Tıklamaların Düşmesi

hocam herkes çevresinde bu işten bahsediyor millette hevesle zengin olcam diye giroyor sebeplerden 1 taneside bu sonuç ortada hiç birimiz kazanamıyoruz

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

bu günmü oldu bu problem sizde hocam
biraz bencillik yapıyorsunuz.bırakın herkes etrafındakine usturuplu şekilde öğretsin.önüne gelene değil ama kardeşine yakın arkadaşına ne var bunda ebediyle yapıldıktan sonra ? bu kadar da şey olmayın.

şubatın 3 ü ve bugün yine çıktı bu uyarı o günde pazartesiydi heralde , adsensede bi gariplik var kaç gündür

yavaş yavaş partnere doğru yönelelim diycem ama o adamlara kazandırmak istemiyorum ve partnerlerde ödeme sıkıntısı çok oluyor

---------- Spam Engelliyici 18:47 ---------- Önceki Mesaj 18:46 ----------

biraz bencillik yapıyorsunuz.bırakın herkes etrafındakine usturuplu şekilde öğretsin.önüne gelene değil ama kardeşine yakın arkadaşına ne var bunda ebediyle yapıldıktan sonra ? bu kadar da şey olmayın.

hocam bukadarda şey olmayın diyorsunuz fakat sen 5 kısıye ogretsen ben 5 kısıye bu forumda var 30.000 kişi gerisini siz hesaplayın sen öğretiyorsun oda gidip başkasına

21 kuruş baya iyiymiş hocam fakat tık gelmeyince tbm yuksek olsa ne olur
2ktık dedim 2000 üzeri tıkta 21 kuruş aşırı yüksektir bana göre.ama ona rağmen diğer adsense çöküşteydi.bugünde tam tersi.adsense içeriğe duruma göre farklı yaptırım uyguluyor

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

hocam bukadarda şey olmayın diyorsunuz fakat sen 5 kısıye ogretsen ben 5 kısıye bu forumda var 30.000 kişi gerisini siz hesaplayın sen öğretiyorsun oda gidip başkasına
siz neden öğrendiniz kim öğretti neden forumdasınız ?
Bu işte rızkı olan kazanır.

2ktık dedim 2000 üzeri tıkta 21 kuruş aşırı yüksektir bana göre.ama ona rağmen diğer adsense çöküşteydi.bugünde tam tersi.adsense içeriğe duruma göre farklı yaptırım uyguluyor

---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:47 ----------

siz neden öğrendiniz kim öğretti neden forumdasınız ?
Bu işte rızkı olan kazanır.

rızk işi evet ozaman evine götürdügün ekmegı goturme direk al baskasına ver hocam evet rızk meselesı ben webmaster oldugum ıcın bılıyorum ama rızk meselesi diye herkes aynı işi yapcak diye bişiy yok

evet 21 kuruş çok iyi hocam

Son düzenleme:
rızk işi evet ozaman evine götürdügün ekmegı goturme direk al baskasına ver hocam evet rızk meselesı ben webmaster oldugum ıcın bılıyorum ama rızk meselesi diye herkes aynı işi yapcak diye bişiy yok

evet 21 kuruş çok iyi hocam
herneyse karşıt görüşlerin önemi yok.o yüzden şubatta yamuk yumuk ay olacak gibi duruyor

sap ile samanı karıştırıyorsunuz. milletin öğrenmesiyle sayfa to'nun düşmesinin ne alakası var ? sayfa to'nun düşmesi tamamen google reklam politikasıyla alakası bir şey. okyanus ötesin de bazı sorunlar olduğu açık bu ay sonun da düzeleceğini düşünüyorum bu böyle gitmez.

milletin öğrenmesi konusuna gelecek olursak bu iş git gide sabır işine dönüyor. değil kalabalığın artması eskiler den gidenler oluyor. al bot bir tane bas devri kapandı. bot'la çalışırken bile bir strateji ve yöntemin olacak artık.

Valla ben esime dostuma yakinima yuzunu gormedigim ama paraya ihtiyaci olanlara, isinden ayrilanlar, gunluk 10 saat cafede garsonluk yapan (emegiyle) para kazanmaya calisan universite ogrencilerine, cocugu olup evini gecindiremeyenlere kisacasi ihtiyaci olanlara anlatiyorum bu isi. Ise baslayanda oluyor, beceremeyip birakanlarda oluyor. Para kazanan olursa ve aklina gelip saolsun bu arkadas sebep oldu 3 kurus para kazanmama derse birisi bundanda mutluluk duyarim.

Ben bu hayatta cok zor zamanlar gecirdim. Gun geldi okula gidecek yol parasi bulamadim. 8 saat ders olan gunlerde bir cay alicak param olmadi. Hemde bu hale babamin fabrikasi oldugu zamanlari yasadiktan sonra dustum. Hastaneye gidip ilac yazdiramadigim zamanlar bile oldu.

Bunlari geciyorum artik, bircok kisi hayatinda zor zamanlar gecirmistir eminim. Yalniz bana bu zor zamanlarimda birisi yardimci olsaydi bu hayata tutunmam daha da kolay olurdu. Ben de eminim cokca dua ederdim su an. Benim karsima bana yol gosterecek kimse cikmadi. Bu kismettir. Ama ben baskasinin karsisina cikip ona yardimci olabiliyorsam, bundan cekinmeden gucenmeden, bana zor gelmeden usenmeden elimden geleni yaparim. Iyi birer birey olun hayatta. Insanlari Sevin.

Soyleyeceklerim bu kadar

söyledikerim çok farklı yönlere çekiliyor burda herkes ben şöyle yardım ederim böyle yardım ederim diyor rızık işi diyor lafta vicdanda herkes çok iyi ben söylediklerimden dolayı en kötüyüm herkese göre herkes bu işe girsin düşüncesi var ama ne hikmetse kimse kategorisini söylemiyor lütfen şu söylediklerime karşı çıkan arkadaşlarım lütfen bana kategorilerinizi yani rızkınızı verirmisiniz?

Son düzenleme:
sebep olarak ne düşünüyorsunuz hocam

bu durumu bende tam olarak kestıremedım,geçen hafta günlük sayfa to ve bgbg %7-10 arasında oynarken şimdilerde ıse %0.20-%60 arasında günlük kazanç 1-2 lıra bıle olmuyor 2,5yıldır youtube hayatımda böyle dıplerı boylamamıştık umarım duzelır yoksa ınsanın hıçbırşey yapası gelmiyor.

Uzun video yükle.
Reklam arasını aç.

Kısa videoda butür To'lar normal.
Zaten Ocak-Şubat ayı berbat to konusunda, hepten normal bu durum.

Benim kanallarda aynı şekilde izlenim ve kazançlar düşük ,görünüşe göre genel bir durum

söyledikerim çok farklı yönlere çekiliyor burda herkes ben şöyle yardım ederim böyle yardım ederim diyor rızık işi diyor lafta vicdanda herkes çok iyi ben söylediklerimden dolayı en kötüyüm herkese göre herkes bu işe girsin düşüncesi var ama ne hikmetse kimse kategorisini söylemiyor lütfen şu söylediklerime karşı çıkan arkadaşlarım lütfen bana kategorilerinizi yani rızkınızı verirmisiniz?
dostum bu konudaki bütün mesajlarını özenle okudum. kaçtır uplamışsın tık yok diye bunun birçok sebebi olabilir ...
hiçkimse öğrenmesin diye diretiyorsun sen nasıl öğrendin o zaman. ben kuzenime bu işi öğretsem ne olur öğretmesem ne olur
sen zannetme bu işi bütün yapanlar sadece buradan öğreniyor yapanlardan öğreniyor binlerce kaynak var..
ama şunuda unutma bu iş sayfa to vs üç beş kişinin bu işi öğrenmesiyle yapmasıyla düşmez artmaz.. yanlış anlama senin için demiyorum kazanamazken yalvarıp yakarıp işi öğrenmeye çalışıyoruz bakıyoruz para tatlı ondan sonra kimse öğrenmesin diye uğraşıyoruz bu diyar kimseye kalmaz herkes rızkını yer
EDİT: bu işi öğretmek ayrı elindekini kategoriyi vermek ayrı ..
İnsanlara Parayı Nasıl Kazanacağı Öğretilir burada direk para verilmez, kategori vermekde böyle birşey

Son düzenleme:
bu durumu bende tam olarak kestıremedım,geçen hafta günlük sayfa to ve bgbg %7-10 arasında oynarken şimdilerde ıse %0.20-%60 arasında günlük kazanç 1-2 lıra bıle olmuyor 2,5yıldır youtube hayatımda böyle dıplerı boylamamıştık umarım duzelır yoksa ınsanın hıçbırşey yapası gelmiyor.

Valla soğudum hocam bugünden sonra 5 tane video attım hepsi muazzam izleniyor ama tık yok

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

Uzun video yükle.
Reklam arasını aç.

Kısa videoda butür To'lar normal.
Zaten Ocak-Şubat ayı berbat to konusunda, hepten normal bu durum.

hocam videolar 60 dk 5 video attım videolar izleniyor toplam 300 k izlenime ulastı ama tık yok tık

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

dostum bu konudaki bütün mesajlarını özenle okudum. kaçtır uplamışsın tık yok diye bunun birçok sebebi olabilir ...
hiçkimse öğrenmesin diye diretiyorsun sen nasıl öğrendin o zaman. ben kuzenime bu işi öğretsem ne olur öğretmesem ne olur
sen zannetme bu işi bütün yapanlar sadece buradan öğreniyor yapanlardan öğreniyor binlerce kaynak var..
ama şunuda unutma bu iş sayfa to vs üç beş kişinin bu işi öğrenmesiyle yapmasıyla düşmez artmaz.. yanlış anlama senin için demiyorum kazanamazken yalvarıp yakarıp işi öğrenmeye çalışıyoruz bakıyoruz para tatlı ondan sonra kimse öğrenmesin diye uğraşıyoruz bu diyar kimseye kalmaz herkes rızkını yer
EDİT: bu işi öğretmek ayrı elindekini kategoriyi vermek ayrı ..
İnsanlara Parayı Nasıl Kazanacağı Öğretilir burada direk para verilmez, kategori vermekde böyle birşey

konuyu burda noktalıyorum hocam bu konuda dah fazla tartışmak ıstemıyorum hepinizin değerli yorumları benim için paha biçilmez isteyen istediğine istediğini öğretsin herkes herseyde ozgur tık yok dıyorum normal dıyorsunuz yapcak bişiy yok almam gereken cevapları aldım herkese teşekkürler

yöntem ve kaynak havuzun yoksa gözle görülür kimse başarılı olamaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri