masterthone
Yasaklanmış
Arkadaşlar adsense de 385 tık vardı bi yeniledim 295 tıka düştü kazançta 6tl düştü ne oldu acaba sorunmu var:S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar adsense de 385 tık vardı bi yeniledim 295 tıka düştü kazançta 6tl düştü ne oldu acaba sorunmu var:S
10 dk ya geri gelir o bunun için konu açıp forumun içine etmeyede gerek yok herşeye konu açmayın bekle 5-10 dk olmadı 1 gün 2 gün baktın bir şeyler ters skype dan özelden yardım iste olmadı o zaman gel buraya konu aç
Lütfen!..
1 saat oldu gelmedi. demek ki sen bilmiyorsun. ayrıca nereye nasıl konu açacağıma senmi karar vereceksin?. burası youtube yardım forumu bende yardım istiyorum konuyu begenmezzsen girmezsin mesaj atmazsın olur biter asıl sen bu mesajınla forumun içine ediyosun!
http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/9717-tiklar-gidip-geliyor.html
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/14234-tik-artti-toplam-kazanc-azaldi.html
konu açarken benzer konular varya onlardan 1 kaçı
benim sorunum bunlarla alakası yok gidip gelmiyor. bikere gitti 100 tık silindi ve bidaha gelmedi anladınmı ?? . demekki bir sorun var. o yüzden açtım konu tık saldırısı vs var ise şikayet etmemiz flan gerekiyomu onun için GİDİP GELME OLMADI gitti ve gelmedi sabitlendi!.. ve 100 tık..
dostum merak etme o tıklar gelecek rahat ol bugün yarın aysonu toplam kazançlar illaki yansıyacak o sakin olarkamıza bakmayalım videonu at geç adsenseye girme bile günde en fazla 1-2 girerim ben bazen hiç
![]()
benim 4 5 kanalım kapandı 1 ay ayakta kaldı adsense günlük gelirler yansıdı.kapanasıya gelen gelirleri cekebilirmiyim.uçmaz gelirler degilmi hesaplar uctu diye
para kazanma kapanmadıysa evet alırsın paranı
yok topluluktan kanallar kapandı.
hocam kusura bakma buna da cevap ver tamamdır![]()
Bunu Muslera06 videosunda söylemişti olay şöyle eğer bir kişi videonu izledi ordan kanalına tıkladı diğer videolarınıda izledi kanalındaki videolarında gezerken 1 den fazla tık yaptıysa aynı IP den dakikalık adsensene yansır ancak güncelleme durumunda bu tıklar silinir. yani arkadaşın yazdığı gibi 10 15 dk sonra yada 1 2 güne gelmeyecek gitti onlar.
merhaba
cevabın için çok teşekkürler kardeiö içimi rahatlattın sağolasın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.