Tiktok Bedava Jeton Kazanma Eğitimi Sınırlı Sayıda Kişiye

serdar38

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar deneme yanılma yöntemi ile geliştirdiğim canlı yayinlardaki sandıklardan jeton kazanma eğitimi 499 tl. dir.

Ben bu yöntemimle 12 lvl e kadar gelmiş bulunuyorum . Kısaca haftalık 600 jeton civarı kazanabiliyorum. Aşağıya bazı ekran resimleri linkleri bırakıyorum. mematidz

WhatsApp iletişim

Son düzenleme:
Linkler ölü açılmıyor
Bide forumda taktik satmak yasak diye biliyorum

bir insan cok kazansa bu sistermden evine 50x yapar kendi kazanır kelin merhemi olsa kafasına sürer bende zeton kazanıyorum günde 10 20 adet cok ta umrumda

bir insan cok kazansa bu sistermden evine 50x yapar kendi kazanır kelin merhemi olsa kafasına sürer bende zeton kazanıyorum günde 10 20 adet cok ta umrumda

konudan bi habersiniz
Ne keli meli
burda sandıktan jeton kazanma diyoruz.(maddi kazanctan bahsetmiyoruz) ha jeton ile lvl yükseltip bunun faydalarıni görme amaç.

Ben şunu merak ediyorum: Jeton kazanınca ne faydası oluyor?

konu için referans rica ediyorum
bakalım anlatıldığı gibi değerlimi

Arkadaşlar deneme yanılma yöntemi ile geliştirdiğim canlı yayinlardaki sandıklardan jeton kazanma eğitimi 499 tl. dir.

Ben bu yöntemimle 12 lvl e kadar gelmiş bulunuyorum . Kısaca haftalık 600 jeton civarı kazanabiliyorum. Aşağıya bazı ekran resimleri linkleri bırakıyorum. mematidz

WhatsApp iletişim

Tiktok hakkında fazla bilgim yok. Bu jetonlar ne işe yarıyor? Sadece bağış yapmak için mi kullanılıyor yoksa çekebiliyor muyuz? Ve 1 jetonun değeri ne kadar?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri