Valla ben esime dostuma yakinima yuzunu gormedigim ama paraya ihtiyaci olanlara, isinden ayrilanlar, gunluk 10 saat cafede garsonluk yapan (emegiyle) para kazanmaya calisan universite ogrencilerine, cocugu olup evini gecindiremeyenlere kisacasi ihtiyaci olanlara anlatiyorum bu isi. Ise baslayanda oluyor, beceremeyip birakanlarda oluyor. Para kazanan olursa ve aklina gelip saolsun bu arkadas sebep oldu 3 kurus para kazanmama derse birisi bundanda mutluluk duyarim.
Ben bu hayatta cok zor zamanlar gecirdim. Gun geldi okula gidecek yol parasi bulamadim. 8 saat ders olan gunlerde bir cay alicak param olmadi. Hemde bu hale babamin fabrikasi oldugu zamanlari yasadiktan sonra dustum. Hastaneye gidip ilac yazdiramadigim zamanlar bile oldu.
Bunlari geciyorum artik, bircok kisi hayatinda zor zamanlar gecirmistir eminim. Yalniz bana bu zor zamanlarimda birisi yardimci olsaydi bu hayata tutunmam daha da kolay olurdu. Ben de eminim cokca dua ederdim su an. Benim karsima bana yol gosterecek kimse cikmadi. Bu kismettir. Ama ben baskasinin karsisina cikip ona yardimci olabiliyorsam, bundan cekinmeden gucenmeden, bana zor gelmeden usenmeden elimden geleni yaparim. Iyi birer birey olun hayatta. Insanlari Sevin.
Soyleyeceklerim bu kadar