...

Hocam Allah razı olsun, derler ya adamın yüzüne yansır diye ne olduğu. Günde o kadar çok insanla konuşuyorum ki, artık kimin ne olduğunu az çok anlıyoruz biz de :) Bir sürü müşterim var ödemeyi müşteri illa yapaym demedikçe önden aldığımı hatırlamam; güven için önemli bir kıstas bence bu. Resim için tekrar teşekkür ederim beklemiyordum böyle birşey açıkçası :)

---------- Spam Engelliyici 19:34 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------

@jroxinsas abi çok teşekkür ederim güzel yorumun için :) Skype a gelirsen bi ara sohbet ederiz müsait bir anımızda :)

[MENTION=10960]fth[/MENTION]
şu son dönemde o şekilde olmuyo özellikle yazları çoluk çocuk dolu oluyo hatta bir keresinde +70-80 ticaret puanı %100 olan birine site+adsense satıcaktım adsensede aynı maildeydi önemsememiştim sonra adam o kadar iyi gibi gözükmesine rağmen adsenseyi çalmıştı bende google ile iletişime geçip hesabı geri almıştım hem r10da hesabı banlandı hemde hırsız oldu o kadar yalvarmıştı daha önce ama ben satıcı olsam güvendiğim kişileri sıkmadan, yormadan ticaret yaparım

Forumda eski olmama ragmen yeni uyede ilsa kim olursa olsun once maili atar sonra odemeyi beklerim oluru budur pimpirikliligin luzimu yok heleki surekli calist8n adammlara karsi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri