Tıklama artıyor, tbm düşüyor

M
  • Kullanıcı mxhmxt44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
M

mxhmxt44

Guest
Tıklama artıyor, tbm düşüyor arkadaşlar nedeni ne olabilir ?
Bugun iyice düştü 0.04TL oldu, mayıs ayında genelde 8-9 kuruş oluyodu

izlenilen ülkeyle alakalı olabilir yada kesinleşmeler yaklaşınca böyle olabileceğini söyleyen arkadaşlar var benimde tıklanmalar azaldı

Türkçe çalışıyorum [MENTION=13454]brk[/MENTION]knuk, geçen ayda tıklamalar ortalama 200, max 250 oluyordu. Tıklamalar 500-600 oldu tbm düştü :D Bi seferde yüzümü güldür YT

kategorini veya dilini değiştir bendeki to ve tbm sende olsaydı sendeki izlenim bende olsaydı şuan birimiz tatildeydik :)

arakdaşlar bu duruma şaşmayın , bu normal ...zaten aksi olsa zengin olursun 2 ayda ..

Şimdi diyelim ki TBM si 0,50 TL olan ti tık geldi senınde o ana kadarki TBM 0,10 , yeni tıkla beraber senın TBM 0,30 olur(0,10+0,50/2) daha sonra gelen TBM ler 0,30 un altınd aolduğu sürece tık artar TBM düşer ki zaten içeirk TR ise TBM genelde 0,10 civarı olur bu şekilde işlem süreklşi devam eder ne zaman kadar ?

Senın TBM gelir 0,08 olur bundan sonraki gelen TBM lerde 0,08-0,09 olursa bundan sopnra senın TBM 0,08 e sabitler ok...

İnşAllah analatabildim

Peki kategoriyi degiştirsem işe yarar mı ? En çok tbm hangi kategori de ?

Cevap verecek yok galiba :( Bugunun 3 saatlik dilimine baktım yine 0.05 tl

nasıl yapılır, stil kategorisinde tbm yüksek diye biliyorum. haricen sporda da öyle sanırım.

edit. elektronik cihazlarda da yüksek. finansal konular ise en yükseğidir.

Bi sorum daha olacak, dizi videosunu finansal konular kategorisinden yükleyince ne oluyor, cezası var mı ?

Aynı durumdan müzdaribiz hocam.Ben de türkçe çalışıyorum tmb 0.08-0.14 civarlarında tabi tıklanmam seninkire göre daha düşük.Galiba bu durum Türkiye reklamları ile ilgili. :(

Aynı durumdan müzdaribiz hocam.Ben de türkçe çalışıyorum tmb 0.08-0.14 civarlarında tabi tıklanmam seninkire göre daha düşük.Galiba bu durum Türkiye reklamları ile ilgili. :(

Şimdiye kadar 0.05 görmemiştim youtube açıldı 0.05-0.04 arası, geçen ay hep 0.09-0.08di :( İzlenmeye göre tık az ama bence

Türkiye gibi üçüncü dünya ülkeleri çalışıyorsanız bu tbm ler çok normal.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] aylardır 8-9-10 kuruş iken neden 4-5 kuruşa düştü merak ettigim bu
Ve artırabilir miyiz bunun derdindeyim

Hocam Dikkatinizi çekti mi bilmem ama yayınlanan reklamların geneli, google'un kendi reklamları bundan bi kaç ay öncesine kadar çoğu şirketin reklamları yayınlanıyordu. Benim düşünceme göre mantıken videonda yayınlanan reklama göre de bu tbm olayı farklı olabiliyor. ben günlük 300 tık ile 30-50tl arası bisi alıyordum simdi ise 15 tl yi zor görüyorum. Youtube'un türkiyeye geri açılmasının biraz etkisi olur umarım..

türkiyede olabilicek düşüş ben daha azı ile 15 tl alıyorum

Türkçe çalışanların ortak kaderi bu.

YT kapalı iken Proxi ile girildiği için farklı (özellikle Avrupa) reklamlar çıkıyordu, Şimdi YT'ye Türkiye ip adresi ile giriliyor vede reklam verenin cömert olmadığı reklamlar çıkıyor galiba. Ben buna bağlıyorum, tık YT açılmadan öncesine göre aynı olmasına rağmen gelir oldukça düştü.

Umarım düzelir ama sanmıyorum.

Aynı olayı bende yaşıyorum. Herhalde reklam verenlerin reklem başı maliyeti düşük bu aralar. Yani ucuz reklam çok bu ara. Ben başka bir yorum getiremedim. İnşallah daha pahalı reklamlar gelir.

Aynı olayı bende yaşıyorum. Herhalde reklam verenlerin reklem başı maliyeti düşük bu aralar. Yani ucuz reklam çok bu ara. Ben başka bir yorum getiremedim. İnşallah daha pahalı reklamlar gelir.

Tbm 5 kuruşa düşünce sinirden açmıştım konuyu, son 3 gündür 4 kuruşa düştü :D Şimdi 5 kuruşa razıyım :D Herkeste böyle ise yakında düzelir

türkçe içeriğin tbm sinin düşmesi gayet doğal
youtube erişime açılınca millet girmeye başladı youtubeye
öteki türlü türkçe içerikleri avrupadaki türkleri izliyordu
ab nin tbm si yüksek :)

Bi sorum daha olacak, dizi videosunu finansal konular kategorisinden yükleyince ne oluyor, cezası var mı ?

Bizim bahsettiğimiz kategori, videoyu yüklerken seçilen kategori değil. Siz gidip komik videoyu finansal konular kategorisinden yüklediğinizde sizin video kategoriniz finansal konular olmuyor. Kategori demek videonun içeriği demek. Siz gidip finans konusuyla ilgili bir videoyu atarsanız TBM yüksek olur. Finans videosunu isterseniz yüklerken müzik kategorisine yükleyin, bir şey değişmez. O yüzden düzgün kategoriye yükleyin her zaman. Bir farkı yok çünkü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri