Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kategorini bize ver deniyelim çözümünü bulalım![]()
146k izlenime 68 tıkmı.. Bir yaşıma daha girdimBence kesinlikle kategori değiş yada reklam çıkıyormu çıkmıyormu veya etiket,açıklama,başlık gibi yerleri +18 gibi kelimeler vs. kullanıyorsan değiştir.
reklam çıkıyor yukleyınce kontrol ediyorum, etiket açıklama hepsi güzel +18 le alakalı en ufak bişi yok ama sorunun kaynagını çözemedim
reklam çıkıyor yukleyınce kontrol ediyorum, etiket açıklama hepsi güzel +18 le alakalı en ufak bişi yok ama sorunun kaynagını çözemedim
bak güzel kardşeim ben sakat yanı kısaca engelli biriyim tüm geçim kaynagım youtube'e baglı oda kazanamıyorum aylardırda araştırıyorum tesadüf aklıma geldı denedım proje tuttu videoları kendım hazırlıyorum neyse birgün böle birine özel mesaj attım forumda kazanç paylaşmış neyse 1 2 bişi sordum adam ne dedi biliyormusun bana bişiler öretirsek youtubenin parası biter google iflas eder dedi cok sesli garanti bi 20 dk kadar güldüm hayatımın en büyük gülme olayıydı ondan sonra kendım araştırdım sımdı buldum lakin ne şanski bunun tık sayısı düşük tahminimce tık sayısı youtube yasak kaynaklı bir sorun cogu kişinin tık sayısı düşüşü var umarım artacaktır çalıştıgım projede çalışan 2-3 video gördüm 1-2 kişi anca var araştırıyorum geliştiriyorum allah utandırmaz inş milet abonemde çogalır inş abone yok bişi yok 1 saate yakın zamanda şuanda 210 bin hit gördü.
Abi öncelikle Allah yardımcın olsun ve acil şifalar versin.
Hassas kategorileri engelledin mi ?
Ayrıca içeriğin Türkçe mi ?
Kategorini öğrenebilir miyim ?
Videoların uzun mu ?
tek çare, kategori değiş..
dostum aklıma bir şey daha geldi bak bu olabilir.
attığın videolarının anında tutmasının sebebi youtube aramalarda çıkman falan değil bana göre. kimse 30 dk önce durduk yere bi video atıp da pat diye 90k hite ulaşmaz. benim en mantıklı tahminim; büyük bi websitesi/facebook sayfası olan birisi senin kanalını keşfetti ve senin videolarını embed kodu ile kendi sitesine/sayfasına atıyor. tüm izlenimlerin %80 oradan geliyordur bak kalıbımı basarım bu iddaaya. reklam falan tıklanmamasının sebebi de embed koduyla sitelere aktarılan videolarda reklam çıkmaz. default olarak çıkmaz yani, bunu senin ayarlaman gerekiyor.
şimdi " gelişmiş ayarlar " a giriyorsun. orada " yerleştirmelere izin ver " seçeneği var. orada mutlaka tik işareti vardır. o tiki kaldırman gerekiyor. tiki kaldırdığında hem videoların başka sitelerde tam ekran izlenilmiyor ( mecbur senin sayfana geliyor adam da ) hem de reklam çıkıyor içerisinde. bu dediğimi bi test et bakalım hacım. allah bol kazanç nasip etsin.
ilk önce onu dene oda çare olmazsa direk olarak kategori değiş mesela vine atıosan car crash at..allah razı olsun sağol, hasas kategorierde sadece video oyunları açıktı gerisi engeliydi simdi hepsini geri açtım bişiyi yanlış yapıyom, evet videolar uzun türkçe degil
kategori degiş derken hocam anlamadım mesela şölemi aynı videoları teknolojiye upload ediyosam otomobiller kategorisinemi yükleyeyim öylemi demek istediniz?
hocam cvp verdigin icin cok saol allah razı olsun ama ben fazlada anlamıyorum gelimiş ayarlar nerde bulamadım hocam ?
ilk önce onu dene oda çare olmazsa direk olarak kategori değiş mesela vine atıosan car crash at..
hocam cvp verdigin icin cok saol allah razı olsun ama ben fazlada anlamıyorum gelimiş ayarlar nerde bulamadım hocam ?
Hocam bu kanalı yenimi açmıştın ? Bugün falan ? Yeni kanallardada 2-3 gün sorunlar oluyo diye biliyorum.
evet yenı kanal dün açmiştim.
Ondan olabilir hocam reklamlar adsense hesabıyla tam olarak bütünleşmiyor.
google ve facebook reklamlarını engelle faydası var.
buyur bunlar gibi..
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons/?sourceid=awo&subid=tr-tr-gdn-aw-rdis&gclid=CMnVycfXtb4CFUfLtAod_CAATA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/adwords/coupons/?sourceid=awo&subid=tr-tr-gdn-aw-rdis&gclid=CPCGv7X6pL4CFfQQtAodJhMAmA
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: asfe-DynamicTableCell"]www.google.com.tr/partners/
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.