tık sorunu bakarmısınız?

• Kullanıcı byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

byfors

Yasaklanmış
arkadaşlar aylardır araştırdım sordum soruşturdum yınede kendı buldugum 1-2 proje vardı uygulamaya koydum sımdı gelen izlenme görüntülenme inanılmaz 30 dakkada 5-6 bin kişi izliyor ama reklam işinden anlamadıgım için sormak istiyorum video içi reklamlar aktif 7-8 tane reklam koydum sizce neden tık oranı bu kadar az olabilir ne yapabilirim ben sakat bir insanım benım tüm geçimim internete baglı arkadaşlar lütfen bir yardım edermısınız?

Aklıma gelen projenin 2günlük getirisi.

Sanırım videoları bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaşıyorsun.

bir yerden izlenimmi alıyorsun? almıyorsan izlenimi bir kenara bırak ve kategorini terket

O kadar izlenime daha fazla tık gelir. Kanalın linkini ver bakalım neyden kaynaklanıyor

arkadaşlar aylardır araştırdım sordum soruşturdum yınede kendı buldugum 1-2 proje vardı uygulamaya koydum sımdı gelen izlenme görüntülenme inanılmaz 30 dakkada 5-6 bin kişi izliyor ama reklam işinden anlamadıgım için sormak istiyorum video içi reklamlar aktif 7-8 tane reklam koydum sizce neden tık oranı bu kadar az olabilir ne yapabilirim ben sakat bir insanım benım tüm geçimim internete baglı arkadaşlar lütfen bir yardım edermısınız?

kardeşim bugun bende aynı senin gibi bir konu açtım ortalama 30k izlenime 100-150 tık alıyorum benim için bu bile az geliyor adsenseden içerik barındırıcıdan hassas kategori ve url engelleme yapacaksın belki bir nebze artar abuk subuk google reklamları çıkmıcak bu süreçte senin videolarda

7-8 tane reklami kac dakika arayla koydun? Eger 7 dakikadan az arayla koyduysan surekli metin reklam cikiyodur oda tik almaz. Onun disinda projen hangi ulkeye hitap ediyor? Hangi ulkelerden hit aldigina analyticsden bakabilirsin. Videolarin +18 kategorideyse yine tik alamazsin.

bir yerden izlenimmi alıyorsun? almıyorsan izlenimi bir kenara bırak ve kategorini terket

hayır biryerden izlenim almıyorum normal youtube üzerinden google üzerinden gelen organik izlenimler.

kardeşim bugun bende aynı senin gibi bir konu açtım ortalama 30k izlenime 100-150 tık alıyorum benim için bu bile az geliyor adsenseden içerik barındırıcıdan hassas kategori ve url engelleme yapacaksın belki bir nebze artar abuk subuk google reklamları çıkmıcak bu süreçte senin videolarda

engellemede yaptım gecen tbm yükseltme şeyini uyguladım burda okudugum başka bişiden kaynaklanıyor sanırım 30 dakkada suanda bir videom 90 bin hit aldı bu projeyi sanırım kımse bılmıyor pek videoda göremıyorum bende cıldırıcam tık yüzünden.

hayır biryerden izlenim almıyorum normal youtube üzerinden google üzerinden gelen organik izlenimler.

engellemede yaptım gecen tbm yükseltme şeyini uyguladım burda okudugum başka bişiden kaynaklanıyor sanırım 30 dakkada suanda bir videom 90 bin hit aldı bu projeyi sanırım kımse bılmıyor pek videoda göremıyorum bende cıldırıcam tık yüzünden.
projeyi kimsenin bilmemesi belkide bu yüzdendir? :cool:

o nasıl bir projeymiş hocam yaw 30 dakkada 90 bin hit.2 gundur tıklarda bi dusme var gibi ama dusmede olsa senin yazdıgın izlenmeye o tık genede epey az

Aynı durum bendede var dünkü hit 42k tık 340 tbm 0.10 , hakkımızı alamıyoruz...

Hocam hit alan videoların sendikasyonu ney?

videolarının tamamı izlenmiyor. tıklayıp 2-3 dk bakıp geri kapatıyorlar %90 oranında. adsense 1 video tıklandığı zaman video içeriğinde kaç reklam varsa onu otomatik görüntülenmeye yansıtır, hepsini kullanıcı gördü mü görmedi mi diye incelemez. 1 kez tıklandıysa videon, otomatik 8 görüntülenme yansır. senin videoların muhtemelen izlenmiyor, sadece tıklanıyor ve çok nadir izlendiği için mevcut tıkı kazanmışsın.

videolarının tamamı izlenmiyor. tıklayıp 2-3 dk bakıp geri kapatıyorlar %90 oranında. adsense 1 video tıklandığı zaman video içeriğinde kaç reklam varsa onu otomatik görüntülenmeye yansıtır, hepsini kullanıcı gördü mü görmedi mi diye incelemez. 1 kez tıklandıysa videon, otomatik 8 görüntülenme yansır. senin videoların muhtemelen izlenmiyor, sadece tıklanıyor ve çok nadir izlendiği için mevcut tıkı kazanmışsın.

cevap bu.

zaten kanalda 4 5 tane video var izlenilmemesi imkansız kardeş o adsense raporu 2 videoya ait oldugunu belirtmek isterım sımdı bir video daha attım ilk 30 dk 90 bindeydi simdi 150 binleri boyladı gidiyor bide bunda bakacagım bakalım tıklara.

Hocam ayarlara bakarmısın video heryerdemi açık yoksa sadece para kazanılan platformalaramı ?

Benim bu sorun Tr ye youtube yasağından sonra başladı 40k hite 1500 tık alırdım tbm düşüktü ama sürümden kazanıyoduk :D

Youtube ne zaman açılcak bu arada arkadaşlar yahu :(

Hocam ayarlara bakarmısın video heryerdemi açık yoksa sadece para kazanılan platformalaramı ?

Benim bu sorun Tr ye youtube yasağından sonra başladı 40k hite 1500 tık alırdım tbm düşüktü ama sürümden kazanıyoduk :D

Youtube ne zaman açılcak bu arada arkadaşlar yahu :(

daha önce sadece para kazanma platformlarına ayarlıyordum sımdı heryerde açık videolar ve bu videoları ben dün gece 12 1 arası attım bugun dahada geliştirdim biraz önce bir video attım ilk 30dkda 90 bin şuanda 180 binlere vurdu videoyu atalı 1 saat olmuştur sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri