tık sorunu bakarmısınız?

• Kullanıcı byfors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Her zaman her yere açık olsun zararı olmaz faydası olur.

Kategorini bize ver deniyelim çözümünü bulalım :cool:

bak güzel kardşeim ben sakat yanı kısaca engelli biriyim tüm geçim kaynagım youtube'e baglı oda kazanamıyorum aylardırda araştırıyorum tesadüf aklıma geldı denedım proje tuttu videoları kendım hazırlıyorum neyse birgün böle birine özel mesaj attım forumda kazanç paylaşmış neyse 1 2 bişi sordum adam ne dedi biliyormusun bana bişiler öretirsek youtubenin parası biter google iflas eder dedi cok sesli garanti bi 20 dk kadar güldüm hayatımın en büyük gülme olayıydı ondan sonra kendım araştırdım sımdı buldum lakin ne şanski bunun tık sayısı düşük tahminimce tık sayısı youtube yasak kaynaklı bir sorun cogu kişinin tık sayısı düşüşü var umarım artacaktır çalıştıgım projede çalışan 2-3 video gördüm 1-2 kişi anca var araştırıyorum geliştiriyorum allah utandırmaz inş milet abonemde çogalır inş abone yok bişi yok 1 saate yakın zamanda şuanda 210 bin hit gördü.

146k izlenime 68 tıkmı.. Bir yaşıma daha girdim :( Bence kesinlikle kategori değiş yada reklam çıkıyormu çıkmıyormu veya etiket,açıklama,başlık gibi yerleri +18 gibi kelimeler vs. kullanıyorsan değiştir.

146k izlenime 68 tıkmı.. Bir yaşıma daha girdim :( Bence kesinlikle kategori değiş yada reklam çıkıyormu çıkmıyormu veya etiket,açıklama,başlık gibi yerleri +18 gibi kelimeler vs. kullanıyorsan değiştir.

reklam çıkıyor yukleyınce kontrol ediyorum, etiket açıklama hepsi güzel +18 le alakalı en ufak bişi yok ama sorunun kaynagını çözemedim

reklam çıkıyor yukleyınce kontrol ediyorum, etiket açıklama hepsi güzel +18 le alakalı en ufak bişi yok ama sorunun kaynagını çözemedim

Abi öncelikle Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin.

Hassas kategorileri engelledin mi ?

Ayrıca içeriğin Türkçe mi ?

Kategorini öğrenebilir miyim ?

Videoların uzun mu ?

bak güzel kardşeim ben sakat yanı kısaca engelli biriyim tüm geçim kaynagım youtube'e baglı oda kazanamıyorum aylardırda araştırıyorum tesadüf aklıma geldı denedım proje tuttu videoları kendım hazırlıyorum neyse birgün böle birine özel mesaj attım forumda kazanç paylaşmış neyse 1 2 bişi sordum adam ne dedi biliyormusun bana bişiler öretirsek youtubenin parası biter google iflas eder dedi cok sesli garanti bi 20 dk kadar güldüm hayatımın en büyük gülme olayıydı ondan sonra kendım araştırdım sımdı buldum lakin ne şanski bunun tık sayısı düşük tahminimce tık sayısı youtube yasak kaynaklı bir sorun cogu kişinin tık sayısı düşüşü var umarım artacaktır çalıştıgım projede çalışan 2-3 video gördüm 1-2 kişi anca var araştırıyorum geliştiriyorum allah utandırmaz inş milet abonemde çogalır inş abone yok bişi yok 1 saate yakın zamanda şuanda 210 bin hit gördü.

Her attığın video ya ek açıklama ile abone çekmeye çalış ileride ekmeğini yersin.

dostum aklıma bir şey daha geldi bak bu olabilir.

attığın videolarının anında tutmasının sebebi youtube aramalarda çıkman falan değil bana göre. kimse 30 dk önce durduk yere bi video atıp da pat diye 90k hite ulaşmaz. benim en mantıklı tahminim; büyük bi websitesi/facebook sayfası olan birisi senin kanalını keşfetti ve senin videolarını embed kodu ile kendi sitesine/sayfasına atıyor. tüm izlenimlerin %80 oradan geliyordur bak kalıbımı basarım bu iddaaya. reklam falan tıklanmamasının sebebi de embed koduyla sitelere aktarılan videolarda reklam çıkmaz. default olarak çıkmaz yani, bunu senin ayarlaman gerekiyor.

şimdi " gelişmiş ayarlar " a giriyorsun. orada " yerleştirmelere izin ver " seçeneği var. orada mutlaka tik işareti vardır. o tiki kaldırman gerekiyor. tiki kaldırdığında hem videoların başka sitelerde tam ekran izlenilmiyor ( mecbur senin sayfana geliyor adam da ) hem de reklam çıkıyor içerisinde. bu dediğimi bi test et bakalım hacım. allah bol kazanç nasip etsin.

Abi öncelikle Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin.

Hassas kategorileri engelledin mi ?

Ayrıca içeriğin Türkçe mi ?

Kategorini öğrenebilir miyim ?

Videoların uzun mu ?

allah razı olsun sağol, hasas kategorierde sadece video oyunları açıktı gerisi engeliydi simdi hepsini geri açtım bişiyi yanlış yapıyom, evet videolar uzun türkçe degil

tek çare, kategori değiş..

kategori degiş derken hocam anlamadım mesela şölemi aynı videoları teknolojiye upload ediyosam otomobiller kategorisinemi yükleyeyim öylemi demek istediniz?

dostum aklıma bir şey daha geldi bak bu olabilir.

attığın videolarının anında tutmasının sebebi youtube aramalarda çıkman falan değil bana göre. kimse 30 dk önce durduk yere bi video atıp da pat diye 90k hite ulaşmaz. benim en mantıklı tahminim; büyük bi websitesi/facebook sayfası olan birisi senin kanalını keşfetti ve senin videolarını embed kodu ile kendi sitesine/sayfasına atıyor. tüm izlenimlerin %80 oradan geliyordur bak kalıbımı basarım bu iddaaya. reklam falan tıklanmamasının sebebi de embed koduyla sitelere aktarılan videolarda reklam çıkmaz. default olarak çıkmaz yani, bunu senin ayarlaman gerekiyor.

şimdi " gelişmiş ayarlar " a giriyorsun. orada " yerleştirmelere izin ver " seçeneği var. orada mutlaka tik işareti vardır. o tiki kaldırman gerekiyor. tiki kaldırdığında hem videoların başka sitelerde tam ekran izlenilmiyor ( mecbur senin sayfana geliyor adam da ) hem de reklam çıkıyor içerisinde. bu dediğimi bi test et bakalım hacım. allah bol kazanç nasip etsin.

hocam cvp verdigin icin cok saol allah razı olsun ama ben fazlada anlamıyorum gelimiş ayarlar nerde bulamadım hocam ?

allah razı olsun sağol, hasas kategorierde sadece video oyunları açıktı gerisi engeliydi simdi hepsini geri açtım bişiyi yanlış yapıyom, evet videolar uzun türkçe degil

kategori degiş derken hocam anlamadım mesela şölemi aynı videoları teknolojiye upload ediyosam otomobiller kategorisinemi yükleyeyim öylemi demek istediniz?
ilk önce onu dene oda çare olmazsa direk olarak kategori değiş mesela vine atıosan car crash at..

hocam cvp verdigin icin cok saol allah razı olsun ama ben fazlada anlamıyorum gelimiş ayarlar nerde bulamadım hocam ?

dostum paylaştığın videolardan birine video yöneticisinden " düzenle " seçeneğiyle gir. orada " temel ayarlar " , " para kazanma " , " gelişmiş ayarlar " şeklinde 3 ayrı seçenek var video görüntüsünün hemen altında. ordan gelişmiş ayarları seç, gerisini halledersin hemencecik.

Evet aynen ilk bas oyle dene olmazsa komple attigin videolari degis farkli bir alana yonel..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

google ve facebook reklamlarını engelle faydası var.

buyur bunlar gibi..

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons/?sourceid=awo&subid=tr-tr-gdn-aw-rdis&gclid=CMnVycfXtb4CFUfLtAod_CAATA

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons/?sourceid=awo&subid=tr-tr-gdn-aw-rdis&gclid=CPCGv7X6pL4CFfQQtAodJhMAmA

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/partners/

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

google ve facebook reklamlarını engelle faydası var.

buyur bunlar gibi..

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons/?sourceid=awo&subid=tr-tr-gdn-aw-rdis&gclid=CMnVycfXtb4CFUfLtAod_CAATA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons/?sourceid=awo&subid=tr-tr-gdn-aw-rdis&gclid=CPCGv7X6pL4CFfQQtAodJhMAmA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/partners/
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

url sonlarında neden kodları yazıyorkı hocam sonu kodlu olarakmı eklememız lazım ben sadece facebook.com google.com olarak engelledım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri