Tıklama Sayısı Az, Ne Yapmalıyım?

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Beyler benim izlenmeye göre tıklanma sayısı yerlerde sürünüyor. Kanallarım kapanmıştı 2-3 gündür yeni açtığım kanallar bu şekilde ilerliyor. Ne yapmam lazım? Reklamlar çıkıyor sorun yok. Niche kelimeler kullanıyorum. Ondan kaynaklı reklam çıkmama durumları olur mu videolarda bazen? Ben izlerken çıkıyor ama, tıklama bu durumda... Eski konulara baktım noksan birşey de yapmıyorum.
Videolar 1:30 dk ile 15 dk arası.

video icerikleriyle niche kelimeler hepten alakasizsa olabilir...

Etiketler konu ile alakalı, benim bilgisayarımda ya da başka bilgisayarda çıktığını görüyorum reklamların. Hani çıkan reklamlar da videolarla alakalı düzeyde çıkıyor zaten. Çözemedim bir türlü.

Ben 8 ayda şunu öğrendim. Ne kadar orjinal abone ve kalite o kadar TO ve TBM.

Eskiden to oranı yüzde 1 di yine razıydık ama 1 haftadır 0.25 lerde geziyo uzun video video ortası reklam ama olmayınca olmuyo şans harbi yt de çok farkediyo.

video sürelerini söyler misin yardımcı olalım

Sendikasyon yaptınızmı kardeş benimde tıklar düşüktü sendikasyon yaptım biraz arttı tıklar.

Kanalinin analytics verilerine bakip genel olarak hangi ulkelerden izlendigini soylermisin?

Nerden izlendiğinin çok önemi var mı hocam 300 adet reklam çıkıyor 1 tane tıklanıyor çok garip değil mi ?

Tabii ki onemi var. En cok tiklanan reklamlar ornegin video reklamlari. Bazi ulkelerdeyse bu video reklamlari surekli cikmiyor, o yuzdende tik orani cok dusuk kaliyor. Simdi adsense hesabina bak, ordan reklam turlerini kontrol et. Mutlaka video reklamlarin digerlerine gore cok az kalmistir ve eslesmeyen reklam istegin coktur.

Tabii ki onemi var. En cok tiklanan reklamlar ornegin video reklamlari. Bazi ulkelerdeyse bu video reklamlari surekli cikmiyor, o yuzdende tik orani cok dusuk kaliyor. Simdi adsense hesabina bak, ordan reklam turlerini kontrol et. Mutlaka video reklamlarin digerlerine gore cok az kalmistir ve eslesmeyen reklam istegin coktur.

EE ben başladığımdan beri ing tr çalışıyorum video reklamları her gün değişiyo son 1 haftadır yerlerde ama 1 hafta önce neden yukarlardaydı neyse tr yi bırakma vakti geldi komple :D

EE ben başladığımdan beri ing tr çalışıyorum video reklamları her gün değişiyo son 1 haftadır yerlerde ama 1 hafta önce neden yukarlardaydı neyse tr yi bırakma vakti geldi komple :D

Reklam verenlerden kaynakli bi olaydir. Soylede bisey var, simdi sen videolarini Turkiye'den bi makina kullanarak upload ediyorsan senin videolarini ilk once Turkler gorur. Soyledigim gibi kanalinin genel olarak hangi ulkeden izlendigine bak, cevabini kendin bulursun zaten. Turkiye ve cevresindeki ortadogu ulkelerinde, asya ulkelerinin genelinde bu sayfa to sorunu olur genelde. Videolar uzun olup olmamasi pek fark yaratmiyor eger bu soyledigim yerlerden izlenim aliyorsan.

Reklam verenlerden kaynakli bi olaydir. Soylede bisey var, simdi sen videolarini Turkiye'den bi makina kullanarak upload ediyorsan senin videolarini ilk once Turkler gorur. Soyledigim gibi kanalinin genel olarak hangi ulkeden izlendigine bak, cevabini kendin bulursun zaten. Turkiye ve cevresindeki ortadogu ulkelerinde, asya ulkelerinin genelinde bu sayfa to sorunu olur genelde. Videolar uzun olup olmamasi pek fark yaratmiyor eger bu soyledigim yerlerden izlenim aliyorsan.

vds kullanıyorum brezilya görünüyo ingilizce video yüklesem sorun olur mu ?

Artık orta doğu , asya ve tr ye hayır :D

vds kullanıyorum brezilya görünüyo ingilizce video yüklesem sorun olur mu ?

Artık orta doğu , asya ve tr ye hayır :D

Ingilizce yukle tabii, nerden yukledigin onemli degil sonucta er yada gec videonu herkes gorur. Sadece ilk yuklediginde videon oncelik olarak Brezilya'dakilerin karsisina cikar ornegin aramalarda. Videolarinda Portekizce yorumlar gorebilirsin ornegin.

Ingilizce yukle tabii, nerden yukledigin onemli degil sonucta er yada gec videonu herkes gorur. Sadece ilk yuklediginde videon oncelik olarak Brezilya'dakilerin karsisina cikar ornegin aramalarda. Videolarinda Portekizce yorumlar gorebilirsin ornegin.

Tamamdır sayende bir şey daha öğrendik her gün yeni bir bilgi :)

bir şey yapamazsın memnun değilsen kategori yada çalıştığın dili değiştirmek durumundasın. 1000 izleme ortalamasın da 25 tıkın altına düşüyorsan bir problem vardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri