Tık Artırma Taktiği ?

Tera2525

Kayıtlı Üye
Merhabalar Bu işlerde yeniyim günde 1-3k arası izlenme var ancak 6-7 tık geliyor.
Bunu yükseltmenin püf noktası var mı ? insanı oraya tıklatmanın herhangi bir inceliği var mıdır ? Yardımcı olanlara teşekkürler...

Merhabalar Bu işlerde yeniyim günde 1-3k arası izlenme var ancak 6-7 tık geliyor.
Bunu yükseltmenin püf noktası var mı ? insanı oraya tıklatmanın herhangi bir inceliği var mıdır ? Yardımcı olanlara teşekkürler...

Bende de tam tersi sorun var kardeşim herhalde videolarım uzun diye oluyor böyle , son 3 gündür sayfa gösterimi 3k + - sayfa tıklama oranı %30 1k tık geliyor ortalama bende azaltmak istiyorum bu aralar adsensenin gözüne batmayalım fazla :| :cool:

Bu sorun bendede var to %1 i geçmiyor, herşey Tr ye youtube yasağından sonra başladı :/

Bende de tam tersi sorun var kardeşim herhalde videolarım uzun diye oluyor böyle , son 3 gündür sayfa gösterimi 3k + - sayfa tıklama oranı %30 1k tık geliyor ortalama bende azaltmak istiyorum bu aralar adsensenin gözüne batmayalım fazla :| :cool:

Tam olarak ne tür videolar koyuyorsun acaba bizimle paylaşabilir misin?

hocam nasil bir kategoridir bu 1k tik almak super olsa gerek ozelden biraz ipucu atsan duacin olurum :-)

hocam hile hurda yoksa nesinden korkacan hiç bişey olmaz.

Sakın Ola Reklamlarına Tıklama İlerde Kazandığın Parayı Alamamak Var :(

Sakın Ola Reklamlarına Tıklama İlerde Kazandığın Parayı Alamamak Var :(

hocam hile hurda yoksa nesinden korkacan hiç bişey olmaz.

hocam nasil bir kategoridir bu 1k tik almak super olsa gerek ozelden biraz ipucu atsan duacin olurum :-)

Tam olarak ne tür videolar koyuyorsun acaba bizimle paylaşabilir misin?

Bu sorun bendede var to %1 i geçmiyor, herşey Tr ye youtube yasağından sonra başladı :/

10 dk ve üzeri uzun video yükleyin ve video içi reklamları aktif edin.

benim to sartık sabit 5.200 izlenim to 5 oranında tbm 0.15

Kategori paylaşmak huyum değil ama size bir öneri sunayım tbm si yüksek ve tık alabilecek kategori araştırması yapın, ille de çok izlensin yolundan gidenler şu an benim geçtiğim yollardan yeni geçiyorlar, önemli olan getirisi 200 kişi izlese 50 kişi tıklasa tbm de 0.25 olsa günde 12 TL garanti olur bu şekilde 4-5 kategori yaptınızda ise günlük 50 + olur ve ayda 1500 TL eder, adsenseye bağlayın ve sadece bekleyin zaten az izlenen videoların çoğu telif riski taşımayan videolar bu kadar bilgi yeter iyi forumlar gençler :))) :cool:

Kategori paylaşmak huyum değil ama size bir öneri sunayım tbm si yüksek ve tık alabilecek kategori araştırması yapın, ille de çok izlensin yolundan gidenler şu an benim geçtiğim yollardan yeni geçiyorlar, önemli olan getirisi 200 kişi izlese 50 kişi tıklasa tbm de 0.25 olsa günde 12 TL garanti olur bu şekilde 4-5 kategori yaptınızda ise günlük 50 + olur ve ayda 1500 TL eder, adsenseye bağlayın ve sadece bekleyin zaten az izlenen videoların çoğu telif riski taşımayan videolar bu kadar bilgi yeter iyi forumlar gençler :))) :cool:

Hocam var mi oyle bi kategori ya. Nasil kesfediyorsunuz, rakip cok mu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayfa TO oranı eski videolarda daha çok olur bilgi ve ne kadar eski kanalınız varsa yeni video attığınız zaman daha iyi index alır bu da kategori birincisi yapar sizi sakin kafa ile oturup düşünün ve yapacaklarınızı bir yere yazın sonra uygulamaya başlayın :) :cool:

Herkesi bir cimrilik sarmış mübarek. :)

Cimrilikle ne alakası var ? Burda kimse çalıştığı kategoriyi söylemez, buna bende dahilim.Belki sen iyi niyetlisin ama senden çok art niyetli insan var bu forumda.Bunu geçmişte herkes gördü.

Arkadaşım sende sakın kategorini söylemek gibi bir hata yapma, emin ol sahte telifleri arka arkaya almaya başlarsın.

sayfa TO oranı eski videolarda daha çok olur bilgi ve ne kadar eski kanalınız varsa yeni video attığınız zaman daha iyi index alır bu da kategori birincisi yapar sizi sakin kafa ile oturup düşünün ve yapacaklarınızı bir yere yazın sonra uygulamaya başlayın :) :cool:

Hocam peki bu kategoriler akla gelmeyecek kategoriler mi yoksa bilindik seyler mi? Ayrica rekaber durumu nasıl

Hocam peki bu kategoriler akla gelmeyecek kategoriler mi yoksa bilindik seyler mi? Ayrica rekaber durumu nasıl

Bak ben sana bi kaç kategori söylim arkadaşım, araştır. Just for laugh, ellen degeneres (6 aydır kanalım açık)

Ayrıca sadece ingilizce çalışmayın, farklı dillere yönelin.

Sende anormallik var söyliyeyim.
Tık sapıgı bulasmamıstır ins. videolarına :)

usta o değil de 3k izlenmeye nasıl 1k tık alıyorsun ya :D doğru söyle 1-2 dakika arayla reklam mı ekliyorsun :p

Arkadas fılm kanalım var hepsı birbuçuk ıkı saatlık fılmler vıdeo ortası acık hepsının sayfa to 0.40 0.50 gunluk 60k hıt alıyorum demekkı arkadasin to gıbı to olsa yuzde 30. 18000 tık yapat 0.10 tbm olsa gunluk 1800 lıra yapar bana bırseyler oluyor galıba kalpten gıdecegm :)

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri