Tıklama Çok Az TBM Yerlerde 5000 izlemeye 4-5 tık ! Youtube Kafa mı Buluyor Mimlenme mi Var? Yardım

nothing

Kayıtlı Üye
Mrb, Bu siteye yeni kaydoldum ve bu ilk mesajım. Manuel yükleme yaptığım 2-3 kanalım var haber üzerine.. bot, vds vs... yok.. sadece manuel. etiket açıklama herbişeyi tam olarak uygularım üşenmem.. reklamlar da aktif sorun yok. sorum şu: bu kanallarım toplam olarak adsense'e günlük 5000 civarı izleme olarak yansıyor ama gelin görünki tıklanma yok! 5000 izlenmeye 5-10 tıklama arası gibi komik bir rakam oluyor.. O tıklamaların tbm si de 0.7 civarı oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım. O kadar emekler hepsi boşa gidiyor..Yüklediğim haberlerin hepsi güncel..Gördüğünüz gibi izleme az değil ama reklamların aktif olmasına rağmen tıklama yok, tbm çok düşü. sayfa to yüzde 30larda...youtube resmen emeğimi hakkımı gaspederek çalıyor sanırım. normal şartlar altında bu izlenme oranlarına 20-30 tıkdan aşağı gelmemesi gerek.. Ne yapacağımı şaşırdım ve soluğu burda aldım..

Hangi dilde haber paylasiyosun? O kadar hiti alan videolarinin uzunluklari nedir? Hangi ulkelerden hit aliyorlar?

türkçe ve bazen de ingilizce..haber videoları olduğu için genelde 30 sn - 3 dakika arasında oluyor. izlenme sıralamaları türkiye almanya abd hollanda büyükten küçüğe böyle oluyo..

dün 522k izlenime 127 tık aldım bugün şuan 250k izlenim var gelen tık sayısı 41 büyük ihtimal genel bi problem var :mad:

250k'ya 41 tık mı ??? imkansız gibi bişey insanı bayağı bi sarsar. o kadar vakit emek heba oluyo. umarım genel bi problemdir, zaten 1 haftadır falan böyle dikkat ederseniz.. ama yine de emeklere yazık oluyo.

türkiyedeki erişim engeli yüzünden oluyor bunlar hep.yoksa yt de bi sorun yok

erişim engeli var ama kimsenin taktığı yokki.. herkes yine öyle böyle youtube'da. reklamlar da çıkıyor. daha başka nasıl etkisi olabilir...

Arkadaşlar tr de erişim engeli olduğu için oluyor.Birçok uzmanla görüştüm ortaya çıkan sonuç, Trde yasak var herkes ip,dns vs değiştirip öyle giriyor ve alakasız yabancı dilde reklamlar çıkıyor, haliyle kimse basmıyor bunlara benimde to %3 ten %0.90 lara düştü 1 i göremiyorum ama tbm 2 katına çıktı fakat bgbg de %50 düştü.

etkisi olabilir ama ben yine de ağırlıklı olarak youtube kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. ya mahkeme youtube'un açılması için olumlu karar verdi ama hala btk neyine direniyor bunu da anlamak mümkün değil. yani şu an youtube yasal olarak serbest(!) ama devletin bir kurumu tarafından hala engelli..

etkisi olabilir ama ben yine de ağırlıklı olarak youtube kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. ya mahkeme youtube'un açılması için olumlu karar verdi ama hala btk neyine direniyor bunu da anlamak mümkün değil. yani şu an youtube yasal olarak serbest(!) ama devletin bir kurumu tarafından hala engelli..

olayin youtube ile alakasi yok. videolarin kisa, cogunluk olarak turkiyeden izlenim aliyorsun, paylastigin haberlerin arasinda turkce olanlarda var. yuksek ihtimalle videolarinin hepsinde surekli reklam goruntulenemiyor.

onu da düşündüm. ama ben kendim deniyorum sürekli videoları açıp ve reklamlarda bir takılma görmedim, hani bi açılıp bi açılmamazlık gibi..

erişim engeli var ama kimsenin taktığı yokki.. herkes yine öyle böyle youtube'da. reklamlar da çıkıyor. daha başka nasıl etkisi olabilir...

kimsenin taktığı yokmu yasaktan önce günlük en az 5k görüntüleme 150 200 tık alıyordum.28 marttan itbaren günlük 200 görüntüleme 1-2 tık geliyor.bazı günler hiç tık yok.

biraz okudumda ben yürütmeyi durdurma kararı nihani kesin karardan önce bir tedbir nitelğinde kararmış.Yani kesin bi karar değil. 30 gün içnde ilgili kurumun bi işlem yapma zorunluluğu varmış.Ama tabi yasaktan günler önce internet yasası onaylandı.orada tibe sonsuz yetki verilmiş.tib atatürke hakaret suçu için resen kendi yetkisi ile kapatma yetkisi.

kimsenin taktığı yokmu yasaktan önce günlük en az 5k görüntüleme 150 200 tık alıyordum.28 marttan itbaren günlük 200 görüntüleme 1-2 tık geliyor.bazı günler hiç tık yok.

Giren bir şekilde yine giriyor benimde yasaktan önce 150-200 tıkım varken şuan günlük 30-40 tık geliyor aynı izlenime millet giriyor youtube a izliyor ama yasak olduuğu için reklam veren az sanırım to düşüyor umarım tez zamanda düzelir

Benzer sorun dün 12'den sonra yani bugün bana da oldu. to'lar yarı yarıya azaldı %1 küsürlere düştü. İzlenmeler arttı to düştü. Zaten izlenen bir kanalım kaldı o da izlenmeye devam ediyor ama ne alakaysa to düştü.

inşallah yaa.. yoksa yağmur duası misali biz de youtube duasına çıkıcaz yakında :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri