Tık Başı 1800 Tl Mümkünmü

• Kullanıcı dizikit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

dizikit

Kayıtlı Üye
Beyler web adsense ile ilgili çalışmalar yürütüyorum. Kendime az hitle çok kazanacağım birkaç tıklama ile iyi para kazanabileceğim sektör arıyodum. Bir tane buldum google adwords un anahtar kelime aracını kullanarak baktım 1800 tl civarında bir rakam veriyor ve alt anahtar kelimelerde yine bu rakamlar civarında. Şimdi bu google ın anahtar kelime aracı doğru çalışıyormudur yani bu rakamlar doğrumudur acaba üstadlardan bilgi almak istiyorum.

az hitle çok kazanmak amaçlarsan hesabın banlanma ihtimali yüksek hocam. önceden uyarayım seni. adsense ekibi sitenin ziyaretçiye yönelik olmasını ister.

az hitle çok kazanmak amaçlarsan hesabın banlanma ihtimali yüksek hocam. önceden uyarayım seni. adsense ekibi sitenin ziyaretçiye yönelik olmasını ister.

Az hitle çok kazanmak istiyorsam,bu yöntem ile kazanmak hakkım degilmi.Hile yok hurda neden karışırki.Tamam 1600 belki tık başı olmayabilir ama 60 70 lira veriyorsa tık başı google u neden ilgilendirsinki .

hocam zaten ziyaretçiye yönelik site spam site yapmıyoruz özgün olacak güzel bilgiler olacak özgün resimler olacak. Sadece seçtiğimiz sektör nedeniyle tık başı maliyet yüksek olacak onu da zaten adsense kendi blirliyor benim sorduğum bu google ın anahtar kelime aracı doğru sonuç veriyormu

Az hitle çok kazanmak istiyorsam,bu yöntem ile kazanmak hakkım degilmi.Hile yok hurda neden karışırki.Tamam 1600 belki tık başı olmayabilir ama 60 70 lira veriyorsa tık başı google u neden ilgilendirsinki .

hocam zaten ziyaretçiye yönelik site spam site yapmıyoruz özgün olacak güzel bilgiler olacak özgün resimler olacak. Sadece seçtiğimiz sektör nedeniyle tık başı maliyet yüksek olacak onu da zaten adsense kendi blirliyor benim sorduğum bu google ın anahtar kelime aracı doğru sonuç veriyormu

ben tecrübelerimi yazdım. adsense veritabanında bir hesabın hitiyle kazancı arasındaki değerleri gösteren istatistikler var. bunların dışına çıkarsan dur bir bakalım şuna ne yapmış diye. yani manuel işleme gireceksin. sırf para kazanmaya odaklanmış izlenimi oluşursa hesabın gider. benden söylemesi. en iyi yöntem her farklı türden siteler yapmak. bazı siteler çok izlenim alır kazancı az olur bazıları az izlenim olur kazancı çok olur. tüm sitelerin gösterim ile kazancı ortalamanın içinde kalır. sorunsuz yoluna devam edersin böyle.

Herşey özgün ve google ın kurallarına göre olursa tık başına ne kadar alırsan al buna bişey demez ama sakın siteye yapay hit vs bi çalışma yapma

Bu arada orda gösterilen 1800 tlnin 1000 ini falan alırsın o da o reklam verenin reklamı çıkarsa o çerezle insan gelirse falan yani düşük bi ihtimal

Beyler web adsense ile ilgili çalışmalar yürütüyorum. Kendime az hitle çok kazanacağım birkaç tıklama ile iyi para kazanabileceğim sektör arıyodum. Bir tane buldum google adwords un anahtar kelime aracını kullanarak baktım 1800 tl civarında bir rakam veriyor ve alt anahtar kelimelerde yine bu rakamlar civarında. Şimdi bu google ın anahtar kelime aracı doğru çalışıyormudur yani bu rakamlar doğrumudur acaba üstadlardan bilgi almak istiyorum.

Ben de bunu merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla adwords'te gördüğün rakamlar olduğu gibi tık başına gelen rakam değildir. böyle uçuk rakamlardaki reklamları değil ama normal reklamları düşününce genelde adwordste görülen rakamın %20-30'u oluyor tık başına. En azından benim kanallarımda öyle karşılaştım.
Tabi dikkat edilmesi gereken bir de şu var; tık başına maliyeti çok yüksek olabilir ancak o konuda, o kelimelerde verilmiş reklam var mıdır? yani videonuzu veya sitenizi buna yönelik yapsanız, o konuda reklam veren birileri yoksa hiç reklam çıkmayabilir. Bunu kontrol etmeniz lazım.

Bildiklerim bunlar, daha detaylı ve denenmiş bilgisi olan varsa bizi aydınlatırsa memnun oluruz.

Webden değilde youtube dan 1 tıkla 30 dolar gelmişti bir keresinde. O ne reklamıydı hiç bir zaman çözemedim. :) Kanal çizgi filmdi.

Büyük bir satış komisyon yaparsan olabilir. Atıyorum bir ev bir otomobil satışına vesile olsan olabilir. Ama şuan olsa da kesinleşmeden hesabın banlanır diye düşünüyorum.

Ki tıklama ile yönlendirme ile olmaz bence o kazanç. Büyük bir komisyon ve satış işine senin tıklatman aracılık ederse olur.

örnek ben PC aldım. online siteden zamanında, kendim reklam geliri paylaşan siteye üre oldum. o site yönlendirmesi ile işlem yaptım ve 65 tl felan almıştım 1 ay sonra hesabıma. Yani bunu youtube reklamları ile yaptığında, seninle bahsettiğin geliri vermesi normal.

Hocam bazen tıklama yetmiyor örneğin bir Atasay reklamı tıkladiniz ve çıktınız çok düşük bir ücret gelir ama tıklayan arkadaş o siteden bir ürün alırsa o zaman aldığı ürünün belirli bir komisyonu gelir yani eskiden öyleydi ...

Benim bildiğim o rakamlar 1000 tıkta kazanacağınız oranlar. 30 dolar kazanan arkadaşta reklam veren işi bilmediği için yanlışlık la tık başı 30 $ işaretlemiştir. Bana sorarsanız öyle bi dünya yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri