Tıklama Sayısını Nasıl Arttırabiliriz?

breakingbad06

Kayıtlı Üye
Herkese selam...Çalışmalarım yarı özgün sayılır ama yaklaşık 1 aydır tıklanma sayım çok az .. bekledim zamanla düzelir diye durum bu..Ne yapmalıyım sizce?

Türkçe içerik mi? Kaç video var nerelerden izleniyor? Kaç dk videolar? Kaç dk izleniyor? :)

türkçe yapma videolarını benim yabancı içerik günde 4k izlenme aliyorum 15 tl para aliyorum günlük 4 aydır bu böyle türkler reklama tıklamiyor yabancılar tıklıyor türkçeyle sadece bi türkiye ingilizceyle bütün dünya hangisi daha mantıklı

Bir kanal yabancı futbol üzerine bir kanal da Türkçe bi tane diziden özel sahneler klip vs yapıyorum.. videolar kısa genelde 4-5 dk

Senin tıka değil izlenime ihtiyacın var. Mesela ben günlük 150 bin küsür izlenim alıyorum gelen tık 150-200 arası. Gelen parada 25-30 tl arası. Senin tık izlenime göre bence çok iyi.

konumuzla alakası yok ama bişey sormak stiyorum.yabancı içerikte tbm yüksek oluyo bildiğim kadarıyla.iki ayrı kanal biri tr biri yabancı olsa tbm yi düşürürmü?

Kategorimiz farklı ama benim de izlenim sayım birebir aynı. Bir türlü yükselmedi izlenimler ping imleme vs herşeyi yaptım olmuyor yok..
Milletin videolarına bakıyorum 12-18 saat önce attığı videolar ilk sırada çıkıyor nasıl iş anlamadım. Abone sayılarımız falan hep aynı adamlarla.

Senin tıka değil izlenime ihtiyacın var. Mesela ben günlük 150 bin küsür izlenim alıyorum gelen tık 150-200 arası. Gelen parada 25-30 tl arası. Senin tık izlenime göre bence çok iyi.

Kaç kanalın var ? İzlenim sayın çok fazla bence tıklama en azından 500 olmalı..

konumuzla alakası yok ama bişey sormak stiyorum.yabancı içerikte tbm yüksek oluyo bildiğim kadarıyla.iki ayrı kanal biri tr biri yabancı olsa tbm yi düşürürmü?

Evet bunu bende düşündüm bilen varsa cevaplayabilir mi?

Çok yanlış bir algı var sizde. TBM öyle şekillenmiyor ki. İyi okuyun şimdi yazacaklarımı:

Diyelim ki Türkçe bir kanalınızı ben Türkiye'den izliyorum. Karşıma Turkcell reklamı çıktı, ben de tıkladım. Turkcell de o reklama demiş ki, tıklama başına 10 kuruş veriyorum ben. O yüzden senin o videonda turkcell reklamı çıktığında tıklayanlar olursa sana 10 kuruş verir. Diyelim ki Teknosa reklamı çıktı benden sonra izleyen başkasına, Teknosa demiş ki ben 15 kuruş veriyorum. O adam da tıkladığında, toplam 25 kuruş kazanmış olursun benle beraber. TBM kaç olur peki? 12,5. Yani TBM'yi adsense falan ayarlamıyor, tamamen reklamverenlerin elinde. Videonda çıkan reklamların TBM'si kaçsa, o oluyor senin TBM miktarın işte.

Anlamadığın yer varsa sor, çok yanlış biliyorsun çünkü.

aynı izlenime tek kanalla 50 tık alıyorum yabancı çalış türkçe kanal varsa hiç ugrasma. Etiketde öönemli tabi.
edit:futbol demişsin orda kaybediyorsun saten futbolda reklam çıkmaz.

Çok yanlış bir algı var sizde. TBM öyle şekillenmiyor ki. İyi okuyun şimdi yazacaklarımı:

Diyelim ki Türkçe bir kanalınızı ben Türkiye'den izliyorum. Karşıma Turkcell reklamı çıktı, ben de tıkladım. Turkcell de o reklama demiş ki, tıklama başına 10 kuruş veriyorum ben. O yüzden senin o videonda turkcell reklamı çıktığında tıklayanlar olursa sana 10 kuruş verir. Diyelim ki Teknosa reklamı çıktı benden sonra izleyen başkasına, Teknosa demiş ki ben 15 kuruş veriyorum. O adam da tıkladığında, toplam 25 kuruş kazanmış olursun benle beraber. TBM kaç olur peki? 12,5. Yani TBM'yi adsense falan ayarlamıyor, tamamen reklamverenlerin elinde. Videonda çıkan reklamların TBM'si kaçsa, o oluyor senin TBM miktarın işte.

Anlamadığın yer varsa sor, çok yanlış biliyorsun çünkü.

açıklama için teşekkürler.resim,zengin medya,metin gibi reklamların tbm si video reklamlara göre daha yüksek oluyo.bunun nedeni nedir.

aynı izlenime tek kanalla 50 tık alıyorum yabancı çalış türkçe kanal varsa hiç ugrasma. Etiketde öönemli tabi.
edit:futbol demişsin orda kaybediyorsun saten futbolda reklam çıkmaz.

Türkçe kanalla çok ugrastım o dursun kenarda =) reklam çıkmaz derken tbm mi az gelir?

Türkçe kanalla çok ugrastım o dursun kenarda =) reklam çıkmaz derken tbm mi az gelir?

hiç ugrasma diyorum çünkü bende tecrübe ettim öyle bir kanal; aşağıdakinde goller videosu vardı yukardaki de yabancı kanalın istatistiği.
vzMZ4p.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri