ticari kullanım hakkı evrağı isteniyor görsel ve/veya ses olarak.

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
3 videom için aşağıdaki şekilde mail gelmiş.

videoların en az izleneni 250k izlenmiş, sunabileceğim bir belge yok ne yapayım?

auxuuf.png

Kardeş aynı hatayla bende karşılaştım. Boşuna o istediği evrakları görsel,ses evraklarını falan yollayıp ispatlamaya çalışma ben 3-4 kez yolladım anlatmaya çalıştım bişeyler videonun tamamen para kazanması kaldırıldı. Neyse, Ben Bir çok şey denedim olmadı. Son olarak arka plan müziğini değiştirip videoyu tekrar atınca videonun para kazanması aktif oldu. Bu sorun %95 arkaplan müziği için veriyor. Eğer imkanın varsa videonu bilgisayarına indir editle başka bir şarkı ekle ve yeniden upload et.
Yalnız senin videolar baya bi izlenim almış,patlama yapmış silip yeniden yüklersen olmaz. Bidaha öyle patlama yapmayabilir. İstersen bide videonu Youtubenin müzik kitaplığı var ordan müzik ekle editle videoyu ozaman sorun hallolur belki. Videona düzenle de daha sonra üstte Ses var ona tıkla müzik seçme yeri gelir ordan bi müzik seç kaydet.

Gerçekten 3-4 gündür çok kafa yordum azdaha kafayı yiyecektim bende bu gün hallettim derin bir oh çektim. Ben vvideolarımı kendim hazırlıyorum.Bende dedim nasıl böyle ir hata verir özgün hazırladığım bir video hakkında ama sorun müzikteymiş işte.Deneme yanılma yöntemleriyle fark ettim.

Bir sonuç çıkmaz, en azından o videonun o ana kadar ki kazancını alırsın bu iyi bir durum

videolar 5-6 aylık videolar zaten, o izlenimleri tekrar almaları imkansız gibi birşey.

pc'de biraz sahtesini yapsak :p tamam tamam kötü şeylere özendirmicem cıs pis ee hıı :D

bu durum yeni basladigim siralarda su benim yadigar bazi Ser......sizlerin sahtekarligindan kapanan kanalimda bir video vardi, inceleniyorda takildi kaldi sonunda da videonun ticari haklarina sahip oldugunuzu kanitlayin dedi... bende kanitlarim dedim..

bir kac secenek cikti iste videodaki neler size ait gibisinden..

isitsel bana ait dedim... yolladim oyle evrak falan olayi olmadi..

siklari isaretledim, tamam dedim.. yeniden video inceleniyor modune gecti.. ertesi gun kalktigimda aktifdi para kazanmasi... ama arkadaslar bu tarz seyleri ben belge yada kanit sunabilecegim seylerde yapiyorum, adsensede de mesela kurumsal isaretledim basvurdum eger evrak isteselerdi verebilirdim, ama istemediler simdiye kadar belkide henuz odem almadim diyedir.... o video da ekran kaydi idi ve basvuruken zaten isitsel yani ses bana ait dedim en fazla bana derlerdi ki sadece ses degil video daki programinda yapimcisi sen olacaksin deyip red edebilirlerdi diye bu riski goze aldim ama birsey olmadi...

sonra o kanal panafilm adina ihtar atan Ser.....siizn yuzunden kapandi

3 videonun da para kazanması kapandı fakat kanala zarar gelmedi, kanal açık şu anda.

bu videolardan kazandığım parayı öder mi youtube?

hayır sadece o 3 video için para kazanmaya uygunluğu reddedildi deyip o videolarda reklamı kapattılar.

Sende o videoları sil tekrar yükle, isim etiket açıklama girme.
ismi misal dfsfddgdf yaz.
sonra para kazanmayı aç, eğer açılmıyorsa zorlama, o videodan sana ekmek yok demektir.

Dikkatli olun diğer videolarınızdan da olmayın çünkü saçma sapan bilgilerle ıspatlamaya çalıştığınızda kandırmaya çalıştığınıza inanılıp cezalar verilebilinir.

Sende o videoları sil tekrar yükle, isim etiket açıklama girme.
ismi misal dfsfddgdf yaz.
sonra para kazanmayı aç, eğer açılmıyorsa zorlama, o videodan sana ekmek yok demektir.
silip tekrar yüklesem bi faydası olmaz ki. aynı videoları yükleyen onlarca kişi var. benim videolar sıyrılmıştı aralarından üst sıralardaydılar. bu saatten sonra tekrar yüklemek bir işe yaramaz maalesef.

silip tekrar yüklesem bi faydası olmaz ki. aynı videoları yükleyen onlarca kişi var. benim videolar sıyrılmıştı aralarından üst sıralardaydılar. bu saatten sonra tekrar yüklemek bir işe yaramaz maalesef.

! işareti takılı kaldıysa sorun büyük, kanalın para kazanması Devre dışı bile kalabilir butür videolar kanalında kaldığı zaman.
O videonun sana hiçbir faydası yok, sil gitsin derim.
Benim tavsiyem budur.

! işareti takılı kaldıysa sorun büyük, kanalın para kazanması Devre dışı bile kalabilir butür videolar kanalında kaldığı zaman.
O videonun sana hiçbir faydası yok, sil gitsin derim.
Benim tavsiyem budur.
evet o şekilde kaldı hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri