Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende aynı durumdan muzdaribim. İzlenim az da olsa var ama tık yok.
Merhaba arkadaşlar ekte gönderiyorum aynı kategori 6 şubatta 27 k izlenimde 709 tıklama var bugun bu saate kadar 11 k da 98 tıklama sizce bu normalmi aynı kategori ve toplamda 63 k izlenimde 1,7 tıklama.....
fikriniz nedir hocam ne sebep olabilr
Tbm artınca to düşmüş etiketlerle oynama yapıldı mı?
Aynı durum bendede bir haftadır mevcut birden adsense değerler dıbe çakıldı,sayfa to ve tbm %1 uzerıne çıktığı yok gunde 1-2 lıra kazanamaz olduk..
hayır hocam etikelerle oynamadım bugun yeni videolar yükledim aynı kategori izlenim şuan 20 k yı gordu fakat tıklama 110 deli olcam
---------- Spam Engelliyici 17:43 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------
yokmu fikri olan arkadaşlar izlenim 30 k oldu tıklama 150 neden olabilir ne yapılmalı
yeni videolar yukleyince dusuyor to sanrm reklamlar tam oturmuyor
tamam ama reklam izlenimleri var 30 k
genelde google reklamları çıkmıştır genelde oyle olyor çunku
İzlenim yarı yarıya düştü. tıklama oranı ise 8de 1e indi. Düşünün artık kaybı.. Demek ki herkese 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyler uygulanıyor. Reklam gösterimleri azaltılıyor, yada gösterilmiyor sanırım.
Örnek 1 Şubaat 2 Şubat'ta çok yüksekti kazanclar.
bazı extrem duurmlar oluyor.benim 2 şubatta +2k tıklamam vardı ve tbm 21 kuruştu.1 şubatta berbattı.ama mesela bugün izlenim düştü b adsendemde ama dizi adsensemde 9 tl bgbg var.çok garip şeyler uyguluyor google.İzlenim yarı yarıya düştü. tıklama oranı ise 8de 1e indi. Düşünün artık kaybı.. Demek ki herkese 3 aşağı 5 yukarı aynı şeyler uygulanıyor. Reklam gösterimleri azaltılıyor, yada gösterilmiyor sanırım.
Örnek 1 Şubaat 2 Şubat'ta çok yüksekti kazanclar.
hocam herkes çevresinde bu işten bahsediyor millette hevesle zengin olcam diye giroyor sebeplerden 1 taneside bu sonuç ortada hiç birimiz kazanamıyoruz
---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------
bu günmü oldu bu problem sizde hocam
bazı extrem duurmlar oluyor.benim 2 şubatta +2k tıklamam vardı ve tbm 21 kuruştu.1 şubatta berbattı.ama mesela bugün izlenim düştü b adsendemde ama dizi adsensemde 9 tl bgbg var.çok garip şeyler uyguluyor google.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.