tıklama oranım (to) çok fazla, napabilirim

AsiKraLL

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar

şuanda tıklama oranım %32, sizce ne yapmalıyım

dipnot: ben daha ytpara yokken bu işe başladım, kendi reklamıma hayatta bir kere dahi tıklamadım, hatta kendi reklamıma tıklamayı bırakın, adsenselerime bişey olmasın diye youtubla tanıştığım ilk günden beridir, başkalarının reklamına dahi tıklamadım

önerilerinizi alayım teşekkürler

video sayısına göre eğişir. 10 videoda ise bu sayı normal. ama 1000 ve üzeri ise.vahim

video sayısına göre eğişir. 10 videoda ise bu sayı normal. ama 1000 ve üzeri ise.vahim

evet hocam 15 video

birde şunu eklememde yarar var

benim bu adsensemde tüm kanalların para kazanması kapandı, bende tüm kanalları kökten sildim
dün bir kanal bağladım 15 video var kanalda

15 videoysa o oran çokta önemli değil . benim geçen sene ilk başladığımda %100 oolduğunu biliyorum :D az video vardı çünkü. izlenimde azdı o şeklde geliyordu yüzdeler.

izlenim azsa to nun oyle olması normal
çoksa da videoortası reklamları kapat cok kafana takıyorsan

paşam video aralıklarındakii reklam sayılarını yarı yarıya düşür ( 15:00, 30:00 yap)
vidolar 10 dakikadan kısa ise yapcak bişey yok dicem ama bu ihtimal zor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri