Tık artırma yolları

• Kullanıcı Apostle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bak kardeşim,

eğlence,komik vs. bu tür videolar çok izlenir fakat tık alamazsın istediğin gibi çünkü bu tür kelimelerin reklamvereni yoktur o yüzden de alakalı reklam çıkmaz haliyle youtube da google.com, facebook.com gibi çöp reklamları çıkartır ona da kimse tıklamaz o yüzden de tık sayın böyle düşük olur. Demek ki ne yapmalısın ? Kategorileri değiştirmelisin. Farklı alanlara yönelmelisin.:)

---------- Mesaj saat 00:41:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:40:12 civarında gönderildi. ----------

Hocam yanlış kategori seçmişsin. O yüzden tıkın oldukça az.

mantıklı dediğin olabilir :)

mantıklı dediğin olabilir :)

Bunu yaparsan eğer tıklaman istediğin gibi olur :)

Oto yıkama makinaları ile ilgili videolar at tbm de artar tıkta :)

Düşünün mesela oto yıkama makinası piyasası en az 3000 TL dir bunun reklam vereni de haliyle bonkör olur neden çünkü yüksek rekabet vardır :) Dikkat ederseniz tbm si yüksek olanlar genelde yüksek rekabetlidir. O yüzden oto yıkama makinaları olsun ne bilim ne pahalıdır başka mesela bahçe aletleri olabilir çim biçme falan bunlar normal izlenir çok fazla izlenim almaz ama tık iyi gelir getirir.

ama şunu söylim arada bakıyorum iste reklamlar yerindemi diye samsung reklamı en çok gördiğim reklam 2.de arkadaşlık siteleri demekki rağbet görmeyen reklamlar bunlar :)

---------- Mesaj saat 00:47:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:46:17 civarında gönderildi. ----------

Bunu yaparsan eğer tıklaman istediğin gibi olur :)

Oto yıkama makinaları ile ilgili videolar at tbm de artar tıkta :)

saol 1 kaç da onlarla ilgili atayım bakayım insallah artar:)

ama şunu söylim arada bakıyorum iste reklamlar yerindemi diye samsung reklamı en çok gördiğim reklam 2.de arkadaşlık siteleri demekki rağbet görmeyen reklamlar bunlar :)

---------- Mesaj saat 00:47:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:46:17 civarında gönderildi. ----------

saol 1 kaç da onlarla ilgili atayım bakayım insallah artar:)

Yapacağın şu adsense e gireceksin hassas kategorilerden içeriklerinle alakasız yani videoların alakasız olduğunu düşündüğün kategorileri engelleyeceksin bu şekilde alakasız reklamlardan kurtulmuş olacaksın.

facebook.com, google.com bunları engelleyeceksin.

facebook.com
facebook.com.tr
google.com
google.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr
http://www.google.com
http://www.google.com.tr

bunları hem içerikten hem de içerik barındırıcısından engelle. İçerik(site) fakat Google saçmalamayabiliyor o yüzden her ikisinden engellemek daha mantıklı :)

---------- Mesaj saat 00:50:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:47 civarında gönderildi. ----------

sen de sağol kardeşim.

Yapacağın şu adsense e gireceksin hassas kategorilerden içeriklerinle alakasız yani videoların alakasız olduğunu düşündüğün kategorileri engelleyeceksin bu şekilde alakasız reklamlardan kurtulmuş olacaksın.

facebook.com
facebook.com.tr
google.com
google.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr
Google
Google

bunları hem içerikten hem de içerik barındırıcısından engelle. İçerik(site) fakat Google saçmalamayabiliyor o yüzden her ikisinden engellemek daha mantıklı :)

---------- Mesaj saat 00:50:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:47 civarında gönderildi. ----------

sen de sağol kardeşim.

sorularıma içtenlikle cevapladığın için teşekkür ederim dediğin yolları izliyeyim birde çok sağol

facebook.com
facebook.com.tr
google.com
google.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr
Google
Google

sen de sağol kardeşim.

Hassas kategorilerde engelleme yerini bulamadım ancak diger url kısmına ekledim olurmu orası

sorularıma içtenlikle cevapladığın için teşekkür ederim dediğin yolları izliyeyim birde çok sağol

rica ederim bu dediklerimi uygularsan tık sayın artacaktır.

Burda birbirimize yardım için varız sonuçta:)

---------- Mesaj saat 00:59:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:58:01 civarında gönderildi. ----------

Hassas kategorilerde engelleme yerini bulamadım ancak diger url kısmına ekledim olurmu orası

kardeşim şimdi orda tüm sitelerim sekmesi var sağ tarafta bir de content host var her ikisine gir hassas kategorilerden kanalların ile ilgili olmadığını düşündüğün tıklanma almayacak kategorileri engelle :) Kanalların tam bilmediğimden hangilerini engelleyeceğini sen bulacaksın.:)

rica ederim bu dediklerimi uygularsan tık sayın artacaktır.

Burda birbirimize yardım için varız sonuçta:)

---------- Mesaj saat 00:59:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:58:01 civarında gönderildi. ----------

kardeşim şimdi orda tüm sitelerim sekmesi var sağ tarafta bir de content host var her ikisine gir hassas kategorilerden kanalların ile ilgili olmadığını düşündüğün tıklanma almayacak kategorileri engelle :) Kanalların tam bilmediğimden hangilerini engelleyeceğini sen bulacaksın.:)

bulamadım malesef

Bu URL'leri engellersek, videolarımızda hiç reklam çıkmamasına neden olmaz mıyız peki?

Bir de bunlar gibi başka "çöp" reklam URL'leri var mı bildiğiniz?

ben googleları engellemiştim engellediğim süre boyunca gelirler acayip düştü. sanırım bi tek bende işe yaramadı

2k ye 140 tık mı ? o zaman benim ağlamam gerek. 21k görüntülemeye 150 civarlarında tık aldım en fazla. bu arkadaşlar nasıl yapıyor bunu bizi de bilgilendirirseniz memnun oluruz.

Google ı engellemeyin bence gelirler acayip düşüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri